-
hrůza *16*
-
Nojo. Ona si to tady ta naše Avril určitě přečte. *3* *15*
-
ahoj avril ji skvěla
-
Her style is ok
-
hi Avril you are best singer .Keep on like this *14* *14* *14*
-
Ahoj, prodávám velkou sbírku Avril.
avril-collection.blog.cz/ -
Kájuš, všechno nejlepší k svátku *3*
jsem už měl napsáno "k narozeninám" *15* To bych se trochu spletl *15* -
Ahoj *3* Na první pohled jsou děsný, a na druhý je to pravda. *15* Ale už tu byla jedna změna, a taky jsme si na to zvykli. *3*
-
zvykneme :D
-
Celkem ujdou ale já si na ně pořád nemůžu zvyknout *15*
-
Ahoj <3
jak se vá líbí nové osobky? -
Já si taky myslím, že myšlení má ok. Ta vyholená hlava není ani trochu hezká, tak snad už to víckrát neudělá.
-
Prosím neber mě nějak špatně za to, co teď napíšu, ale Av už rockerka dávno není a ani se s ní rock už nedá nijak spojovat. Spíš bych řekla, že prostě propaguje svoji značku AD, která je určená náctiletým (těm mladším náctiletým *1*) a taky, že se jí to oblečení jednoduše líbí (ikdyž je jí už 27). Pořád to na ní ještě nevypadá nejhůř, ale jsem moc zvědavá jak se bude oblékat až jí bude 50 *1* *1*
-
Tak jako změnou image by se asi stejně moc nezachránila (a je pravda že ať už jí změní jakkoliv, tak se nemůže zavděčit každému), je to spíš o té hudební tvorbě... ale myslím, že stejně jí teď poslouchají nejčastěji holky kolem 12 - 15 let a těm bych řekla to její oblékání rozhodně nevadí. Ba naopak, mají koho kopírovat... a k tomu účesu - znám jednu jedinou osobu, které to sluší a je pravda, že Avril to sluší asi zatim nejmíň ze všech, co jsem viděla *1*
-
Však jo, já ani netvrdím, že má myšlení jako pubert'ačka, akorát některými grimasami na mě občas jako pubert'ačka působí, ale myslím, že to má v hlavě v pořádku.. a ta vyholená hlava mě zrovna u ní dost překvapila
-
To je fakt, někdo nemá rád moc veliké změny. Navíc ona pořád vypadá dost mladě. Radši ať vypadá takhle, než aby vypadala jako Lady Gaga,která si svoji kariéru staví spíš na své image,než na zpěvu. Aspoň mi to teda tak přijde. Jo, mě se taky líbí My happy ending a líbí se mi i Innocence nebo I don't have to try nebo Take me away, je jich víc....
-
to je pravda, k jejímu stylu hudby se to hodí víc, než kdyby nosila třeba sukně, podpatky atd.. ale mně jde i o to, že vypadá už několik let skoro stejně, žádná větší změna v image.. ale tak někdo hold nemá rád změny, no *2* a z jejích písní mám nejradši asi Nobody's home, My Happy Ending a Don't tell me
-
Ono je celkem jedno, co člověk nosí, hlavně když má myšlení v pořádku. Ta oholená hlava ji nesluší, to je pravda. Když se strojí do pubertálních věcí, tak to ještě nemusí znamenat, že má myšlení jak puberťačka. Je to jenom image.
-
Mě je úplně jedno, že dřív byla divočejší a teď už není a je mi i celkem jedno, co nosí na sobě a mám ráda všechna její CD. Nejvíc se mi líbí Under my skin, nejmíň Goodbye lullaby,ale i to nejmíň oblíbené CD si ráda pustím a poslouchám. Já ji budu mít ráda, i kdyby zpívala dechovky. A z její kolekce AD mám doma pár kousků a nosím to opravdu ráda a to je mi 27 stejně jako jí. Moje mladší sestra mi jednu mikinu i docela závidí, bohužel už ji na webu neprodávají, jinak by si jí koupila taky, a mojí sestře je 24. *5*
-
Dianno 114, řekla bych, že Avril se obléká mladě kvůli tomu, protože i vypadá velmi mladě, jak jsi sama napsala. Ona vypadá tak na 22 a to jí letos bude 28, stejně jako mě. Já vypadám na 23 a taky mám radši spíš to puberťácké oblečení než abych se strojila do nějakých kostýmů nebo nevím, co ještě. Navíc ona žije jako rockerka a rockeři se oblékají mladě i v 60ti letech. To k jejich image prostě patří. Podívej se třeba na Rolling Stones nebo Aerosmith.