Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114
    díky za názor.. ale mě ani tak nezajímalo, u kterého alba vám připadala Avril nejdospělejší, spíš, jestli byste chtěli nějakou změnu image a jestli vám vadí, že se oblíká jako 15tiletá (a i ta její kolekce AD je tak pro holky od 13-17 let).. nebo jestli už jste na ni tak zvyklí a nevadí vám to. Vsadila bych se, že kdyby image změnila a např. se začala oblékat elegantněji, tak by si půlka fanoušků stěžovala, že to není ta Avril, kterou měli rádi, že si hraje na něco, co není *15*
    a jak si oholila hlavu, to je děs, podle mě to nesluší opravdu nikomu..
  • fifinka7
    Ahoj, taky nevím, jestli si mě tu pamatujou, ale narazila jsem zas na pár diskuzí, kde se tohle probíralo a lidi se furt hádaj, jesli je lepší ta srará nebo ta nová (já osobně MĚLA A MÁM ráda první 2 desky (tu druhou víc) a tedy i tu STAROU Av). Já si myslím, že když Av vydala desku UMS, tak působila nejdospěleji (tedy v oblečení taknějak rockovo-metalovym). Už to nebyla ta pubertální skejťačka a současně nenosila trapný oblečení pro děti jako je AD. Upřímně nechápu, jak může někdo říct, že Av dospěla na to, když si já dovolím říct, že to posrala, když začala hrát pop (o tom svědčí i žebříček oblíbenosti celebrit tady na osobnostech). Av rozhodně nedospěla, akorát zkomerčněla, to je celý. (a doufam, že mi tu zas za můj názor budete nadávat, už se na to těším *1* )
  • dianna114
    Ahoj. nevím, jestli si mě pamatujete, ale chtěla bych se na něco zeptat právě vás fanoušků.. nepřijde vám nepřirozené, že Avril už je skoro 30 a pořád se oblíká tak na 15? Já jí nefandím a až na pár písniček jí moc nemusím, takže mně to může být jedno, ale zajímalo by mě, jaký na to máte vy názor. Sice věk je jen číslo (navíc ona mladě i vypadá), ale já myslím, že by mohla trochu "dospět" a mít i dospělejší image než pořád nosit oblečení jak pubert'ačka a ty nemožné barevné melíry atd.. *4*
  • Ani je snad nevyhledávej, vůbec jí to nesluší. Snad si to nechá dorůst.
  • jo...super.cz tam si napis do vyhledavace Avri Lavigne .najde ti to okna a je to to druhe :DDD
  • ahoj lidi, chci se vás zeptat jestli nevíte nějakou stránku kde by byly fotky s tou na půl oholenou hlavou, nikde je nemůžu najít *13* *3* *1*
  • KC-Andy
    Ahoj, prodávám sbírku Avril.

http://avril-collection.blog.cz/
  • kajuska4
    přesně *4* *14*
  • kajuska4
    daisy: já takové lidi ignoruji *3*
  • ahojky, nereagujte na lidi,co jí nadávají. Já mám Avril strašně ráda a takový přiblblý poznámky mě nedokážou rozhodit. Tak na to kašlete... My máme přece Avilku rádi a to je to nejdůležitější. Ostatní ať plkají, co chtějí..viď Kláro? *15* *15* *1* *2*
  • kvatro
    Nerozčiluj se s ní, to je zbytečný *5*
  • kvatro
    Kájuš. No jasný psala to o sobě, o Avril to určitě nebylo. *15* A taky platí. Kdo to říká, ten to je. *1*
    Kritizovat umí každý (i já :D), ale někkoho pochválit, to už je těžší. *3* Přitom každá i sebemenší pochvala potěší. *3*
  • ty jsi trapka *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12*
  • kajuska4
    Michale: taky si to myslím :D
  • kvatro
    To mluvíš o sobě? *15*
  • zpívá dobře ,ale jinak je hnusná a blbá a jak si oholila tu hlavu je to prostě trapka.
  • jo máš pravdu, tohle je hezká písnička, taky ji zbožňuju, tu písničku i Avril. *15* *15*
  • mě se to taky nelíbí ale doroste jí to,těším se též *14*
  • viděli jste, jak si Avril nechala vyholit půlku hlavy? Doufám, že si ty vlasy nechá zas narůst, je to strašný. Nehodí se to k ní. Já se tak strašně těším na to 5.album, už aby bylo v prodeji. Jupííí *5* *4*
  • kajuska4
    *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit