-
Pak bych doporučoval před to zrcadlo vůbec nechodit, nebo se ti něco stane. *15*
Víc se dočteš tady. *15*
http://crazy-pribehy.blog.cz/1207/kocici-kralovstvi -
jojo užiju .. pokud nebude pršet ..wtf *15*
-
Ehm ... půlhodiny a tedy proč? *1* *1* *1* *1*
-
Kájuš. Kolik strávíš času, ráno před zrcadlem? *5* Neptej se proč se ptám, brzo se to dozvíš. *15*
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
A nejlepší byl ten zelený, a nebo ten původní červený *3*
Těch idiotů je všeude plno, se s nima setkávám každý den *15*
To je smůla *1* A jaktože nemají toji velikost, to si tak velká nebo tak malá? *15* Spíš to maji jenom na nějaký malinký Avrilovský fanynky. *15*
To i řekni co děláš, že nestíháš *15*
Ještě že máme ten internet, já už jsem toho přes net nakoupl, ale ještě ne oblečení *15*
Takže sjíždění řeky. To bude adrenalin *15* -
Ani víno ze sklípku? *15*
Už vím, osobnosti.cz pořádali večírek a smajlíci přebrali. *15* -
ani já ne :D
-
jo melíry jí sluší moc :) a na super.cz nj idioti :D no chystám si ho dlouho kupovat ... protožee buď nemají velikost,nebo mě ho někdo vykoupí a teď ho mají :D taky se pořád chystám do Prahy na Abbey Dawn ... ale nestíhám .. takže existuje net a objednávání :DD a jedem z Krumlova :D
-
Ale já jsem jim nic pít nedával. :D nevim kde se takhle ztřískali až z toho jdou do strany. :D
-
Za chvíli je bude mít zase jako dřív, a bude to fajn ;-) Jen aby jí nenapadlo si s nima zase něco provést. Jakoukoliv barvu bych ještě schválil ;-)
To triko si už kupuješ nějak dlouho. :D Asi jako já a návštěva AD shopu v Harfě. Jsem se tam ještě nějak nedostal. :D
Kde jí zase bulvár řeší? Já to obvykle nečtu. Ale určitě na super.cz, tam byli minule takový kecy, nakopat jim p...l :D
Ve Vídni ;-) Pěkný ;-) To jsi tam byla nakupovat, nebo běhala po památkách? :D
Na Vltavu, to bude někam na Lipno, Orlík či Slapy, že? ;-) V Praze je Vltava špinavá, takže bych nedoporučoval :D
Mě to k moři neláká už nějaký dva roky, už jsem tam byl, a je to tam pořád tesjný. Možná když jsem ještě byl menší, tak jsem si prázdinyn dokázal užít, ale potom už jsem to bral spíš jen jako dni, kdy se nejde do školy.
Tomu ani nevěříš, že se to tu popíše jako dřív. :D -
ale tobě taky jdou xD
-
Aha .. já si na ty její vlasy už moc zvykla <3 sluší jí a to triko černý si chci právě koupit :P *14* kde je její hlava a nadtím Abbey Dawm a četl si to jak jí bulvar řeší? Jsem ůplně naštvaná z toho.
Já letos jsem byla jen ve Vídni a teď chodím po koupákách a td .. možná ještě pojedu 8.8. na Vltavu ale toť vše ale řeknu ti .. že mě to nějak nevadí ...a ta diskuse to se zpátky popíše jako dříve ...až začně zas brrrrr škola :D *15* *15* -
že? taky si říkám :D
-
Děkuji za pochvala. Jsem ráda, že já mít tak věrný fanoušek i v Česká republika. Omluvte moje čeština. Vaše Avril XO
-
Se ti smajlíci nějak kutáleji doleva. *15*
-
Ahoj :)
Já se mám skvěle *3* Jako ještě by k tomu štěstí něco málo chybělo. A to přesněji 2 věci. Ale to je tajný *15* Neřeknu *1*
Jinak prázdniny si teda neužívám, prootže žádný nemám *15* Chodím do práce. Nebo spíše do zaměstnání *15*
No do Mexika, jako Avril bych si klidně zajel *3* Tam určitě teď neprší jako tady *15*
S tou dokonalostí bych to zase tak nepřeháněl *1* Avril má pořád půlku hlavy jako Bruce Willis. A to tričko které z ní padá, to vypadá jako kdyby bylo udělaný ze závěsu v ložnici *15* JInak ale dokonalý *3*
No a co ty Kájuš? Užíváš prázdiny? Nějaká ta cesta k moři, co? *5* Se vrátíš od moře a budeš červená jako tenhle *10* Když ti bude v letadle zle tak jako tenhle *7*
Jsem zvědavý jak dlouho budeme tu pomyslnou kárku s touhle diskuzí, ještě táhnout. Než to tu upadne do zapomnění a zmizí v propadlišti dějin. *15* -
už je to tu lepší :D
-
Ahojky,
jak se máte? Jak si užíváte prázky? :)
Ps: děkuji Michale za přání k svátku *4* *14*
Avrilka si užívá prázky v Mexicu http://www.imagebam.com/image/d2f34e202564756 je tak dokonalá *14* *14* *14* -
I sis by Avril Lavigne *1*