Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4
    *14*
  • kajuska4
    no přesně ták *15* *15*
  • kajuska4
    *15* *15* *15*
  • kajuska4
    panebože Ejvril Laviň,nějaký ťamanec ,když to tak řekl ne?? *15*
    se máš taky si budu muset koupit ten kalendář ... *14* doufám že mě někdo neopraví,jinak ho nakopu *16* *15* *15*
  • kajuska4
    noooo řekl si tvé jméno xD *1*
  • kvatro
    Tss... *10* Oni dávaji v TV, můj oblíbený film Lovci pokladů: kniha tajemství. A já se na to nemůžu koukat. *9* *6* Já tu mám místo knihy tajemství, knihu výkonu služby... *15*
  • kvatro
    Ještě zbývá s těmi plakáty polepit strop a nezůstane jedna stěna volná. *15* No ve skutečnosti to plakáty nejsou ale jednotlivé měsíce z kalendáře Avril 2012. Který bylo umění sehnat. *15* A když už jsem si ho našel a šel koupit, tak mě ještě v tom Musicshopu opravili, že to není Avril Lavín ale Ejvril Laviň. *15* Ten panáček za kasou asi poslouchá akorát rádio a opakuje tu špatnou výslovnost po nich. *15*
  • kvatro
    Viděl jsem záznamy z koncertů Avril. I z těch nových z Black Star tour, a sice je pravda, že už to neni takový jako bývalo za dob UMS. Ale pořád je to koncert naší oblíbené zpěvačky a zpívá tam naše oblíbené písničky. pak to musí být o něčem ;-)
    To jsem toho tady na sebe tolik vyklopil, že víš jak se jmenuju? *15*
    Liduška Kvatra zatím nezná, ale až ho pozná.... *10* *15*
  • kvatro
    OK *3*
    Taková blbost, že se jmenuje po tobě může napadnout jenom mě. *15* Anebo že by se opravdu tak jmenoval? A byl to tvůj bratr? *15* Přiznej to.. *1*
  • kajuska4
    já vím že se jmenuješ Michal,ale ona to neví *15*
    nápodobně s těma plakátami *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4
    jo však v pohodě *15* jen když jsem to viděla,tak říkám: cooo a začala jsem se smát *15*
  • kvatro
    Každý koncert je o něčem. *3* A koncert Avril určitě. Něco jako nezapomenutelný zážitek, myslím. :D Ať nám Liduška vysvětlí, jak vypadá takový konert o ničem. *15* Asi krátce po začátku usnula a probrala se až na konci, když po ní fanoušci, co odcházeli začali šlapat. *15*

Jo a jsem Michal *3* Žádný Kvatro *16* *15*
    Miluješ Avril. To já taky, dokonce tolik, že mám její plakáty po celém bytě. *15* Každý kdo přijde k nám domů, může na těch plakátech oči nechat. *1*
  • kvatro
    Auu... Nebij mě za to *15* Ty no.. *1* Musel jsem vybrat někoho, jako oběť mých příspěvků. *15* A taky jsi jedna z těch, co trochu chápou, co tu píšu.
  • kajuska4
    Omg ! *15* *15* *15* hele .. furt mě jako :D
  • kajuska4
    o ničem? to nevěřím :P jak říká Kvatro :P
    I love Avril *14* *14* *14*
  • thenilly96
    Bryan McMullin *3*
  • kvatro
    I kdyby byl ten koncert strašnej. Tak skalní fanoušek Avrilky ho vychválí. *3*
  • kvatro
    Jmenuje se Šimák, a bydlí kousek od Mikulova. *15* *15*
  • Nevite nekdo jak se jmenuje ten kluk z videoklipu.. : Avril Lavigne - Girlfriend...
  • Já byla a koncert poměrně o ničem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit