Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka
    já na Santu neverím :P
    TP vydali desku v r. 2010 a pak v r. 2012, tak nwm, co vyšiluješ :D
    dítě :D
  • vterinka
    tak přijde někdo jiný, jemu podobný :D
  • kvatro
    Ikarus už je za horama. Ten už odletěl do teplých krajin. *15*
  • kvatro
    Tak teď jsem viděl Avrliku s tim příčeskem. Obrázek poskytla Kačka, takže děkuji. *3* No a jako Avrilce se tenhle tah moc nepovedl. vypadá to fakt divně *7*
  • kvatro
    napiš si o ně Santovi. dej mu seznam, a on se bude snažit vyhovět. :D
    No ale teď už je 2012. Pro fanouška je takovýhle čekání nekonečný. :D
    Já tim dám dítě. *15* Malinká holčičko. *1*
  • kvatro
    Takže máš dneska nějaký problém, mám pravdu? V tom případě ho nebudeme rozebíérat tady. *3*
    Tobě ještě 18 neni. *1*
  • kvatro
    V tom případě mám peklo jistý. *15* Já znám ten nepřítomný výraz. Ten mám často :D Duchem začneš být přítomna až když zazní Amen. *15*
  • vterinka
    Ty ses zbláznil :D .. a pak ti zas budou nadávat, že to je diskuse o Avril :D
  • vterinka
    Já chci věcí! :D .... vyšlo v r. 2011! :D ... jej :D ... náročné dítě :D
  • vterinka
    Mi odpočinek nesvědčí, mi svědčí o problému mluvit s ostatními, pak mi je fajn ;-)) .... o 3 :D
  • vterinka
    Rozhodně chodím do kostela častěji jak ty, takže pomlč! :D ... a kněz mě nebudí :D .. kdysi mě budila mamka, ted už tam nespím, jen jsem duchem nepřítomna :D
  • kvatro
    Za to já jsem z humora nevyrostl a to jsem o 4 roky starší než ty. *15*
  • kvatro
    Co tě žere? *15* Zase máš špatnou náladu. Dej si 3 dni pauzu. Jako jsem to udělal já, to pomůže *3*
  • kvatro
    Tebe taky možná prohlásí za svatou. Svatá Kateřino. *15* Ale to by si musela chodit častěji do kostela a hlavně tam u toho nespat. Kněz povídal že už toho má plnou bibli, jak tam s tebou pořád musí třást. *15*
    To je jako u Boba a Bobka. Vstávat! A proč? Protože je mše! *15*
  • kvatro
    Jo a já ten příčesek na Avril ještě ani neviděl. *15* Se budu muset mrknout až přijde domů... *15*
  • kvatro
    Ale to já nezpíval. Netušim co si sylšela. *15* Už máš asi slyšení *1*
  • kvatro
    Já si tu káru klidně budu táhnout sám. Povídat si tu sám se sebou též neni špatný. *15* Aspoň si nebudu nadávat do cvoků *15*
  • kvatro
    Protože to nový album už prostě chci. *15* Žádný sotva loni, už je to víc než rok. Dejme tomu že to bude na Vánoce. Dám si to pod stromeček. *15*
  • vterinka
    Naivko ;-)
  • vterinka
    Ha ha ha :D ... nějak jsem z toho humoru vyrostla :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit