Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thenilly96
    Myslim že to zpívá falešně
  • vterinka
    Nač ty smutné smajly? :D .... Sotva loni vyšlo jedno, a ty už tu stresuješ s dalším :D .... jestli je to pravda, tak si myslím, že to bude na podzim nejdřív ... možná i později ... pochybuju, že by to bylo v létě, to bych se velmi divila
  • vterinka
    Ty jsi cvok :D .. by mě zajímalo, kdo to s tebou potáhne :D
  • thenilly96
    Já neříkámm že by měla jít dohola. Mě se její vlasy líbí, akorát ten příčesek špatně zvolila
  • kvatro
    A je fakt, že svatý nejsem. *15* Ale pracuju na tom. Už si beru lopatku a kyblíček, půjdu na pískoviště a tam holýma rukama postavím kostel a brány z písku. Za tento čin mne možná potom prohlásí za svatého. *15*
  • kvatro
    No Kačko já ¨z tebe zloděje neudělal. *15* Já nemůžu za to že si byla v minulém životě straka zlodějka. A všechno co se lesklo si měla hned v merku a v kapse. *1*
    Tvůj největší úlovek byl Bohuslav Sobotka, kterýho si omylem sebrala, protože se mu leskla hlava. *15* Doma když si vykládala lup, tak si se nestačila divit koho si to vlastně "klofla" *15*
  • kvatro
    Jo a na Twitteru jsem četl, že Avril už má to 5. album hotový. *14* Takže bych se rád dozvěděl kdy si ho budu moc konečně koupit v Bontonladnu. *3* Ovšem určitě ještě neni ani dodaný do vydavatelství ke zpracování. *13*
  • kvatro
    Má se snad dát Avrilka kvůli tobě dohola, když se ti to nelíbí? *15* Potom by vypadala jako Dalajláma, ještě vzít na sebe to červený prostěradlo a bylo by to dokonalý. *15*
  • kvatro
    Já Vám dám menší nuda. *15* Takhle by to teda nešlo *3*
    Večer se to děcka pokusím napravit. *1*

Nemáme tu hodiny zpěvu, tak si zazpíváme. *15*
    Zažít nudu, joo, to vadí.... *1*
  • thenilly96
    Jo viděla a vůbec se mi to nelíbí, kdyby to neměla jako ofinu ale normálně jako dlouhej pramen, tak by to bylo lepší
  • kajuska4
    *1* viděla si ten černej příčesek na Avrice? :D
  • thenilly96
    menší nuda no *1*
  • kajuska4
    nějaká nuda ne? *6* *14*
  • vterinka
    heh, prý nic neřekl :D ještě svatého ze sebe dělej :D .. ale zloděje ze mě udělat můžeš, co?! :D
  • kvatro
    Já jsem neřekl ani jediný sprostý slovo. *15* *15* A už jsem to schytal.
  • kvatro
    To se někdo má. *3* *1* Kájuš si musí před tu 50 přidat minimálně dvojku. *1*
  • No, jestli bydlíš daleko, tak to asi udělej, já to mám do Prahy asi 50 kiláků....
  • vterinka
    Jak jinak xD .... ty jsi sprostý! :D
  • kvatro
    Ale to já vždycky. *15* .....dokud ji nevyhodil za to, že kradla v hotelový kuchyni zlatý příbory. *15* *15*
  • vterinka
    Míšo :D:D:D ... ty zas vymýšlíš! :D:D:D:D .. a v Hiltonu kdysi pracovala má kámoška :-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit