Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4
    *15* *15* *15* uvidíme xd
  • kvatro
    Zkus Hotel pro psy. *3* Když přemluvíš Emmu Roberts, tak tě tam možná nechá. *15* Nebo Hotel California, ale ten si bohužel můžeš jen zpívat. Potom je v Práglu hotel Hilton, ten je hodně "levný". *1* A nebo taky jeden na Hradčanský s výhledem na Prahu a hrad, bez příplatku. *15* *15*
  • kvatro
    Já jsem tam určitě ještě nebyl *15* Možná tak ve snu. Ale to si nepamatuju. *1* Ale myslim že tam maji to samé co nabízeji na webu. *3*
  • thenilly96
    Mohli by k ní natočit klip
  • kajuska4
    miluju jí *14*
  • thenilly96
    Ta je uplně úžasná *14*
  • kajuska4
    Ahojky,
    já jsem tam nebyla,chystám se tam,ale musíme vymyslet nějakej hotel na spaní :D protože pak hned domů , to je o ničem .
    Tady je Iron Fist na stránkách ;)
    http://www.ironfist.cz/index.php?show=search myslím ale že tam mají míň věci než uvnitř *3* nevím , až tam půjdu uvidím *3*
  • Nazdárek kamarádi, koukám, že se tady stále vesele konverzuje *3* Chtěla jsem se vás zeptat, určitě jste už byli v Praze v kamenném obchodě Abbey Dawn, co všechno tam prodávají? Je tam toho víc než na webovkách?
  • kajuska4
    http://www.youtube.com/watch?v=ihkU05BoeX4 *14* *14* *14*
  • kajuska4
    sorry šla jsem taky ;)
  • kajuska4
    *15* *15* *15*
  • kvatro
    Kájuš. já půjdu, takže se měj hezky, ahoj. *3*
  • kvatro
    Tak to je fajn ;-)Zas to tu bylo dlouhou dobu mrtvý. A to bylo přímo srdcervoucí *15* *15*
  • kvatro
    No prosim právě přijel jeden koledník... *15*
    Zásobovač s dodávkou plnou vajec. Dvě vejce se vezli vpředu a zbytek vzadu v nákladovém prostoru. *15* *15*
  • kajuska4
    jo však i já *3*
  • kvatro
    Můžeme si za to sami. *15* Dobře nám tak. *15* Ale já jsem spokojenej. *3*
  • kajuska4
    já taky ne *1*
  • kvatro
    A tahle diskuze je jedna velká komedie, z který už momentálně nemůžu. *15* *15*
  • kajuska4
    *15* *15*
  • kajuska4
    *15* wow *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit