-
Re: Re: dotaz
tak to je v keli! ja to cuchala asi pul hodiny kdyz sem drhla boty a jeste ted kdyz sem je susila takze hasi zacnu brzo mit halusky -
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
Cože?? :D Ty si ze mě děláš prdel ne?! :D:D:D ... fuha :D a mám tam 3! :P :D -
Re: Re: Re: dotaz
Hele nezapomeň mi pak napsat co všechno ste zase rozflákaly ... *15* *15* *15* Snad to bude jenom kolo a ne kolena nebo palice *15* -
Goodbye
Lidičky já už mizím ... GOODBYE ...
Elis ... Zítra deme zase do města ... pak ti všechno povím ... a nikomu ani muk ... je to jen mezi námi dvěma ... jasnýý ... *15* *15* *15* Pááá Miluju Tě... *14* -
Re: dotaz
Samozřejmě že se po tom můžeš zfetovat, líh je chemikálie, nemáš k tomu čuchat, máš se držet dál. To nepatří malým dětem do rukou. *15* *15*
Na to s tim Black Star by si potřebovala pepřák, to by sis potom dávala pozor kam s tim míříš. *15*
Pořád se ti stávají nějaký nehody. *1* -
Re: Re: dotaz
no skveli ted mam visoce horslavi boty a ja je nosim ve skole jako prezuvky a tam by se nic takoviho brat nemelo co? no co ve skrini sme mela schovanej lih a nidko si toho nevsiml *15* jo a miso pomodli se za me zejtra ma zas prijet Misa doufam ze se nezabijem *15* -
Re: dotaz
U tebe je možný všechno a a u mě taky *1* *1* *1* *1* -
Re: :o)
Když mě srala na KK (FB) tak sem jí řekla mývale *1* *1* *1* -
dotaz
lidi mam dotaz muze se nekdo sfetovat technickym lihem? ja si pocmarala boty lihovkou a dneska sme to cistila lihem a ted mi desne smrdi pokoj a trosku sem mimo a toci se mi palice *15* a asi budu slepa sem si omylem stikla do oci Black Star kdyz sem chtela prebit ten smrad -
:o)
Míšo, jak si přišla na přezdívku "Mýval" pro Kumbálovou? *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
michale neser nebo te zazaluju! sejdeme se u soudu -
Míšo, já sem nevymyslel stejnou, to ty si mi jí ukradla. *15* A jestli budeš lhát budeš jako Pinnochio. *1* -
Přijměte tedy moji omluvu slečno Blbostex *15* -
Jooo mě taky krade přezdívky i když vymyslel stejnou *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDD
To je úplně normální můj malinkej šmudlínk .. a miluju hoo je děsně ochranitelskej byl tu u nás Miroun a já sem mu vzala kšiltovku a utíkala pryč no a on mě chytil a chtěl mi jí vzít tak se mnou různě lomcoval a Nordík hned takovej výbuch vzteku ... *15* *15* Se div Miroun neposral, takže na mě rači ani nesmí nikdo sáhnout nebo se Nordíček nasere *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDD
michale prave si porusil autorska prava! bez dovoleni si pouzil prezdivku Miss Havirov krerou sem vymyslela ja *15* -
Re: Re: Re: xDDDDDDDDD
No Míšo, tohle moc šmudlík moc neni. *15* Taková korba, ten by prdel natrhnul. *1*
Ale když ho miluješ, neni co řešit. *3* -
Re: xDDDDDDDDD
Tak to je moc! :D Dobře ty! xDDD -
Re: Re: xDDDDDDDDD
http://www.ifauna.cz/images/clanky- foto/04/04_13_ka4.jpg
Takovej můj malinkej šmudlík ... kterýho na devše miluju a nedám na něj dopustit....