Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: Re: Re: Mého srdce šampión

Romi to je ten Mikeš, už si vzpomínám. *15*
  • kvatro

Re: xDDDDDDDDD

No to máš tak, vždycky to musí někdo odsrat, někdo musí být zrůda. *15* *15* Ale za všetko muže Katarína, to ona sestrojila ten lustr.

Míšo, co máš za hafana?
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: WOW

Já sem ty tvoje dva příběhy skoro romány na Šmajdovi četl, takže vim o čem mluvim. *15* *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: WOW

Tak tys totiž napsal, že ta první byla lepší, prootže máš rád písně s inteligentním textem, tak to tak vyznělo ... Jak typicky moje? :D Já tu nikdy nic nepsala! Ani příběh ani nic! :D
  • puspuspusinka

xDDDDDDDDD

Umíráámmmm *15* *15* *15* *15* *15* Tak to je mooc ... a chudáka mojeho miláška si tam z něj udělal zrůdu ... on by tě jenom honil a pak možná voslintal a taky ukousnul prsty ale nic horšího by ti ten můj milowanej čumáček neudělal ... *1* *1* *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: WOW

Tu písničku sem slyšel vůbec poprvý. Ale je úžasná. *3*
    A Eminem je právě asi jedinej rapper kterej mi nevadí. *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: WOW

Já nepsal že je to neinteligentní, ale když si to myslíš.
    Já nevim prostě, prostě je to jiný. Takový typicky tvoje. *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Mého srdce šampión

Romi nebo Šmajda, to je skoro to samý, já je nerozlišuju. *15* *15*
  • kvatro

Kouzelný lustr – část první

Jedné temné noci na vodňanském zámku hrůzy.
    Míša se ukládá ke spánku, dnes jí Pat s Matem udělali obrovskou radost. Namontovali jí totiž do komnaty lustr. Smradlavým loučím a svícnům právě odzvonilo.
    Míša během pár minut usnula jako špalek. Lustr na stropě nebyl jenom obyčejný lustr, byl to kouzelný lustr. Lustr vytáhl chapadlo a zamířil s ním k Míši posteli.
    „Eleanor, idem si pre teba. Eleanor, idem si pre teba“. Volá tichým hlasem lustr.
    Lustr švihne Míše peřinu, Míša se probudí a ječí. Dej to sem ty zmetku!
    „Eleanor, idem si pre teba. Eleanor, idem si pre teba“. Volá opět tichým hlasem lustr.
    Mimochodem nejsem Eleanor ale Míša! Dobre Eleanor, odvětil lustr.
    Kolikrát ti to mám řikat doprdele, jmenuji se Míša do hajzlu. A dej mi to sem!
    „Dobre dámo kl’ud, zapísal som si to. Meno: Míša, priezvisko: Dohajzlu.“„Počuvaj Míšo Dohajzlu, já sem kuzelný lustr a moj vládce mi rozkázal abych ti zobral perinu.“
    „Kdo je ten tvůj vládce? ráda bych si s nim promluvila“. Ptá se Míša.
    „Mým vládcom je Miss Havířov, takový zlý rampelník, říká si Hannah Kumbálová in Prdelland.“
    No počkej Hannah, moje drzá dcero, uvidíš jak tě ještě zprášim. Ale ty mi koukej dát tu peřinu.“ Povídá Míša
    „Nein Nein meine liebe. Niet možno. Mám priame rozkazy nič nevracet“. Odpovídá zamítavě lustr.
    „No dobře, sám sis o to řek, vemu koště z komory a budeš jezdit.“
    „Jaj pozorte dámy a páni, bosorka Míša sa rýchlo žene so svým smetákom. Spomal‘ dievča, máš privysokú rýchlosť, vnímám ju len šiestým zmyslom.“
  • kvatro

Kouzelný lustr – část druhá

Míša si pod lustr přistrčí štokrle a smetákem se mu snaží vzít svoji peřinu. Lustr sebou hází, Míša se ho marně snaží setřást. „Narvu ti to koště do prdele! Dej sem tu posranou peřinu!“
    „Lustr zůstane stát v pozoru, ta perina je posraná?“ Ptá se. „Odteraz už viem čo je to ten velký hnedý fl’ak. Urobila si zrejmo do perin krtkův dort“. Náhle přijde rána, která zasáhne lustr do nejcitlivějšího místa. Ne do koulí. Ale do žárovky.
    Zrazu tma jako ve sloním zadku. Míša jak se snažila lustru vytrhnout svojí milovanou peřinku, peřina se roztrhla a peří bylo po celém pokoji. Lustr se vysmívá: „Míša, Míša na čo sahneš to sa pod tvými rukmi pojebe. Míša teď vypadá jako opelíchaný kuře.“ „Počkej ty zkurwáku, zavolám na tebe Michala. Ten možná bude vědět co s tebou. „ Povídá Míša rozzlobeně. Míša žhaví mobil, hledá Michalovo číslo. Koukne se směrem k lustru a povídá. „Máš to spočtený!, Michal už je na cestě“
    Michal za pár okamžiků přiběhne, celý na hadry. Míša se vyptává. „Snaď tě takhle nezřídila nějaká dračice? Michal odpovídá: „Nene, to byl váš pes. Honil mně po celom dvorku, tahal za nohu a nakonec mě kousnul těma svýma tesákama do prdele“. Vzal sem z brašny hasák a právě teď má hezký sny.
    Kde máš ten zlobivej lustr?, ptá se Michal. „Pojď za mnou“, povídá Míša.
  • kvatro

Kouzelný lustr – část třetí

Michal vejde do pokoje a lustr drze na Michala: „Nazdar zmrde. Čumíš ako keď by si spadol z višne na znak.“
    „Míšo podej mi kleště a kladivo, odmontuju toho drzouna, to mu snad zavře hubu“. Povídá Michal.
    „Počkej panáčku, keď ma tu necháš splním jednomu z Vás tri želanie.“ Nabízí se lustr. Michal neví co na to říct ale Míša už má přání vybráno. „Povedaj“. „Chtěla bych tu Bena Jäggera na motorce“. Lustr se dlouze rozmýšlí a nakonec odpovídá“.
    „Ben Jägger? To je čo za skunka? To som jakživ nepočul“. „Tak nám sem přičaruj Pierra Bouvierra“. „To tiež neviem urobiť. Moj vynálezca Uršula Katarína Jennerová ma nič nenaučila. Porád som bol podle ni lempl lustr ktorý nevie normálne kúzliť. Bolo mi to vel’mi l’úto ale jednoho dňa som ty jeji nadávky nevydržel a premenil ju v mývala.
    Prepačte som lustr úplne na nič, nič som nikdy neuměl, som na všetko levý“. Lustr sebekritický jako Míša a Míša samotná si musí samosebou rozumět. Lustr slíbil že Míše už nebude nic zlého provádět a Míša že si lustr v pkojíčku nechá.
    THE END
  • vterinka

Re: Re: WOW

Co ti na tomhle textu přijde neinteligentního?! :D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Mého srdce šampión

Haa!! *1* Já to věděla!! *1* Že jde o Romiho *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Mého srdce šampión

Já myslela že je o Romim ...
  • vterinka

Re: Re: Mého srdce šampión

Tak ti díky :D ..... já mám rači tuhle, ale převezu vás, tohle není o Mirovi, ale o Romanovi! :D Mira přece nenajdu jinde! :D Miro je pořád u RD, ale Romi už tam není :-/// Ten je už jen u TP ... a u RD není ani Miro Bitomský ... :-/ .. o tom byla právě ta včerejší písen, ale děkuji :-)
  • puspuspusinka

Re: Re: WOW

Jn, a pokud jde o rap, tak ten taky nemusím, pokud nejde o Eminema, ten má písničky ze života ...
    Ale tahle písnička Nemůžeš se mnou je prostě úžasná ... *14* *4*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ?

aha tak aspon že tak :-)
  • kvatro

Re: WOW

Ta první byla lepší protoože mám radši písničky s inteligentním textem. *15*
  • puspuspusinka

WOW

Káťo, to je jako úžasný song, ale souglasím s Míšou, ta první byla hezčí ... *3* *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :-*

Možná jsou Vás líp zásobený. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit