-
Re: Mého srdce šampión
Pošli to samotnýmu Šmajdovi, určitě z toho padne na prdel. *15* -
Re: Mého srdce šampión
Ta tvoje první písnička byla lepší, aspoň teda měla lepší text. *1* *3* Tohle se ti ale stejně povedlo. *3* Zkus vymyslet a napsat hudbu a bude to dokonalý. *1* *3* -
Re: Re: YEah...
Jojo, pěkná písnička s tim souhlasim. *3*
Rap jako ale moc nemusim, ale tohle je něco jinýho. Má to aspoň smysluplný text. *3* -
Re: Re: Sebekritika...
Míšo, i ty moje písničky jsou jako básničky, text poskládá kdekdo ale udělat pořádnou hudbu k tomu je nadlidský úkol,říkal sem že to zkusim ale ještě sem se k tomu nedostal, stejně to neumim. *1* -
Re: Re: Zdar :))
Děkuji Vám za přání k mým narozeninám, Míšo ta SMS byla moc pěkná, díky. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ?
Nojo to bylo na mne *15*
Kačko, já sem chodim každej den, ale když tu neni zrovna na co odpovídat a když se m tu nechce psát nic sám od sebe. Tak to vypadá že tu nejsem. *3* -
Re: YEah...
jůůů .. tak to je hezké! Moc hezká písnička .... on to pochopí, snad! ;-) -
Re: Sebekritika...
Ale prd!! To se ti jen zdá!! ... Mi ty moje taky nepřijdou nějak extra dobré .... ale ty tvoej jsou skvělé a moc se nám líbí, tak tichučko tam! :D:-* ... tak s hudbou bych to taky neuměla, ale beztak je to stejné jako s tím textem! "je to hrůza.." a jak jsou dobré! ;-) -
Re: Zdar :))
Ahojky, dobře ty! :D:D:D ... Tak to není tak hrozné! :D Já poslouchala jednu písničku cca 6 hodin! :D .... Taky mi to říkají, jak to můžu dokolečka poslouchat, ale co už :D ..... a přidávám se ke gratulaci! Míšo všechno nejlepší!! A děkujem, že jsi tu s námi! :-*♥ *14* -
Mého srdce šampión
Tak jsem dneska v ajině napsala další píseň :D
1.
Pamatuji si na ten den,
kdy jsem Tě prvně spatřila.
Ty koukl ses do davu fanynek,
které volaly Tvé jméno.
Usmál ses a pokračoval jsi dál
ve své práci.
O pár chvil později
na struny jsi spustil,
připojil jsi úsměv
a občas i jazýček
a já už věděla,
že z Tebe vyzařuje
něco nepopsatelného,
něco nepopsatelného,
magického.
Re f.:
Nastal ten osudný den,
kdy spatřila jsem Tě.
Teď vím,
jak moc pro mě znamenáš.
Jsi mému srdci tak blízko,
i když jsi ode mě
tak daleko,
tak daleko.
V hlavě zní mi Tvůj hlas,
já chci ho slyšet zas.
Chci se k Tobě přivinout
a zůstat u Tebe navždy,
u Tebe na vždy.
2.
Po koncertě přišels k nám
a podpisy rozdával.
Stále si se smál,
lesk ve tvých očích
mne očaroval,
men očaroval.
Za moment jsem šla
za Tebou se vyfotit.
Úsměv ze Tvé tváře
stále nevymizel.
Přišla jsem k tobě
a o fotku požádala.
To Tvé "jasné"
mi v hlavě uvízlo napořád.
Ref.:
3.
Teď už se věci mají jinak,
mají jinak.
Vím, že tam
kde jsem Tě poznala,
Tě už nikdy nespatřím,
ale vím,
že u jiných Tě najdu.
U mne se nic nezměnilo,
možná ještě utvrdilo v tom,
že TY jsi mého srdce šampión.
Ref.: -
YEah...
Lidi poslechněte si tohleto
http://www.youtube.com/w atch?v=-1uzaRr2JKo
Ta písnička je prostě dokonalá, tak krásnáá ... až se mi chce brečet ... trochu mi to připomíná, jakoby to byla moje a Jonnyho situace ... on si taky příde jak debil když je můj nej kámoš a já s ním prozatím nechci chodit ... -
Sebekritika...
Pokud jde o tu mojí sebekritiku, tak je to možný,... ale když srovnám text s Káťou nebo Míšou, tak mi to prostě příde jako když píšu básničky jako nějakej debil aani trochu mi to nepřijde jako písnička, skoušela sem i něco s kytarou nějak zpívat a bylo to děsný ... takže jakoo ... mi neříkejte že se sebekritizuju, když vymýšlím kraviny *3* *9* -
Zdar :))
Ahojky lidi, tak GL už mám KONEČNĚ a včera mi hrálo snad 7x za sebou na plný koule a pak asi 3x potichu *15* *15* Táta říkal, že by se z tho asi ubláznil, jak to můžu poslouchat furt *15* *15*
No a jinak, Všechno nejlepší Míšo k tvým 20. narozeninám, doufám že ti přišla smska *4* *14* Tak to dneska nebo o víkendu hlavně pořádně oslav ... *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: ?
nééé to bylo na Michala -
Re: :-*
ja jsem moc lina si ho kupovat, proto jsem si ho v patek obednala na internetu a vcera mi uz prislo *14* *14* -
Re: Re: Re: ?
jestli to je na me tak sem minulej tejdem byla na slovensku a nedostala sem se na net a kdyz jo tak sem nemela paru oc tu bezi -
Re: Re: Re: Re: Re: :-*
jo ale bouzel sem nemela cas ji premlouvat mela sem jen 15 minut *9* kurva to mi pripomina ze sem ji mohla podplatit -
No Míšo! :D
Míšo, tys mě normálně šoknul! :D ... skro jako od profesionála?! :D Wow, teda děkuji vám moc!! Já jsem právě byla zvědavá na váš názor, protože vy jediní nevíte o čem přesně je .... takže jsme moc ráda, že se vám to líbí! ♥♥ ... nj Míša a její sebekritika .... -
Re: Re: Re: :-*
jáviděla v tescu cd TBDT ... a i od Kikeho!!! obě poslední cd, tak vím ne?! -
Re: Re: Re: Re: Re: :-*
aha, tak díky za info .. :-) ... po zkušenosti s Mirem si nedělám iluze, že by tam bylo! :D:D:D ..... nooo třeba by i ho i ta baba dala xD