Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: Mého srdce šampión

Pošli to samotnýmu Šmajdovi, určitě z toho padne na prdel. *15*
  • kvatro

Re: Mého srdce šampión

Ta tvoje první písnička byla lepší, aspoň teda měla lepší text. *1* *3* Tohle se ti ale stejně povedlo. *3* Zkus vymyslet a napsat hudbu a bude to dokonalý. *1* *3*
  • kvatro

Re: Re: YEah...

Jojo, pěkná písnička s tim souhlasim. *3*
    Rap jako ale moc nemusim, ale tohle je něco jinýho. Má to aspoň smysluplný text. *3*
  • kvatro

Re: Re: Sebekritika...

Míšo, i ty moje písničky jsou jako básničky, text poskládá kdekdo ale udělat pořádnou hudbu k tomu je nadlidský úkol,říkal sem že to zkusim ale ještě sem se k tomu nedostal, stejně to neumim. *1*
  • kvatro

Re: Re: Zdar :))

Děkuji Vám za přání k mým narozeninám, Míšo ta SMS byla moc pěkná, díky. *14*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Nojo to bylo na mne *15*
    Kačko, já sem chodim každej den, ale když tu neni zrovna na co odpovídat a když se m tu nechce psát nic sám od sebe. Tak to vypadá že tu nejsem. *3*
  • vterinka

Re: YEah...

jůůů .. tak to je hezké! Moc hezká písnička .... on to pochopí, snad! ;-)
  • vterinka

Re: Sebekritika...

Ale prd!! To se ti jen zdá!! ... Mi ty moje taky nepřijdou nějak extra dobré .... ale ty tvoej jsou skvělé a moc se nám líbí, tak tichučko tam! :D:-* ... tak s hudbou bych to taky neuměla, ale beztak je to stejné jako s tím textem! "je to hrůza.." a jak jsou dobré! ;-)
  • vterinka

Re: Zdar :))

Ahojky, dobře ty! :D:D:D ... Tak to není tak hrozné! :D Já poslouchala jednu písničku cca 6 hodin! :D .... Taky mi to říkají, jak to můžu dokolečka poslouchat, ale co už :D ..... a přidávám se ke gratulaci! Míšo všechno nejlepší!! A děkujem, že jsi tu s námi! :-*♥ *14*
  • vterinka

Mého srdce šampión

Tak jsem dneska v ajině napsala další píseň :D
    1.
    Pamatuji si na ten den,
    kdy jsem Tě prvně spatřila.
    Ty koukl ses do davu fanynek,
    které volaly Tvé jméno.
    Usmál ses a pokračoval jsi dál
    ve své práci.
    O pár chvil později
    na struny jsi spustil,
    připojil jsi úsměv
    a občas i jazýček
    a já už věděla,
    že z Tebe vyzařuje
    něco nepopsatelného,
    něco nepopsatelného,
    magického.

Re f.:
    Nastal ten osudný den,
    kdy spatřila jsem Tě.
    Teď vím,
    jak moc pro mě znamenáš.
    Jsi mému srdci tak blízko,
    i když jsi ode mě
    tak daleko,
    tak daleko.
    V hlavě zní mi Tvůj hlas,
    já chci ho slyšet zas.
    Chci se k Tobě přivinout
    a zůstat u Tebe navždy,
    u Tebe na vždy.

2.
    Po koncertě přišels k nám
    a podpisy rozdával.
    Stále si se smál,
    lesk ve tvých očích
    mne očaroval,
    men očaroval.
    Za moment jsem šla
    za Tebou se vyfotit.
    Úsměv ze Tvé tváře
    stále nevymizel.
    Přišla jsem k tobě
    a o fotku požádala.
    To Tvé "jasné"
    mi v hlavě uvízlo napořád.

Ref.:

3.
    Teď už se věci mají jinak,
    mají jinak.
    Vím, že tam
    kde jsem Tě poznala,
    Tě už nikdy nespatřím,
    ale vím,
    že u jiných Tě najdu.
    U mne se nic nezměnilo,
    možná ještě utvrdilo v tom,
    že TY jsi mého srdce šampión.

Ref.:
  • puspuspusinka

YEah...

Lidi poslechněte si tohleto

http://www.youtube.com/w atch?v=-1uzaRr2JKo

Ta písnička je prostě dokonalá, tak krásnáá ... až se mi chce brečet ... trochu mi to připomíná, jakoby to byla moje a Jonnyho situace ... on si taky příde jak debil když je můj nej kámoš a já s ním prozatím nechci chodit ...
  • puspuspusinka

Sebekritika...

Pokud jde o tu mojí sebekritiku, tak je to možný,... ale když srovnám text s Káťou nebo Míšou, tak mi to prostě příde jako když píšu básničky jako nějakej debil aani trochu mi to nepřijde jako písnička, skoušela sem i něco s kytarou nějak zpívat a bylo to děsný ... takže jakoo ... mi neříkejte že se sebekritizuju, když vymýšlím kraviny *3* *9*
  • puspuspusinka

Zdar :))

Ahojky lidi, tak GL už mám KONEČNĚ a včera mi hrálo snad 7x za sebou na plný koule a pak asi 3x potichu *15* *15* Táta říkal, že by se z tho asi ubláznil, jak to můžu poslouchat furt *15* *15*
    No a jinak, Všechno nejlepší Míšo k tvým 20. narozeninám, doufám že ti přišla smska *4* *14* Tak to dneska nebo o víkendu hlavně pořádně oslav ... *4* *3*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: ?

nééé to bylo na Michala
  • thenilly96

Re: :-*

ja jsem moc lina si ho kupovat, proto jsem si ho v patek obednala na internetu a vcera mi uz prislo *14* *14*
  • xkostex

Re: Re: Re: ?

jestli to je na me tak sem minulej tejdem byla na slovensku a nedostala sem se na net a kdyz jo tak sem nemela paru oc tu bezi
  • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :-*

jo ale bouzel sem nemela cas ji premlouvat mela sem jen 15 minut *9* kurva to mi pripomina ze sem ji mohla podplatit
  • vterinka

No Míšo! :D

Míšo, tys mě normálně šoknul! :D ... skro jako od profesionála?! :D Wow, teda děkuji vám moc!! Já jsem právě byla zvědavá na váš názor, protože vy jediní nevíte o čem přesně je .... takže jsme moc ráda, že se vám to líbí! ♥♥ ... nj Míša a její sebekritika ....
  • vterinka

Re: Re: Re: :-*

jáviděla v tescu cd TBDT ... a i od Kikeho!!! obě poslední cd, tak vím ne?!
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :-*

aha, tak díky za info .. :-) ... po zkušenosti s Mirem si nedělám iluze, že by tam bylo! :D:D:D ..... nooo třeba by i ho i ta baba dala xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit