-
Re: Re: Re: Re: Re: ČB
Tak jooo už jedu *15* *15* A přivezu si tam i svojí super novovu ségru xDD Škraloupka ... *15* *15* *15* Neboj stačí jí podlaha *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ČB
nevyhnala:( ale do hajdy sem nalepila nalepku Evanka a hned je to krasnej bejvak *15* -
Re: Re: Re: Re: ČB
No nekeceej ... ty už si vyhnala sousedy??? To si pamatuju jak sme plánovaly že je budeme strašit ... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ANO
me nejvic bavil fotbal ve skole na prvnim stupni sem byla vzdicky brankar to me bavi nejvic *15* a hokej sem hrala nekolikrat ale nak me nebral zvlast kdyz se ho naposled hrala na lede bez brusli a bez hokejky *15* -
Re: Re: Re: ČB
skveli pojed hned budes mit 5ti hvezdickovi apartma *15* -
*15* *15* *15* *15* No jako když hraju fotbal jáá s kámošema tak to mě baví ... hokej sem nikdy nehrála, ale jinak jakoo takle na fandění a čumění mám rači hokej *15* *15* *15* -
Re: Re: ČB
Hele ještě jedna kapka ... víš co myslím ... s tátou ... tak už fakt balim a jedu za tebou ... -
doufam ze neva ze se vam seru do diskuse ale ja mela vzdicky raci fotbal hrala sem ho s brachou a jeho kamosem na zahrade a taky s kamoskou a podarilo se mi 2x vysklit okno a klukum vickrat *15* takze babicka byla desne nadsena -
Re: ČB
kdyz mas tak rada ty prdele prijed do Přelouče privitame te s otevrou naruci -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
:D fakt? na slovensku maj dalnici ktera je ve vysce asi 40 metru normalne jedes nad panelakama ale jeste sme po ni nejely *9* *15* -
ČB
Neurážej mi ČB ... to je náhodou ta nejhezčí prdel v zemi ... *15* *15* *15* A že už sem jich navštívila dost ... *15* -
Re: Re: Re: Re: ANO
Já nic nevysklila ... *15* Já jenom párkrát s tím přizabila jednoho z kluků *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: ANO
Já sem teda od mala měl vždycky v ruce hokejku *15* V zimě sem hrál s pukem a v létě s tenisákem, dvakrát sem vysklil s tim okno. *1* -
Re: Re: ANO
Tjn ... já taky fotbalu moc nedám, jako malá sem ho hrála s klukama *1* Ale teď už mě nějak nebaví ... -
Re: ANO
To je dobře. *3* Lepší než ten posranej fotbal. *15* Fotbalovej stadion máme kousek od baráku a když tu náhodou ostraváci prohrajou, tak zlikvidujou stadion. Nad městem lítá vrtulník, stovky policajtů.... *15* -
ANO
Ano o hokeji jistej přehled mám ... *15* To se prostě musí ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Budějky, tam jsou trochu ujetý. Maji tam totiž autobusový nádraží na střeše obchodního centra. *15* Ale pěkný to tam maji. *15* -
Re: Re: Re: ..
Já tam rejpnu poprvý i do sebe. To sem ještě neudělal. *15* -
Re: Re: ..
Stejně mi ta výhra nevydržela dlouho *15* A klidně si do mě rejpni já sem zvyklá ... mě už je to jednoo ... aspoň se zasměju ... *15* *15* -
Re: Re: Re: z5 k Avril
To sem klidně dávej, aby jsme nezapoměli o kom je vlastně tahle diskuze *15*