-
Re: Re: Re: Yeahhh
Už máš konečně lustr. Páni...
Už žádné svícení loučema.... *15* *3* -
...
Lidi na ten hokej se nedá dneska vůbec koukat ... já když vidím ty naše kluky tak bych je musela nakopat někam už ... ještě že mají toho Kováře ... jinak už bych asi fakt vyrazila s basseballkou na ně ... -
Re: Re: Yeahhh
No když oni mi totálně zkurwily pokojíček *9* Sem musela uklízet ... zase ... *9* *15* Svinčík mi tu akorát udělaly ... ale už mám konečně lustr *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: :o)
Chudáčci Mountfielďáci, to sedí *15*
Dostávaji od Vítkovic 2:0 *1* -
Re: Yeahhh
Nezasekla ses tam u Pata a Mata nějak dlouho? *15* -
Re: :o)
A pokud de o Vítkovice tak ty mě už pěkně derou ... *8* Chudáčci moji Mountfielďáčci ... *9* -
Yeahhh
Elis, ten Evánek tam ... yeahhh ... *15* *15* *15* Deme slintat ... Hele mmnt du pomoc Patovi a Matovi oni montujou ten lustr už 2 hodiny *15* -
Re: :o)
Smůla... *9* Nejedeme ... Nějak nám to včera nebyšlo pro lístky takže už nejedeme... *9* Ale tím pukem rači nechci dostat stačí že sem dostala špalkem o5 *15* *15* *15* -
Re: ..
No já bych neřek. *15* *15* Počkej večer. *1* -
..
pani dneska to tu ale zije *15* -
:o)
Už má z Vás někdo doma CD GL? *3*
Já čekám do zítra, jestli ho náhodou nevyhraju. Ale při mé smůle s tim nepočítám. *15* Takže určitě šup do obchodu. *8* -
Re: Re: Re: ?
Já myslel kdoví, jak si tady nepopovídáte. Beze mne, když se o holkách tvrdí že sou upovídaný *15* Ale o chlapech to platí taky, to vim jistě. *1* Každopádně dneska sem tu až do večera. *3* -
Re: Re: ?
To víš michale... bez tebe se tady nic něděje...:D Hold tady potřebujeme chlapa..:D :D *1* *1* -
Míša dneska chce opravdu už dostat pukem do hlavy. *15*
Dáreček od Vítkovic přeletí hrazení a bude vymalováno. *15* *15*
To že bude zítra mimo jí plně omlouvá. *1* -
Re: ?
Bez tvé přítomnosti se tu neděje nic, Hanka tady občas přidá odkaz na YT. *15*
Míšo, na jak dlouho si tu dneska? -
Ahoj všichni, dneska tady budu do 22:00 *3* -
?
Co se to tu bez mé nepřítomnosti dělo??? Tady nikdo ...?? *7* Jakto? *15* -
Re: Re: Ahoj...