Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ...

budejkach sem nebyla nejblis sem jim byla kdyz sme hlastala budvar a v hradci sem byla jezdili sme tam nocni nakupy do teska *15*
  • xkostex

Re: Re: z5 k Avril

vis ze netusim? ani nevim proc to sem davam. a diky ja vim *15* *15*
  • kvatro

ČB a HK nejsou žádný prdele *15* To nevíš, Možná poto že si tam byla pouze prstem po mapě. *15*
  • kvatro

Re: z5 k Avril

Elis, no a co? Co my s tim? *15* *15*
    Ale Miss Havířov, to je fakt dobrý *1*
  • xkostex

jak muzete mit za oblibena mesta takovi prdele? *15* moje nej mesto je Přelouč je sice mali ale ja ho mam rada a pak Pardubice *15*
  • kvatro

Re: ..

To bude, ale snad ti nebude vadit že se ti tam zase něco přihodí. *15* Minule sem byl tak hodnej a nechal sem tě vyhrát. *15*
  • xkostex

z5 k Avril

takze tedkon zastanu pozici Miss Havirov a reknu vam neco o Avril. umistila se na 2. miste s WTH na Fajn radiu v Fajn parade top 20 predbehla ji Katy
  • kvatro

Re: o)

Tuhle přezdívku dostala od mne Kačka, takže ke krádeži nedošlo. *15*
  • kvatro

Míšo, v tom máš nějakej přehled v tom hokeji. To je neobvyklý *15*
    Já se o to taky zajímám, ale prootže Příbram neni v hokejové extralize tak spíš jenom okrajově. *3*
    Budějky jsou tvoje oblíbené město, jo. Možná kvůli tomu náměstí. Nebo ne?
    Moje oblíbené město je Hradec Králové. *15*
  • puspuspusinka

..

Phádka o mě a lustru ... no to bude něco ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

o)

Hey to je moje přezdívka pro Hanču ... *1* *1* *1* Nekraď mi jíí ... *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Hele já hokejem žiju ... pokud jde o můj rodný kraj ... Budějovice ... a navíc Budějovice sou moje nejoblíbenější město v čechách miluju je ... a pokud jde o hokej tak ten taky totálně miluju a když sem viděla to 4. čtvrtfinále tak sem byla úplně totálně happy, že sme daly Vítkovice a pak to 5. no to bylo fakt totálně v krdeli ... a dneska no na to už se vůbec nedá koukat ... já bych musela všechny do jednoho seřezat kromě mojeho milowanýho Podlešáka a Kováře ... Kovář protože je dobrej a Podlešák sice neni dobrej ale miluju jeho slovník ... a nejlepší když se nasere noo to se pak úžasně bavím ... *1* *1* *1* *1*
  • kvatro

:o)

Nevíte kde je Mýval? *15*
    Před chvílí byla na Facebooku, takže se tu možná dneska ještě objeví. *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Yeahhh

A víš že tohle mě nenapadlo. *15* Asi napíšu pohádku o tobě a lustru. *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: ...

Vítkovice jsou někde v čele, takže se dalo předpokládat že ČB si neškrtnou. *15* Ale, že tě to tak vytáčí. Ale jo, vem tam na ně hokejku a dostaneš dvě minuty+do konce utkání za napadení. *3* *1*
  • puspuspusinka

jo a když usínám tak asi zabořim palici pod polštář ne? *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

No hele dobře ... máš fakt pravdu to je fakt dobře ... protože byste asi viděly jednu totálně nasranou holku v televizi ... s basseballkou nebo hokejkou v ruce která tam mydlí kluky budějcký ... protože takle nasrat mě umí jenom oni ... já se modlila ať tohle dokážou tve neřeknu nějaký totál borci ale Vítkovice omg ... na ně prostě mají ... tak nechápu co to tam předvádějí ... *8*
  • kvatro

Já nevim jaký to je, "žárovka na černým drátě" *15* a bez dveří. Lustr mám, a dveře taky. *1* Ale mohla sis to tam klidně nechat, stačilo se nekoukat ke stropu. *15*
  • kvatro

Re: ...

Já nevim teda kde máte kluky budějovický v tabulce. Ale nahoře nebudou *15* No, tak vidíš ještě že si tam nejela, se podívat na ty fušery. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Yeahhh

Hele to není vtipný, jak by se ti žilo v pokoji bez dveří a místo lustru žárovka na černym drátě ... *1* To byl humus ... ale už sem velká holka a mám svoje první dveře i lustr *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit