-
Re: Re: Re: Re: Re: Lidi, lidi, lidi
Všechno bude, Všechno bude, Všechno bude.
Stačí počkat, Stačí počkat, Stačí počkat.
To je jak u debilů tady.
To je jak u debilů tady.
To je jak u debilů tady.
*15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Lidi, lidi, lidi
A já co? A já co? A já co? *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Lidi, lidi, lidi
Bohnice, Bohnice, Bohnice *3* *15*
Elis se mi navezla do profilovky. Za chvilku ji vystřídí Hanka. *15* -
xD
Michale a teď tam zkus dát obrázek mě pod čím si mě vybavuješ ... ale říkám ti 2x si rozmysli než tam dáš nějakou urážející fotku nebo spíš na gauči jasný??? *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
jeeeeeeeeeee ja sme tak rostomila! ale ten primalex mi vystacil jen na vlnu takze zbytek stale cernj ale co -
*3* *15* To je až komplikovanej postup. *1* -
Re: Re: Lidi, lidi, lidi
Nevím, nevím, nevím *15* *15* *15* -
Re: Lidi, lidi, lidi
Coje, coje coje..? :D *8* *16* *8* *15* *4* *5* *13* *9* *9* *3* *14* *4* *10* *7* *14* *5* *9* *3* *1* *1* -
Re: Re: Taky bych chtěla..:D
jej... to byla prostě v Itálii soutěž, nějaká kytarová s Avril... no a ona ji vyhrála tak tó no...D -
Lidi, lidi, lidi
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
joooo to mi tež došlo, ale mohl bys ho oříznout nebo se fotit z jiného úhlu, nebo bys ten foták natočil displejem k zrcadlu, takž by v něm vůbec nebyl, jen bys viděl, co fotíš :P -
Míšo, neměj strach. Potom tam vrátim tu fialovou Avril. Jenom si tu teď dělám legraci. Za chvíli tam bude obrázek Elis. *15* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Kdybych se vyfotil před zrcadlem, tak na tom obrázku bude ten fotoaparát. Co vy na to, paní fyzikářko. *15* koukám že už vymejšlim blbosti. *15* -
Já se na to vykašlu to žu tu nikdo nebude mít Avril??? Fajn tak co že bych si tam dala třeba Obamu:?? *8* *16* *9* -
*15* *15* *15* *3* -
Re: Re: Re: :o)
a já už si mylslea, že ses vyfotil před zrcadlem xD -
Re: Re: Re: :o)
vtipný až za hrob xD -
Re: Re: :o)
Právě sem si dal jako profilovku tvojí osobní fotku. *15* -
super, už tě čekám! :D -
Re: Taky bych chtěla..:D
to sme nepobrala proč to před ní zpívala! :D.. a ta kytara zněla chvílemi falešně a o zpěvu nemluvím .. :D