-
Re: Re: Re: Re: :o)
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: :)
Hele bez tebe prostě nee... *15* *15* -
Re: Re: Re: :o)
Kačka tam ty jména napráskala aby to měla rychle z krku. Nebude se s tim přece párat. *15* Práce kvapná, hovno platná *15* -
Re: Re: Re: :)
Hele nejsem na tebe hnusná dcero ... už si viděla že by si maminka povídala rači s partou dcer než se svým milovaným manžílkem?? To je přece jansý ... nee... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: :)
To řikáš každýmu že je na tebe hnusnej, já sem si to taky vyslech už párkrát. Ale nechápu že se tu, dvě holky nezabavíte. *15* *1* -
Re: Re: Re: :o)
Hobite *15* *15* Proč by klidnila Gandalfe *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: XD
to by to muselo být napsané piko písmem! :D a i tak by se mi to tam nevešlo! :D -
Re: Re: :o)
Helee... já nevím kdo tu co pindá, ale tak ty tam ty ména fakt máš divný ... jako on nemylsí že jich je mooc i když to možná jo ale že nejsou pořádně ani vidět *15* *15* *15* -
Re: Re: :)
hej ty si na mě hnusná!! :-((( ..... ale jinak s tebou souhlasím, s Míšou je dycky líp. ♥ -
Re: Re: :o)
Klid, Hobite *15* -
Re: :)
No báječná ale s tebou je ještě lepší ... bez urážky protestantko ... *15* *15* *15* -
Re: :o)
hele nepindej!!! :D:D:D Je to tam nejlepší kytarista a screamer na světě!♥♥♥ Hraje v kapele od Mira a v kapele The Paranoid. ♥ .. a jméno si můžeš přečíst xDDDD jestli to jde xDDDD .... a Míša tam má tež těch jmen hodně, tak nemel! :D -
Re: Re: Re: Re: XD
Mě je to jedno koho tam budeš mít, si tam vypiš třeba celej telefonní seznam. *15* -
Re: Re: Re: XD
tak Werča tam taky nemusí být, že ... -
Re: Re: XD
Se divim že tam máš pořád napsanýho toho marťana Kubu neboli dědka, kterej se tu ukáže. A ani mu neni blbý, sem nic nenapsat, přitom tady s váma popsal takovejch stránek. *15* -
:o)
Kačko, co to tam máš za prašivýho kojota na tej profilovce. A ještě ty jména, to vypadá jak u kolotočářů *15* *1* -
:)
Míšo, jaká tu byla diskuze s tou protestantkou? *15* -
:o)
Jsem tady. *3* *1* -
Re: XD
noo proto! :D Jsem ráda, že se ti líbí! :D .. Já vím, ted sem to předělávala, tak se koukni ted :D -
XD
A víš že je na tej fotce dcl i sladkej *15* *15* A ty ména jako fakt super ... nic tam nevidím... *15* *15*