Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Re: Re: Ááááááááá

no, to vidím :D:D:DD ... ale už to bude xD Už tam dopisuju jména :D
  • puspuspusinka

Re: Re: Ááááááááá

Sorry ale stres a panika to je moje zlato ... *15* *15*
  • vterinka

Re: Ááááááááá

jááá ti dám teplouše, že ti zle zabude!! :D:D:D Zkoušela sme jaká fotka tu bude nej! :D A doškal jsem k té, kterou jsem chtěla :D ... jo jména budou! Co stresuješ? ted sem s tím začla!
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Chudáci pejsci xD

heeeej si děláš řit, že nevíš co je MHD!!! :D:D:D M-městská H- hromadná D-doprava!! :D:D:D
  • puspuspusinka

Ááááááááá

Co to tam máš za teplouše??? *7* *7* *7* *15* *9*
    Když teda jako nebudu ti mluvit do profilovky to je tvoje věc ale napíšeš si tam ty jména že anoo ... *7*
  • puspuspusinka

Coo?? Jaký MHD vole... *15* *15* *15* děte s tou zkratkou někam ... co to je? *15* *15*
  • vterinka

No u mě je kůn tež nej zvíře! ♥ :D:D:D .. tak s ním nejezdi do města xDD .. od toho máš MHD :D:D:D:D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Chudáci pejsci xD

Ne! Černého joo ale Harleye Davidsona ... to je 100x lepší než nějakej kůň ... i když je kůň moje nej zvíře ... *15* *15* *15* Do města se na něm jet nedá ... nebo možná dá, ale vypadala bych asi jako E.T. *15* *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Chudáci pejsci xD

aha tak to je fajn :D:D:D .. v šest už sme si daly spicha s kámokou na fb, tak to mi vyhovuje. :D:D:D:D ... Tak si pořidte hnědé nebo černé koně. xDDDD
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

no tak to je fajn, aspon víme jak na tom seš :D:D:D
  • puspuspusinka

Re: Re: Chudáci pejsci xD

Manžílke makáá až do 5 ... hádám že v půl 6 se tu zjeví jako na Harleyi ... *15* *15* *15* nebudu říkat jako na koni ... oba sme usoudily že bílí koně sou na hovno *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

No nevím nevím ... pak toho každej využívá si myslí, já si nechám vvšecko líbit .... a to zase nee ... to já se občas taky ozvu ... ale když už se ozvu tak je to pěkný MAČO *15* *15*
  • vterinka

Re: Chudáci pejsci xD

néééé já říkám, že na diskusi chcípl pes, ne že u mě chcípl pes!! :D:D:D ... ale mysli si co chceš! xDDD a uznej sama, že sme tu samy! :D:D:D ... Kde máš manžu? :D
  • vterinka

Re: Re: Re: xD

dobře děláš! xDDD
  • puspuspusinka

Chudáci pejsci xD

Kačkoo ... ty seš děsná vražedkyně psů ... pokaždý když tu není diskuze v plným proudu tak u tebe chcípne pes ... že ty seš rituální vražedkyně psů ... a myslíš si že když je zabiješ tak to na diskuzi ožije ... chudáci psi musejí se obětovat tvému rituálu ... *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: xD

Neee v pohodě ... nojonoo ... to já račin držim hubu a podřídím see ... *15* *15* *15*
  • vterinka

Re: xD

a máš s tím nějaký problém?? :D:D:D .. já protestuju vždy, když je důvod! :D
  • puspuspusinka

xD

Nojoo ... naše PROTESTANTKA KAČKA by nejradši proti všemu furt jenom protestovala ... a sepisovala petice ... *15* *15* *15* *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: SEN

Jo Michale, souhlas! :D:D:D Slátanina je to xDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • vterinka

Re: Re: Re: LIDI!!!

to jsou mi kecy! Mu dám takové omrzely!! ... Přátelé neomrzí nikdy!! ♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit