-
Re: Re: SEN
Noo joo jenže já jí mám pořád v hlavě *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: SEN
phadka na dobrou noc: byla jedna oveska byla to misicka s motorovkou za mnou misa beha pod sem carodsejko bleda hulku ti ted podrezu za pec raci zalezu -
Re: Re: Re: Re: :o)
Na silvestra si vždycky trochu víc přihne, tak ten výpočet nemůže být samosebou správný. *15* -
Re: LIDI!!!
To neni zázrak. To marťani vyslali pouze průzkumníka. *1* Ale nějakej vzkaz by tady nechat mohl. *5* -
Re: Re: SEN
KOMEDIE ROKU ... *15* *15* *15* Teď si mě dostala ... NO moje sny by byly spíš jeden velký a hoodně silný horor, poslední dobou mívám noční můry a budím se propocená ... a pak každý ráno děkuju bohu že si je prožívám v tichosti a neřvu ze spaní ... by mě zajímalo co bych vykládala za pohádku mluvit ze spaní ... *15* *15* Ale jakoo sem ráda za sny s Avril v bílém světle, protože nevím proč ale mám v týdnu dcl dost blbý sny ... *9* *7* -
Re: SEN
*15* *15* To je vážně ujetý, ale takový sny už bejvaj. *15* Většinou mám to samý, úplně nelogický věci v nemožných kombinacích. Ale o Avril se mi ještě nezdálo, přitom ji poslouchám každej den. *1* -
Re: Re: Re: :o)
*15* *15* *15* *15* Každej den si to vypočítá až na Silvestra to jakým si záhadným způsobem je pozitivní coo *15* *15* *15* *15* -
Re: SEN
*15* me se toho tolikrat zdalo ze by to byla komedia roku ale nak sem zapomela co to bylo -
Re: Re: :o)
Kačka neni divná, Kačka prostě neni "profesionální měnič profilovek" jako ty. Já si taky neměnim obrázek každejch pět vteřin. *15* Hanka kalkulátorská jakbysmet, vždycky si musí složitě vzorcema vypočítat zda je vhodné si tu profilovku měnit. Závěr je vždy negativní. *15* -
LIDI!!!
Stal se zázrak ... Kuba se tu zjevil ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bacha!! xD
no tak jako bacha na me jo? zachvili se naucim vyhazovat veci do povetri myslenkama tak aby si nebyl prvni na rade *4* -
*15* *15* *15* Potterfeld mě dostal ... *15* *15* *15* *15* -
No to chápe orpavdu jen "PÁR" lidí ... JÁ a ELIS ... *15* *15* *15* *15* -
Elis je věštec, kouzelník, černokněžník a kdoví co ještě. Možná i Černoovčák Potterfeld. *15* -
Re: :o)
*15* *15* Kačka je divná ... měnit si profilovku jendou za rok ... to by mě kleplo ... a Hanča no tak to už je totálně na palici ta co si pamatuju měla na osobnostech jenom 3 profilové fotky ... říkám padlý na hlavu ... *15* *15* *15* *15* -
SEN
Lidi, mě se zdál totálně praštěnej sen ... *15* *15* Já byla v říši divů a pak se tam objevila Sharpay a začala mi zpívat Fabulous nechápu proč a pak sem vešla do tunelu a na konci bylo světlo tak sem šla a tam byla Avrilka celá v bílém světle a začala hrát písnička Alice, jenže pak mi došlo že mám v uších furt sluchátka bylo asi 4 hodiny ráno a zrovna tam hrála Alice ... *15* *15* *15* No říkám, sem asi dostala od někoho baseballkou ... přiznejte se kdo ste mě praštil??? *15* *15* -
:o)
Kačku prej za chvíli z tebe odvezou, jo?
Prej "Kristova noho, proč si pořád měníte ty profilivky" *15* Kačka jenom závidí, že má jenom jeden obrázek, že to nemůže střídat. *15* -
Re: Re: Re: Re: Bacha!! xD
tohle chnape jen par lidi a ty k nim zrovna nepatris takze smula :P -
Re: Re: Re: Bacha!! xD
To bych teda nepochopil. *13* *1* *13* -
Re: Re: Re: Re: Bacha!! xD
Ne ty nee.. to já bych pak hovno viděla... já imaginární komenty nevidím nejsem imaginární věštec ... *15* Takže ty ne !! *15* *15*