-
Re: Re: Re: Bacha!! xD
Imaginárně??? *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Bacha!! xD
Já tu teda taky začnu psát imaginárně. To bude teprve prdel. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No právě jen co si na chvíli odběhla, tak sem se tu objevil. Taková smůla *15* *9* -
Re: Re: Bacha!! xD
To bys nepochopil ... Ozzák = tak by vypadala kdyby si vyžehhlihla prej vlasy jako Avril, Marve = tak by zase vypadala kdyby si nemyla tejden vlasy (jako když strčí prsty do elektriky), Ashley volá domů ... Elis komentovala fotky Ashley ... včera ... a já z toho rpostě umírám smíchy .. *15* *15* *15* -
Re: Re: Bacha!! xD
jja tu dneska pisu jen imaginarne vis? takze to bude asi tim -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Od 14:00 tu sem skoro furt tenhle týden, ale občas na chvíli odběhnu ... noo *15* -
Re: Bacha!! xD
Jak se z tohohle může někdo válet pod stolem? *15* Ale Elis sem tu dneska neviděl. -
Re: Re: Re: Re: :o)
*14* Jako já bych tu na tebe taky čekal. Říkal sem si že to tady zkouknu, když tu Míša nebude počkám do 22:00 a potom zase odfrčim. *14* *1* -
Bacha!! xD
Hele bacha na Elis dneska ... ta má jako fakt bomba hlášky ... já z ní nemůžu, se tu válím pod stolem ... tohle už není normální ... Ozzák, Marve, Ashley volá domů ... -
Re: Re: Re: :o)
Tak já k tobě přídu a napřáhnu se k pořádný facce a když budu mít ruku nejblíž tak tě hezky pohladím .. *15* *15* *15* Takle sem to myslela víš ... *15* *15* Noo to je dobře, že si sem zavítal ... já už to chtěla zabalit, ale řekla sem si že se snad ještě zjeví můj anděl strážný ... *15* *15* *15* *14* -
Re: Re: :o)
Já ti ale řeknu, že jsem sem dneska už nechtěl chodit. Ale zavítal sem pouze kvůli tobě. A ještě mně chceš za to přetáhnout. *15* -
Re: :o)
Áááááááááá já tě zabiju ... zrovna na tebe tu čekám jak pečená tak vařená a pak jenom odejdu na půl hodiny ukuchtit tátovi snídani a ty tu seš a hned mi zdrhneš ... a přídeš si sem jen na půl hodinky ... Že já tě něčím přetáhnu ... *15* *15* *15* -
Re: Uva..:D
tve asi jim to tam pudu trochu proletět a vezmu si od každýho něco ... triko mikinu kšiltku *15* *15* *15* -
:o)
Tak sem tady dneska po dlouhý době znova.
Byl sem tu už kolem šestý, to tu ale nikdo nebyl. Myslel sem že tady na to Míša peče, ale ona opravdu pekla, jenomže bábovku. *15*
No a potom sem si tu na vás prostě neudělal čas. *9* Takže si to vynahradíme jindy. *3* Dneska sem tu do 22:00 -
Re: ♥
No to mě moc nee... Já zase naopak miluju, když Avril u toho zpívá blbne a ksichtí se úplně božsky ... tady je to takový jak když natáčí klip to není prostě živě jako FAKT ŽIVĚ *15* *9* -
Uva..:D
http://www.youtube.com/watch?v=kI7T BwDn_bo&feature=player_embedded
Nejnovější díl WTH.TV
Woow... tak to je teda šílenost..! :D To jsou normálně Avril maniaci...:) -
♥
http://www.youtube.com/watch?v=Y1As leaKqYk&feature=player_embedded
Naprosto slaďůčká...!! :D Ne ale fakt... tohle je dle mého asi její nejlepší WTH live... miluju totiž u ní takové ty trochu akustičtější vystoupení..:) -
Re: Re: ????
A mě tu nechá samotnou samotninkou ... *9* *9* -
Re: ????
hraje si s námi na písečku xD -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
bojíím :D