Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Nazdár... xD

Neee... fakt slibuju jako že Avril miluju ... a to už mi musíš věřit když přísahám na naše zlatíčko na náš společný život na naše sluníčko *14*
  • sharpay1995

Re: Nazdár... xD

Sliby, chyby..:) :D *1*
  • puspuspusinka

Nazdár... xD

No dneska je peckááá den *15* *15* *15*
    Dneska už vadná, hnusná a náládová nebudu slibuju ... *15* *15*
  • sharpay1995

Re: Stránka s Avril

Jestli tě to potěší... tak na tuhle stránku vítám několikkrát deně..:) Kdo by taky tuhle stránku neznal, že..:D
  • sharpay1995

Re: Re: Děckááá

Díky, díky, díky...♥ :) Poslední dobou se mi až nějak podezdřele daří...:)
  • Re: Děckááá

tak to ti mocgratuluju!! ♥ *14*
  • puspuspusinka

Re: Děckááá

Kdo by takovýho šprta jako seš ty nepřijal ... ale žerty stranou ... GRATULUJU ... !!! *14* *14* *14*
  • sharpay1995

Děckááá

Já sem ale strašně Happyyy... mamka mi dneska ráno šla zanést přihlášky na střední a asi po půl hodině mi volala, že mě přijali...♥ :D Takže BÁÁÁJ BÁÁÁÁJ všechny starosti...! :D
  • Stránka s Avril

Neváhejte a zavítejte na největší česko-slovenskou stránku s Avril Lavigne, momentálně u nás probíhá i soutěž o 3x Goodbye Lullaby. *14* http://AvrilOnline.org/
    Předem děkujeme za každou návštěvu!
  • puspuspusinka

Re: :o)

Pááá ... Miluji Tě ... *14* *14* *14* Budu se těšit ... *14* *14* *14*
  • kvatro

:o)

Takže jdu spát. *3*
    Ahooj Míšo, dneska to tu bylo opět skvělý. Zase zítra, dobrou noc. Miluju tě. *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

No u nás je to tak u všech táta de ráno v 9 do dílny a příde domu až třeba v 6 večer nebo i v 9 večer ... strejda ten taky ráno v 6 jede do práce a přijede domu až v 7 večer ... máme to doma rodinku coo ,... já doufám, že jednou skončm na odbrém místě chtěla jsem jít na herečku ale pochybuju *15* Ale tak mě tohle netrápí já vím že chci studovat a snad k tomu budu mít možnost chci si udělat výšku ... *14*
  • kvatro

Re: ...

Mně by z takový práce bolela hlava, na poště, u počítače někde v kanclu.
    Pracovat hlavou to člověka unaví ještě víc než dělat rukama.
    To tvé mamce nezávidim. Ale někdo je na tom ještě hůř. Třeba strojvedoucí nočních vlaků jedou klidně 8 hodin celou noc a nemůžou zamhouřit oči ani na chvilku. Vím to od svého strejdy.
  • puspuspusinka

...

No chudák mamka to teď bude muset snášet celý březen ... ona pracuje na poště a bude to sčítání lidu a ona bude chodit do práce nějak na 10 dopoledne až do půlnoci ... *9* Tve mě by kleplo ...
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o) ?

Třeba mají o tebe strach.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Tak...

Jeden týden dělám dva dni 12tihodinové směny. Další týden je to zase 5 dnů. Každej den nedělám takhle dlouho 12 hodin. To by nevydržel nikdo. *1* *13*
  • puspuspusinka

Dobře ... *14* *14* *14*
  • kvatro

Mně nezdržuješ. *13* To ne.
    Zíra se budu taky těšit. *14*
  • puspuspusinka

To nechápu ... Jako když jeden den deš brzy a seš tam dlouho tak máš druhej den volnej??? *7* *7*
  • kvatro

Výhoda je ale v tom že potom mám třeba volno celej den. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit