-
Re: Re: Re: Re: Re: :o) ?
Jo tobě se to řekne je to skoro 20 ... mě je 15 a rodiče mám jak strážce ve vězení ty mě nepustí nikam i kdybych se na hlavu stavěla... -
No a to sem si myslel o sobě že sem divnej, když sem kvůli těm mým snům občas trochu mimo. *15* *15* Nejlepší způsob jak zapomenout na realitu a zároveň nebýt ponořen ve fantazii je jednoduše někam vyrazit. *3* -
Re: Re: Re: Re: Tak...
V pohodě ... vždyť já tu taky nemůžu být pořád ... *9* Ale už jenom 4 měsíce a budu tu furt ... *14* Chápu že ty prázdniny nemáš ... ale až sem řpídeš tak to tu nebude tak mrtvý ... *14* a až v 5 ... nezávidím ... *9* -
Re: Re: Re: Re: Tak...
Jéééj *9* Tak to já tě nebudu zdržovat, klidně di spát ... já si pudu třeba číst mě se ještě spát nechce ... a zítra tu na Vás všechny budu zase čekat *14* *14* -
Re: Re: Re: Tak...
Zítra tu budu, stejně jako každej den. Ale až po pátý. *3*
Já bych tu taky chtěl být s tebou dýl a častěji, ale prostě to nejde. *9* -
Přesně, já si každé ráno dávám budíka dřív když du do školy a ještě tak hodinku ležím poslouchám songy a uteču do své milowané fantazie a miluju když jdu spát to jdu do toho svýho světa znova ... já bych se asi taky zbláznila ... mít svoje sny je důležíté !! Aspoň pro mě mooc ... *14* *14* -
Re: Re: Re: Tak...
Jo *9* Už v pět hodin. *10* -
Re: Re: Re: Re: :o) ?
Klidně tam v té fantazii trochu zůstaň. Realita je totiž strašná. *15* Kdybych já nebyl každej den aspoň trochu ve fantazii, to bych se z toho musel zbláznit. *3* -
Re: Re: Tak...
Ale budeš tu zase zítra že anooo ... *7* -
Re: Re: Tak...
Stáváš brzy do práce??? *7* *9* -
Re: Re: Re: Re: :o) ?
No to jako nemá ... *15* -
Re: Tak...
Já tu budu ale už jenom půlhodiny. Bohužel *8* -
Re: Re: Re: :o) ?
Budeš mě sem muset nějak vrátit ty ... já sem ve světě fantazie ... *15* Ale ty už něco vymyslíš ... -
Tak...
Tak to vypadá, že sme tu zůstaly zase sami dva jako minulý týden ... *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Že tě to vůbec ještě překvapuje. *15* -
Re: Re: :o) ?
Vrať se zpátky na zem. *1* -
Re: Re: Re: :o) ?
To má u tebe asi Hanča protekci, že ji tam dáváš dvakrát. *15* -
Re: Re: Re: xD
Bílí kůň je na hovno. Ale Harleye taky nemám. Možná tak v moji fantazii by se nějakej našel. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: xD
No to je něcooo ... *15* *15* *15* -
Re: Re: :o) ?
Noo, na tu jednu sem dala 2x Hanču ... *15* *15* *15* A tak sem udělala rovnou jinou *15* *15*