Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Právě sem na sebe zase vyklopil jednu pravdu. *15*
  • kvatro

Re: :o) ?

Míša byla zaneprázdněna, dvakrát za sebou si změnila profilovku. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

No to je řeč ...
  • puspuspusinka

Re: :o) ?

nn ... já se zasnila ... *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: xD

No ty skoro anoo ... *15* Až na toho bílího koně toho si strč někam lepší je černej Harley Davidson *15* *15* *15*
  • kvatro

:o) ?

Jste zmizely nebo co? *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: xD

S tim souhlasim. Nemám rád když mi někdo rozkazuje co a jak to mám dělat. Nejradši si dělám všechno podle sebe. *1*
  • kvatro

Re: xD

No to většina holek si představuje kluky jako nějaký gentlemany nebo prince na bílém koni, a kdoví jaký ještě skvělý vlastnosti. *1* Potom ale narazej protože nikdo takovej neni.
  • puspuspusinka

Re: Re: xD

Joo BUZERACE NESNÁŠÍM !!! *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

No Míšo já mám hoodně rozvinutou fantazii to by ses divil jak já si tě představuju jako elegantního gentlmana (netušim jak se to píše) co je pořád takový slušný a rozhodně umí tančit ... *15* *15* Já teď už tančit umím ... a některé tance by ses divil jak sou kouzelnéé ... takové prostě úplně totálně nabitý romantikou ... valčík ... blues, walze ... yeahh ... *15* *14*
  • kvatro

Re: xD

Hlášky od rodičů nebo učitelů, to sou většinou nějaký buzerace nebo rozkazy. To ode nně nečekej. *1* a slovenčině odzvonilo právě dneska. *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jestli se tu chcete bavit o svatbách. Jak je libo.
    Tohle téma mi ale nic neřiká. *1*
  • xkostex

neboj se taky sem stala kdyz se spivalo a modlilo ja tam sice jen stala a cumela ale ty boty me sraly ja bych je nejraci hned predkostelem hodila do kontaku kdyby nebyli segry
  • puspuspusinka

xD

Míšo, to je v celku lehký ... typický hlášky rodičů a učitelů, slovenštinu ... a to je asi všecko *15* *15* *15*
  • kvatro

Do tanečních sem nechodil. Ale ty tvoje představy o mně jsou trochu moc přikrášlený. Romantik, ano. Ale takovej kterej neumí tancovat. *15*
  • puspuspusinka

No ty se máš že si seděla ale já šla za držtičku takže sem v těch hnusných bílích šatech až do prdele musela stát vedle nevěsty jak debil hodinu a půl a když tam začal debilnit latinsky neb čim tak sem myslela že ho nakopnu a ještě cvok tam na začátku vtipkoval noo haha budou vás bolet nožičky tak to já to protáhnu ... a pak oslava ze začátku odbrá ale pak tanec horor a pak sem si tam ještě zmákla rozbít hubu ... *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

No a kdo to má vědět? Napiš si seznam slov který se tu nesmí v tvé příotmnosti používat. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Njn ... škoda ... copak tys nechodil do tanečních?? No a já si odvodila že umíš tančit právě protože seš ten romatik ... *14* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Já třeba nevydržim nikde sedět dýl jak půlhodiny. *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Tuhle hlášku nenávidím ... To říká matka vždycky když jí za něco řeknu díky a ona no ještě abys nadávala ... áááá *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit