-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Právě sem na sebe zase vyklopil jednu pravdu. *15* -
Re: :o) ?
Míša byla zaneprázdněna, dvakrát za sebou si změnila profilovku. *15* -
Re: Re: Re: Re: xD
No to je řeč ... -
Re: :o) ?
nn ... já se zasnila ... *15* *15* -
Re: Re: xD
No ty skoro anoo ... *15* Až na toho bílího koně toho si strč někam lepší je černej Harley Davidson *15* *15* *15* -
:o) ?
Jste zmizely nebo co? *1* -
Re: Re: Re: xD
S tim souhlasim. Nemám rád když mi někdo rozkazuje co a jak to mám dělat. Nejradši si dělám všechno podle sebe. *1* -
Re: xD
No to většina holek si představuje kluky jako nějaký gentlemany nebo prince na bílém koni, a kdoví jaký ještě skvělý vlastnosti. *1* Potom ale narazej protože nikdo takovej neni. -
Re: Re: xD
Joo BUZERACE NESNÁŠÍM !!! *15* *15* -
xD
No Míšo já mám hoodně rozvinutou fantazii to by ses divil jak já si tě představuju jako elegantního gentlmana (netušim jak se to píše) co je pořád takový slušný a rozhodně umí tančit ... *15* *15* Já teď už tančit umím ... a některé tance by ses divil jak sou kouzelnéé ... takové prostě úplně totálně nabitý romantikou ... valčík ... blues, walze ... yeahh ... *15* *14* -
Re: xD
Hlášky od rodičů nebo učitelů, to sou většinou nějaký buzerace nebo rozkazy. To ode nně nečekej. *1* a slovenčině odzvonilo právě dneska. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Jestli se tu chcete bavit o svatbách. Jak je libo.
Tohle téma mi ale nic neřiká. *1* -
neboj se taky sem stala kdyz se spivalo a modlilo ja tam sice jen stala a cumela ale ty boty me sraly ja bych je nejraci hned predkostelem hodila do kontaku kdyby nebyli segry -
xD
Míšo, to je v celku lehký ... typický hlášky rodičů a učitelů, slovenštinu ... a to je asi všecko *15* *15* *15* -
Do tanečních sem nechodil. Ale ty tvoje představy o mně jsou trochu moc přikrášlený. Romantik, ano. Ale takovej kterej neumí tancovat. *15* -
No ty se máš že si seděla ale já šla za držtičku takže sem v těch hnusných bílích šatech až do prdele musela stát vedle nevěsty jak debil hodinu a půl a když tam začal debilnit latinsky neb čim tak sem myslela že ho nakopnu a ještě cvok tam na začátku vtipkoval noo haha budou vás bolet nožičky tak to já to protáhnu ... a pak oslava ze začátku odbrá ale pak tanec horor a pak sem si tam ještě zmákla rozbít hubu ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No a kdo to má vědět? Napiš si seznam slov který se tu nesmí v tvé příotmnosti používat. *15* -
Re: Re: Re: Re: ...
Njn ... škoda ... copak tys nechodil do tanečních?? No a já si odvodila že umíš tančit právě protože seš ten romatik ... *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: ...
Já třeba nevydržim nikde sedět dýl jak půlhodiny. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Tuhle hlášku nenávidím ... To říká matka vždycky když jí za něco řeknu díky a ona no ještě abys nadávala ... áááá *15* *15* *15*