-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
diky -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No ještě aby si nadávala. Kačka to tu jediná chápala. *15* -
Re: Re: Re: ...
ja na svadbe byla jenom jednou a nej byla ta oslava obrad byl strasnej hodinu sme sedeli v kostele a desne me tlacily baleriny sem si je musela sundat *15* *15* -
Re: Re: Re: ...
No jestli si myslela že sem dobrej tanečník. Tak aspoň od teď víš že ne. *15* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Děkuji *4* -
Re: Re: ...
No sakra a já z tebe v pohádce udělala mistra tanečníka *15* *15* to abych to předělala ... *15* *15* -
Re: Re: Re: :o)
No tak se tu tedy kvůli vám dvěma bude mluvit pouze česky. *15* -
Re: ...
Svatby a podobný události obcházim obloukem. Ztrapňovat se tam nebudu protože tancovat neumím. *13* *15* -
Re: Re: :o)
ja slovenstinu slisim uz od narozeni nekolikrat do roka a bohate mi to staci -
Re: :o)
Njn ... vadí ... mě už leze krkem na horách sem si jí užila až dost ... -
:o)
Takže vám dvěma vadí Slovenčina jo?
Ono to tady k tý slovenštině vždycky nějak strhnu já. *15* *15* A potom kvůli tomu omylem mluvim slovensky i doma. *1* -
Re: Re: OK!
*14* *14* -
...
Já svatby nesnáším ... *15* *15* Protože strejda se ženil a mohl si vybrat po nevěstě s kým tančit a ons i debil šel pro mě já myslela že ho zabiju a tančilo se tango no a my tam tančily sami nee... jenom já a strejda a vedle teta s nějakým chlapem ... omg ... já to totálně neuměla. ... *15* *15* mě tam vedl nakoec si mě rači vysadil na boty ... *15* *15* no já z toho nemohla a pak sem zdrhla ven na houpačku a když tam přišel tak sem mu poděkovala za mezinárodní trapas a pak se mnou chtěl tančit ještě Jony a tomu sem řekla ať si políbí prdel ... *15* *15* Jo to byly časy *15* -
Re: OK!
Míšo, sem tady. *3* -
Re: Re: Re: Re: !!!!!!
je to pravda me nedokopali ani na oslave a malem ani na svadbe tam me musel premlouvat bratranec *15* -
Re: Re: Re: !!!!!!
Ani buldozerem ... *15* *15* teď si to zabila totálně ... *15* *15* -
Re: Re: !!!!!!
ja netancovala me k tancovani nedostanou ani buldozerem! to jen sona a erika *15* -
Re: !!!!!!
Teda ty se nezdáš ... u tyče ... *15* *15* *15* No a s tou slovenštinou mě taky štvo ... *15* *15* Sme holt dvě černý ovečky a vůbec mi to nevadí *3* *14* -
!!!!!!
sakra sakra sakra!!!!! jako kdo to tu ma porad cist co? ja tu zase chvili nejesem a musim cist nakejch 12 stran trvalo mi to celkem hodinu a pul! jako tohle fakt je s vama desny a jreste asi 2 z toho byli slovensky cos me fakt sere uz ji mam fakt plny zuby! za tejden jedu na tejden na slovensko a budu ji tam poslouchat celej den coz me tak nesere protoze je lepsi ji poslouchat nez cist! jo a na lede sem se sonou nakonec nebruslila uz byl takovej divnej tak sme sli do baru tam chvili tancovali u tice pak hrali neco se zidlema a hlavne sme vybarvovavali obrazky *15* sem vyhrala cenu za nejlepsi vybarveni *3* *15* sem dobra co?:D -
OK!
Tak já tedy čekám na svýho manžílka ... a mohl by se přpojit ještě někdo ... *14*