Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Už jedu.... *15* *1*
  • vterinka

víš co mi můžeš .. :-*
  • vterinka

Re: :o)

právě sme přišla, tak bez poznámek pls! :D
  • puspuspusinka

Re: Taky bych chtěla..:D

Tve já takle vidět Avril tak se radostí sesypu a potom ještě kdybych jí měla zahrát tak to no to to můžu rovnou zabalit *15* *15* *15*
  • kvatro

:o)

Kačka Donaldová se tu prej dneska už neukáže, hlídá svoje tři synovce Bubíka, Dulíka a Kulíka. *15*
  • sharpay1995

Re: Re: Taky bych chtěla..:D

Žádný zprávy nenesu..:D
  • kvatro

Re: Taky bych chtěla..:D

Frodo Kumar pytlík se tady taky objevil. Co nám neseš za zprávy, cizinče? *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: xD

Anoo ... *9* *15* *15*
  • sharpay1995

Taky bych chtěla..:D

http://video.it.msn.com/watch/video /a-lezione-di-chitarra-da-avril-lav igne/4qnxl5pp

Jak tam Av jenom sedí a přikivuje..:D
  • kvatro

Re: xD

Chudáčku Míšo. Michálek ti neudělal překvapení a ty ses na to tak těšila. To nebylo od něj hezké. *15* *14*
  • puspuspusinka

xD

A já už se těšila, že pro mě máš nějaký tajný překvapení ... který můžu znát jenom jáá a ty mi řekneš tohle ... *9* *15* *9*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Normální diskuzi, ale Kačenka do toho tady vždycky plácá, demonstrantka. *15*
  • puspuspusinka

Jooo??? A smím se zeptat jakou??? To bude nějaký extra důvěrný ... *15*
  • kvatro

Srala ses s tim půl hodiny. A tohleto z toho vylezlo, no to poteš pánbůh. Z tebe daVinci nebude.
  • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :)

Kačenko, běž si hrát s vláčkama. My tu máme s maminkou teď důležitou diskuzi. *15*
  • kvatro

Když je tu kačka tak tu vždycky chcípne pes. Slyšel sem že kvůli ní museli nechat ve FM postavit psí hřbitov. *1* Kačka vysílá negativní vlny. *15*
  • sharpay1995

Re: Re: :(

Nemá cenu...:\ A Mája teď stejně bude teď dělat přijímačky na výšku, tak aspoň bude mít pořádný čas na přípravu...:)
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: :o)

Vííte co!!! Já sme se s první fotkou srala půl hodiny jen kvůli vám!!! Pak sme ot předělala a je to mnohem viditelnější! a komu se to nelíbí, tak at mi p*del políbí!!! přesně před hodinou sem s tím začla, takže mi tu nepindejte!! Taky tam nemusím mít nic, já mám ještě verzi bez jmen! .....
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: XD

Tak to už je tvůj problém. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit