-
Re: Re: Kačenooo... xD
Hele za to může černá ovce ... ta nás prohlásila za manžele po 20 letech když sme se hádaly a ty si nás potom oddal ... *15* *15* *15* A já dopadla jako tvoje žena ... *15* *15* No a pak sme adoptovaly celou diskuzi a udělamy sme ze sebe rodinku ... naprosto normální ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Radim
Zdravě praštěný tu musíme být všeichni, jinak by to tu nemohlo ani fungovat. *15* -
Re: Kačenooo... xD
No to nám přeskočilo každopádně. Nejdřív se tu bavíme o tom že jsme manželé, potom že máme děti. A plno dalších šílených věcí který si už nepamatuju. *15* *15* -
Re: Re: Ehm...
Elis bruslí na rybníce se Soňou ... (ta rána do břicha včera jí nestačila) a můj příběh je zrtoskotanec ... *15* -
Re: Re: Ehm...
No nevím nevím ... jestli od Vás s Kajuš sme plánovaly vraždu na jednoho kreténa co mě sere, tak jako to by zvedlo náladu i mrtvýmu ... *15* *15* -
Re: Radim
Jejich kamarád ... nejdřív mi řpišel fajn, ale pak se smenou přestal bavit, asi si mylsí, že sem praštěná ... no kdo by mu to vlastně rozmlouval ... asi fakt praštěná sem ... ale jsem za to ráda nebýt pořádně super praštěná neměla bych vás *14* *14* *14* -
Re: Ehm...
Pravda, jsou to dvě makovice. Mají ode mně novou přezdívku. *15* *15*
Ale tu dobrou náladu, kterou máš zpátky simusela chytit od nás. *1* -
Kačenooo... xD
Jako co sis myslela? Myslela sis svéé ... no počkej to nám vysvětlíš, to jako že sis myslela že sme pakoni ... *15* *15* *15* Jako neříkám, že nejsme .. ale jakoo ... *15* *15* I když já kdybych sem nechodila a podívala se sem a viděla tuhle diskuzi tak bych si myslela že Vám přeskočilo ... *15* *15* ale když se zamyslím, tak ono nám asi fakt přeskočilo ... *15* *15* -
Re: Ehm...
no vidíš! :D já ti říkala, že tě nakazíme! :D:D:D .. tak kdepak je ta naše černá ovečka Elis? .. a jak pokračuješ s příběhem? -
Radim
Míšo, kdo je to tam vlastně ten Radim? Že sou tam na něj takový háklivý. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
ona tu psal vícekrát než jednou ... ale nepamatuju si, že by byla mimo :D -
Ehm...
Musíte tu řešit Ash diskuzi?? Já bych se rači vrátila ka našim praštěným tématům, k těm mi patříme ... tak jakoo už mám náladu z5 ... snad aspoň trochu ... takže koukjme rozebírat něco lepšího než že oni sou takový a vy makový ... *15* -
Re: Re: Re: Re: ehm...
no sláva! :D ... aspon něco! :D -
Něco sem jednou psala. Ale byla úplně na jiné koleji. *15* -
aha .. no zajímavé .... já když sme tu chodila, ale nepsala, tak sme si o vás myslela své, ani nevím jakto, že sem se sem pak zapojila a psala i na to, co nebolo o Avril :D -
Re: Re: Re: ehm...
Fajn už se nebudu řešit, jenom abys te se nedivily ... a já mám puštěný mišmaš ... teď zrovna Eminema... *1* -
Re: Re: prst
no já si všímám, že tam to fakčí upe jinak :D:D:D .. já sme teda pro tu naší praštěnou diskuzi! ♥ -
Re: Re: ehm...
Správně Kačko, Míšo pusť si AVRIL, ta hodí do pohody každýho. *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Ona se sem necpala, sem jí sem pozvala, jenže jí to tu nějak nechytlo... *4* -
Re: Re: Re: :o)
tak to máš fajn :D:D:D ... neví o co přichází, když tě odpálkuje xD ale aspon máš klid :D