Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: prst

Noo ... možná nepíšou tak debilně drze jako vy, ale jsou stejně boží ... mám prostě dvě stránky ... praštěnou partičku kterou miluju a to jste vy a pak prostě holky s kterýma si povídám o no to ty nemusíš vědět ... *15* *15* *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

aha xDDDDDDDDDD a nebyla to ano, co se cpala i sem? :D a nakonec tu stejně nechodí? :D
  • kvatro

Re: Re: :o)

Napsaly tam cituji: "No a co, já ho ignoruji" *15*
  • vterinka

Re: ehm...

klíídek! :D neřeš to furt! :D ještě se nic nestalo a vlastně se tu ted ani nic neřeší! :D takže klídek, pust si Avrilku a hod se do pohody! ;-)
  • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Ne ... Kajuška psala že ho ingnoruje a Michal jí taky ... *1*
  • kvatro

Re: prst

kačko, tam ta diskuze funguje úplně jinak. Míša tam vždycky něco napíše. a oni dvě odpovídají pouze a nebo b. *15* *15*
  • vterinka

Re: Re: prst

to jsme ráda! :-* *14*
  • vterinka

Re: :o)

jaká ignorace? kdes jim psal? do vzkazů?
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

že jo xD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Na tom neni nic špatnýho, komunikace tak jako tak. *1*
  • puspuspusinka

Re: prst

V pohodě ... já vím ... *14*
  • puspuspusinka

Re: :o)

*15* *15* *15*
  • puspuspusinka

ehm...

Lidi, vy si myslíte že když mám blbou náladu tak sem možná protivná nebo co, ale já umím být fakt hnusná ... a nemysím to třeba tak a nechci si nikoho z vás proti sobě poštvat takže až budu jenom trochu protivná tak ěm rači pošlete do háje prosím !!! Nechci říct něco čeho bych později s jistotou litovala...
  • kvatro

:o)

Z vedlejší diskuze panuje u nás oboustraná ignorace. Takže věc vyřešena. *5*
  • vterinka

prst

Tak ted sme se dobře pobavila! :D u Ash holky Míšu za ten prst litovaly a my si tu z ní udělali good zábavu. :D:D:D ... Míšo jestli se tě to dotklo, tak se omlouvám, ale myslím, že nás znáš! :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Úkol

v klidu :-) my to vydržíme ;-)
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

nwm xD já tu jednou začla o Mirovi a tys začal občas mluvi slovensky, tak sme se s tebou bavila taky slovensky, pak jsi mi napsal slovensky příběh a dával jsi mi slovenké dialogi a dneska se to tu nějak rozjelo celé slovensky xD i Hanča se chytla! :D
  • vterinka

nikdo tu nikoho neuráží ;-) ... Míša jen chtěl říct, že když neví o co přesně jde, tak se do toho nemájí motat, ale mají mlčet, nebo se nás mají zeptat natrovinu! ;-)
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Úkol

No jestli je pevnej a vydrží ode mě mojí hnusnou stránku tak je dobrej ... a ty taky ...
  • kvatro

No jasně, tak dobře. *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit