-
Re: Re: Re: Re: :o)
Neurážej mi jee ... oni vás taky neuráží ... !!! -
Re: Re: Re: Re: Úkol
hodinu? 😃:D no wow 😃:D:D ... ale věř tomu, že Míšu si proti sobě jen tak nepoštveš! 😉 my se nedáme! 😛 -
Re: Re: :o)
Staršná záhada pro ně, proč se tu mluví slovensky? 😂 😂 -
Re: Re: Re: Re: :o)
No tak ať radši držej zobák. 😂 -
Re: Re: Re: :o)
neví pointu, tak se nediv! 😃 -
Re: Re: :o)
S promnutím, u nich to tam vypadaá jak u debilů. Vždycky jsou mimo mísu, stejně jako teď. 😁 -
Re: Re: Re: Úkol
Chceš se vsadit??? Já sem taková kráva, že když mám totálně blblou náladu tak řeknu věci, který mě pak šíleně mrzí a dokážu si proti sobě všechny poštvat ... určo by se mi to povedlo i u tebe ... protože já nejsem normální ... už sem se pohádala i s Elis ... nemluvily sme spolu hodinu jakoo ... a to je u nás silný rekord ... -
Re: :o)
jéééva, no to je konec tohle! 😃 -
Re: Re: Úkol
a měla bych to snad řešit? 😃:D:D ..... dyt sou to prkotiny a zábava tu vždy byla, je a bude! 🙂 Takž tvoje blbá nálada se nepřeorientuje na nás, ale naše dobrá nálada se přeorientuje na tebe! 😃 -
Re: :o)
Ježiši tak si spolu promluvte sami, nejsem žádnej překladatel a přenášeč ... tohle je jak u debilů ... 😂 😂 😂 -
Re: Re: Úkol
Jako pokud vim tak se s tebou nenudíme nikdy. 😉 😁 Tvoje špatná nálada to nezmění. -
Re: Re: ...
Hele tohle ještě nic není ... potkat mě v fakt blbým dnu přídeš o všechno 😂 -
:o)
Míšo, co je tohle? "A proč furt ten Michal tahá Radima do vět!" Ať se tam u Ashley hoděj doklidu, Radima nikam netahám, jenom sem ho jednou použil do příběhu. -
Re: Úkol
Zrovna sem Vám řekla, jak sem byla hnusná a protivná a že s eomlouvám jestli sem něco nepokazila a ty v pohodě chceš mě rozveselit ... no super ... vypukla sem smíchy jenom z tohohle ... jak to neřešíš ... 😂 😂 😂 Ale myslím, že se semnou stejně budete dneska nudit ... -
Re: ...
Ne, v pohodě, já mám taky blbý dny! 😃 😉 A to pak chrlím oheň! 😃 👿 -
Úkol
Musíme rozveselit Míšu ... ještě před chvíli sme se váleli smíchy, tak musíme nakazit i Míšu! 🙂 -
Re: ?
O mojí přetaženosti ... a že sem protivnáá ... neboj už zmizím ... 😂 -
...
Asi sem to fakt přepískla coo ... 😟 🙄 -
?
O čem se tu vlastně bavíme xD 😃DD? 😂 😟 😁 😁 -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Já taky jít pryč nechci ... 😟 Ale když já mám dneska blblou náladu a příde mi že Vám tu kazím zábavu ... ale když tak já nebudu otravovat ... dneska je to se mnou prostě na nic ... 😟 Omlouvám se ...