-
Nej
Avrilka= nej, nej, nej zpěvačka na světě!!! Stačí jediný pohled do očí, jediný úsměv a klesám do kolen:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* -
Re: Re: Re: Re: Re: =))))
No mně napadá...: většina lidí jde do fanklubu jen těm osobnostem, které aspoň trochu zná, ale někteří dou do fanklubu někoho třeba jen proto že viděli třeba jednu fotku toho člověka a zrovna na té fotce vypadá nějak dobře tak tam prostě jdou jenom proto.....jdou tam, ale toho člověka vůbec "neznají,- neví o něm vůbec nic!!! -
Taky souhlasím,že by se to mělo brát celosvětově a ne jen v ČR. Je mi jasný,že tě nezajímá nějaká Maddy,Rihanna,Brit Spears,ale jen Avril,ale mně přijde,že tobě se prostě nelíbí nikdo jinej,než Avril. A to s těmi fankluby je taky prkotina,nejen proto,že spousta lidí tady ještě nejsou registrovaní,jak ty říkáš,ale já vám zkusím popsat,proč si myslím,že někdo má ve fanklubu něco přes 2000 lidí(ne-li víc) a někdo ani ne 100. Moje úvaha:Když se někdo dozví,že má např Zac Efron ve fanklubu tolik lidí,tak se ještě přidá do jeho fanklubu,aby byl ten fanklub ještě větší a pomohli mu tak dostat se na 1.místo. jenže když u Madonny viděj,že tam má nějakých 420 lidí,tak si řeknou ,,Ta už se stejně na 1.místo nedostane'',tak se na ní vykašlou a do jejího fanklubu nejdou. Nebo vás snad napadá něco jinýho? *7* -
Konec
Lidi končim s váma, zjistil jsem, že tady se logicky domluvit nedá. Nikdo nechápete, že každý má jiný vkus? Navždy S BOHEM... -
Re: Re: KLID
ja stebou souhlasim prostě tady se bavime o Avril a fandime ji!!!!tak ty co ji nefanděj běžte si fandit do svych diskusich o madone,rihane atd.... souhlas! *3* -
ja řikam že žebříčky nic tady neznamenaj jelikož by se to mělo počítat celosvětově a ne jenom v 4R a i tak je ještě mrtě lidi co tu nejsou regli,takže se to neda podle toho brát a mě je uplně uprdele nějaka madona a další ja prostě fandi avril tak si tu mužu fandit ne a ty zase běž fandit madoně -
Re: KLID
Proč říkáš že jsou na nic...sám víš jaký to je když ostatní nadávají na Avril..já se to tady sanžím uklidnit,a ty zase napíšeš tohle..tak mělo to potom cenu??:.já na to kašlu..já se snažím,ale ostatní ne..je to k ničemu,nemá to cenu... -
Že ty žebříčky nic neznamenaj? Ale když někdo řekne,že Avril má větší fanklub než Madonna,tak potom ty žebříčky něco znamenaj,že jo?!!!!! Jo a angel15: Ty ze sebe pořád jen děláš chytrýho a přitom je vidět,jak jseš blbej už jen podle toho,jako furt přirovnáváš Madonnu k Heleně Vondráčkový! *16* -
KLID
lidi panebože proc se porat hadate at tady pisou jenom ti lidi kteří se baví o avrilce jak je skvela a tak..ne nekdo kdo se hada kvůli madonně,rihanně nebo hilari(mimochdem jsou na nic zpěvačky *5* )nej je proste avril
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
prosimtě vypln si radši profil a přidej se do fanklubu hilery jo a ty žebříčky nic neznamenaj a hilery má větší fanklub jen proto,že hrala ve filmech,takže nechapu jak to mužeš srovnavat každej je dobrej v něčem a co pořád mate s tou barbinou to je jako ja bych se oblíkal modře tak mě budete říkat moře nebo co:D -
A dost!
NařízeníB-) : Fanoušci Avril, chvalte Avril, debatujte atd.
Fanoušci Madonny chvalte Madonnu, debatujte atd. ale prosim vás jinde, jinak si z těch hádek asi hodim provaz. Platí i pro fanoušky kohokoli jinýho, kdo by se přišel hádat! -
Re: Re: avril vs. madonna
Přesně! Každý má jiný vkus, každýmu se líbí někdo jinej, ale tady se vždycky objeví nějakej blb(ka), který se musí hádat, srovnávat a nadávat. Lidi, pochopte, nám se líbí Avril, když vám ne, tak sem n-e-l-e-z-t-e! -
Avril
My se tady vlastně bavíme o člověku, kterého neznáme, vlastně nikdo neví jaká je, to znamená, že nikdo nemůže tvrdit, že je namyšlená, a ani nemůže nikdo tvrdit, že namyšlená není... Prostě se mi nelíbí, když tady o ní píšete to, co vůbec není pravda, jsou to nesmysly! Nás nemusí zajímat jaká je, i kdyby byla namyšlená tak nám to může být jedno, pravděpodobně se s ní nesetkáme co? V každém je něco dobrého i špatného :) -
Re: Re: avril vs. madonna
jjjjjj -
Re: avril vs. madonna
Já si myslím , že každej má jinej názor. Někomu se líbí Avril , někomu zase Madonna. Ale je nesmysl se tady hádat , kdo je lepší.Stejně to nikam nevede. *13* -
Tam už to napsal někdo jiný. -
Re: Re: Re: Re: =))))
tak to nepiš na Avril ale na tu svoji Hilary a mimochodem Avril není Barbie!! *1* -
Re: Re: Re: =))))
Já vim,že pro vás bude nejlepší Avril,ale Avril má 3.místo v žebříčku největších fanklubů ...a Hilary 1. Avril je 7. v žebříčku top osobností ...a Hilary 6. Tak se smiřte s tím,že Hilary je prostě lepší,než ta vaše barbínka. *15* -
Re: Re: =))))
Musíš to tu kazit?..zrovna jsme se zkamarádily,a pořád tady někdo musí otravovat s tím,že je někdo lepší než Avrill...pro nás nikdo lepší neexistuje...tak toho PROSÍÍM nechte -
Re: =))))
Ale Hilary je lepší!