-
supééééééér
Hoy,tak mi připadá,že by znás mohla být jedna velká parta co vy na to?Když už našla na Avril 3 věci i DIANA 114 *4* ,tak to musí dokázat ostatní:)...nic proti Digi(114)...sem ráda,že souhlasíte..pááááec -
Re: pochopte to už konečně
jo mš naprostou pravdu!!!! A dianna114: Sorry za všechny ty urážky proti tobě a madonně, ale skus mě taky pochopit- někdo sem příjde a začne tady nadávat na nej člověka kterýho "znám" .....tak sorry a já bych taky na Madonně našla 3 věci co se mi na ní líbí: písnička 4 minutes, že i přesto kolik jí je vypadá vcelku dobře a že i přesto kolik jí je dokáže vytvořit šou!!!! -
Re: Re: pochopte to už konečně
No vidíš..bezva,můžou z nás být kámošky...doufám,že názor nezměníš..a ty písnička MY HAPPY ENDING je skvělá to máš pravdu..super,takže jsem KÁMOŠKY?? -
Re: pochopte to už konečně
Taky jsem už našla na Avril 3 věci,který se mi na ní líbí:její písnička My Happy Ending,to,že si váží svých fanoušků a není nafoukaná. Tak co,chceš se spřátelit? *1* -
pochopte to už konečně
Hoy,píšu tohle,ptž už mě štve a urážímě to,když sem přijdou cizí lidi,a začnou z ničeho nic na Avril nadávat..je to divnej pocit..když se nad tím zamyslíte,tak vám nic neudělala..vy ji vlastně nenávidíte jenom kvůli tomu,že se vám nelíbí její muzika,styl,vzhled...ale ona za to nemůže,nemůže se líbit každýmu...ZKUSTE najít na Avril něco,co by se vám na ni líbilo,já vím že pro antifandu je to složitý,ale zkuste to..možná by znás mohli bejt kamarádi...nemusíme se hádat jenom kvůli Avril,je to vlastně cizí člověk,ale je to náš vzor..miliony lidí by chtělo bejt jako ona...tak to prosím respektujte...já nemám ráda Briney,ale dokázala bych na ni najít alespon 2 věci,co by se mi na ni líbilo..zkuste to taky...není to hrozný..ale prosíííím pochopte jednu věc...:KDYŽ NA AVRIL NADÁVATE URÁŽÍ NÁS TO,PTŽ AVRIL JSME SI VYBRALI,ŽE JE PRO NÁS TA NEJ NEJ NEJ...PROSÍÍÍM pochopte to,a už ji neurážejte....doufám,že budete rozumní,a spřátelíme se...a taky doufám,že fanoušci avril semnou budeou souhlasit:)dííky -
proc sem chodite když nejste fanda avril?
proč sem chodite,když nefandite avril?ona vam něco udělala nebo my?že sem přidete nadavate na ni a apk i na nas?když nekomu fandite jinymu v poho běžte a fanděte,ale proč chodite sem a nadavate?to pak ste fanousci nahovno takhle reprezentujete svoji hvězdu jo,že jejim jmenem nadavate jenym jo? *9* -
Re: přeji
JO myley je lepšíííííí *3* *3* -
Re: Re: A
Drž hubu!!!! Ty jdi do háje! *1* *1* *4* *4* *9* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *8* *8* *8* *1* -
Re: Re: Re: Madonna vs. Avril
No strašně smněšné!!!! *9* Nic proti tobě, nemůžu tě soudit protože tě neznám, ale ráda bych věděla na jaký úrovni jsi ty když tohle píšeš o někom jiným!!! *13* -
('--')
*15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* maddy,to se ti fakt povedlo!!!!!!!!! *3* -
Re: Re: Madonna vs. Avril
Je mi tě líto.....udělala sem pro tebe denní plán co bys měla s tvym Iq dodržovat: 1) Vyměň si posraný plíny 2) Zajdi do školy aby ses naučila aspoň něco 3)Podívej se sama do zrcadla a před tim si vem blicí sáček 4) Začni nad sebou uvažovat.....pokud tohle uděláš povýšíš se na člověka- s úrovní bezdomovce -
plastiky
Jsem hoooodně zvědavá,jak bude ta vaše Avril vypadat v 50. *15* -
přeji
Nepatřím mezi ty kdo by avril nepřál ale mně se líbí víc Miley Cyrus *14* *14* *1* *1* -
Re: Madonna vs. Avril
Nó nechcu nic říkat, ale bude to asi tím že má Madonna asi 1000000 plastik!!!!(myšleno obrazně)!!!! -
jdi do haje i s tou svoji madonou a uz sem laskave nelez *4* -
Re: A
DETE DO PIČE VI PIČE Z PIČENÝ *16* *16* *5* *5* *15* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *16* -
A
Jestli chcete jeko uražet Avril, tak to tu nemusíte chodit!!! Nenadávejte na její vzhled!! Sami nejste nic moc!Pro někoho je třebe Avril nejlepší!! *4* -
CHTĚLA BYCH VIDĚT TVŮJ KSICH TY PRASE...TO UŽ TO PRASE VYPADÁ URČITĚ LÍP NEŽ TY *15* A Avril MÁ NEJ PLET NA SVĚTĚ,MA JESTLI VÁM TAK VADÍ,TAK SEM NELEZTE,NEMÁ TO CENU TY PRASEČÍ HŘEBETE..TY MÁŠ POSRANOU PRDEL DĚVKO -
Re: :-)
JDI DO HAJZLU -
:-)
Avril-plet' jako prasečí hřbet? *7**1**1**1**1**1**1**1**1**1*No,ta k její plet' se mi zrovna zdá celkem pěkná,ale má divnou pusu a kdo tvrdí,že je A. hezčí,než Madonna,asi by potřeboval brýle...... ale snad tady nebudeme řešit jejich vzhled,nebo jo????????????????????????????