-
Ahojky
*14* I love you Avril *3* -
=))))
avril is super and best!!!!! *3* -
svv
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
Re: Re: partička
Jo určitě je to o 100% procent lepšíí *3* -
Re: tttt
Sice nevím proč sem taháš Rihannu,ptž je nemůžeš srovnávat,každá zpívá něco jinýho...ale to neva...Rihanna není špatná,ale Avril není určitě fuj *3* -
Re: Re: tttt
Jo to beru!!!! -
Avril
Avril is best!!! *3* -
Re: tttt
Avril = rocková princezna,Rihanna = r'n'b princezna *4* -
tttt
Avril = fuj, Rihanna = best *14* -
Re: partička
Jo!!! Je to tady teď mnohem lepší když už se nehádáme o to čí vzor je lepší!!! *1* -
partička
Hoy...tak sem ráda,že se už nehádáme,a že je z nás takovej mix fandů a antifandů Avril..taky jste rádi,že jsme se skámošily??? -
Re: Re: supééééééér
Jo jasně,že šlo! -
-
Re: Re: ŠOK
*15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* -
Re: ŠOK
Jo podle mně už jsme si to tady vyříkaly, že!!!! A pravda promně Avril i třeba v 80 bude nejhezčí!!! -
Awojky
Ahoja lidi *4* jukněte na můj blog o Avril:)budu moooooc ráda---->www.avrrrilllka.blog.cz ....a jinááč japa se máze *3* -
PLAKÁTY
www.nabizim-plakaty.blog.cz *14* -
PLAKÁTY
Ahojky na mém bogu nabízím různé plakáty, věci, sbrírky atd.. pokud máte zájem, určitě se přijďte podívat. Miška
PS: i plakáty Avril *14* *3* -
ŠOK
Dost dlouho jsem tady nebyl a teď su v šoku jak se to tu zvrtlo! Ale musim souhlasit, že když chce někdo pomlouvat naší milovanou Avril, tak proč sem leze. Já taky nelezu po diskuzích lidí, kterym nefandim abych provokoval. Doufám, že jste si to už vyříkaly. PS: Neřešte, jak kdo bude vypat v 50-ti, když někomu fandíme, zůstane pro nás pořád krásnej. Tak pac a pusu. Avril 4ever:-*:-*:-* -
Re: supééééééér
Pravda modli by i ostatní "antyfandové" Avril, kteří tady chodí na ní najít aspoň 3 věci co se jim na nílíbí!!!A stou partou by to možná taky šlo!!! *1*