-
Re: nejsledovanější video
http://www.stream.cz/video/39/18406 8-hudebni-archiv-nejsledovanejsi-kl ipy-internetu Na tohle se opravdu podívejte každého pravého fanouška Avrilky to opravdu potěší- je to žebříček mejsledovanějších klipů na Youtube a Avrilka je samozdřejmě první!!!! *14* *14* *14* -
avril vs. madonna
Madonna je stará , a víte proč je tak pořád hezká ?!!!!!!!! prtože měla 100000000000 plastických operací ! *8* *5* -
Re: nejsledovanější video
oooooooouuu mastne no tohle fanouška vždycky potěší když z těch tisíců videi je zrovna Girlfriend je nejsledovanější!!! *14* *14* *14* *14* *15* -
nejsledovanější video
Girlfriend je nejseldovanější video na Youtube.com !!!!! *5* -
Re: jj je sexi
Jj přesně tak!!! *15* -
jj je sexi
:)mala,ale sikovna.....:D -
Avril je SEXY!!!
Avril je hrozně sexy holčina *14* *3* . -
Re: Re: Re: Re: Re: klit je KLID
Já osobně Madonnu nesnášim *9* -
Re: Re: Re: Re: klit je KLID
No jak myslíte,já jsem jen chtěla napsat svůj názor!! Nemám nic proti jejím fanouškům,ani jí neodsuzuju,ale já už jsem to prostě musela napsat a to vám zaručuju,že už víckrát sem nepolezu a nic sem psát nebudu.Nedivím se vám,že vás můj komentář naštval,já jsem taky vzteky rudá,když jdu na diskusi o Madonně,a někdo tam o ní napíše,že je děvka,kurva,atd.Mně ale nepřijde,že bych byla trapná,ten kdo dá najevo svůj názor,přece není trapný,pokud neříká nic sprostého!A svůj názor nezměním a nikdo mi nemůže vyčítat,že nemám ráda Avril Lavigne,své názory si nenechávám pro sebe a navždy budu fanynkou Madonny. *14* *4* -
Re: Re: Re: nahazuju tema:D
pěkná blbost..to právě že vypadá sqvělle!!!Blond vlasy a zbytek černej *14*
Má nejbestovější styl!!!A songy tky -
Jj přesně tak už tady byl konečně klit a ty tu musíš otravovat- si fakt trapná!!! *16* -
ĐaŁší takovej co sem Łeze!!co tu sem Łezeš wůbec kĐyž ji nemáš ráĐa!! *7* *10* *16* jáj!!!jsi trapná! *1* *15* -
Re: Re: nahazuju tema:D
Avril je ta nejtrapnější nána,jakou jsem v životě viděla!!! Je sice fakt,že když jsem byla malá,tak jsem ji chvíli poslouchala,ale už se mi nelíbí. Kdo ji má rád,at' ji klidně poslouchá,ale mně prostě nesedí. Její písně mi lezou na nervy a její vzhled mi přijde směšný!! Myslím tím ty černě namalované oči a k tomu blond vlasy s růžovým melírem,to je podle mě strašidelná kombinace. Avril se asi snaží vypadat jako rockerka a princezna zároven',ale taky by se občas mohla podívat do zrcadla!! Neříkám,že neumí zpívat,ale nemám ji ráda. *9* *8* -
Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ
setkání a přivítání -
Re: Re: Nicole and Paula
To jseš jedině ty ! -
Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ
Ahoj já jsem taky nebylaa na konciii mno...škodaa byl to ale super koncertttttttttt a těším se zase příště -
Re: Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ
Jj všimla jsem si toho je to super když tu žádnej takovéj idiot nepíše!!! *15* *15* *15* -
avril lavi
týjo holky každej tady máme rád avrilku ale máme pravdu holky je moc hezká a moc krásná *14* *1* *5* *14* *3* *4* *15* -
avrilka
jů koncert bil v praze fakt moc skvělej *1* fakt jsem dostala od avril autogram a taky mám s ní fotečku *3* a bilo to tam fakt moc super bil to nejlepší koncert jakej jsem kdy viděla viděla jsem jich hodně a ěště to je lepší než nějakej večírek hele holky bili jste už na nějakým večírku já hodně krát s kámoška a jedna holka má fakt velikej dům a velikej bazén a bili tam i kluci a jeden tam bil fakt hezkej *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: NEJLELPŠÍ
Jůů to je paráda...snad to bude příště..jo a podpisi v Praze dávala? *4* ..já pojedu přííště na koncert avril..už moc moc moc hrozitánsky těším..mám to domluvený se ségrou..je to super...a všimly jste si že tu nevotravuje žádnej blbej pacholek...ani žádnej anti fanda avril..super že? *15*