Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Koncerty na jaro 2009

Jj přesně tak!!! *15*
  • Re: Re: Re: Koncerty na jaro 2009

aha takže v evropským Londýně vůbec nebude,jo???TNo toe taky dobře aspoň mě to numusí mrzet *15* *15*
  • Re: Re: Re: Koncerty na jaro 2009

tam bývají dobří hokejisté-v tom kanadském
  • avrilie

Re: Re: Koncerty na jaro 2009

promiň ale i tak London, Ontario je taky z Ameriky!!!fakt jo,já wím zhe taky máme jeden Londýn v EU aŁe fakt to tak je!!!takže i tak no,snad bude mít i koncerty i v Evropě - teda hlavně ať jede zase do Prahy!!!!! *1* *3* *14* *14* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

jo to dvdcko mam taky,ale uz mi hrozne blbne
    muzes sehnat tady
    bontonland.cz
  • Re: KamčaAvril

ad mi pride triko
    da se to objednatna ebay,ale vice zjistis tu:
    http://forum.lide.cz/forum.fcg i?akce=forum_data&auth=&forum_ID=76 181
  • Re: Koncerty na jaro 2009

No tak sem na to koukala a má koncert v Londýně 9.4 a já jedu do Anglie-ale až 15.4..tak s etěsně mineme:-(to je konec...hned bych šla zase na koncert,ale jinak pochybuju,že by jela opět do ČR za necelej rok...ale aspoň někde blízko,nooo
  • avrilie

Re: Koncerty na jaro 2009

koukla jsem se na tvůj blog,pokud umím dobře zeměpis tak ti řeknu zhe ten seznam koncertů na léto je myslím jen z Ameriky *3* což je možná dobrá zprava,protože může být pak další seznam koncertů na Evropu *15* teĐa snaĐ!!!Musí sem přijet,ten koncert v Praze byl zatím můj největší zážitek *14* *14* *1* *3*
  • Koncerty na jaro 2009

Teď sem našla seznam koncertů na jaro 2009 !!!!!!!!!Avril bude zas v Torontu atd.kde byla tento rok:-(Tak ať s estaví i do Prahy!!!!!!Kdyžtak se podívejte-je to na wild-girl.blog.cz *8* *8* *8* *8* Já chcu aby to měla alespoň v Německu:-(
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Plakát v Bravu

já sem jí tam poznala hned, i díky tomu oblečení a taky sem tu fotko už předtím viděla na netu!!! A máš pravdu ten plakát je super!!! *15* *14* *14* *14* *14*
  • jana291995

Re: Re: Re: Plakát v Bravu

JO..ale jak je ta avril uplně vepředu,tak sem ji tam nemohla vůbec poznat...ale ten plkát je božíí *4*
  • jana291995

Re: KamčaAvril

No na www.aukro.cz to tam zezeneš z ČR...ale je to drahý..ted ale nevím jestli tam něco bude... *8* ale snad jo..jo a já abbey dawn doma nemám,ale chtěla bych ty ryfle hodně popsaný..sou boží *3*
  • jana291995

Re: AVRILKA

Avrilka je vzor náš všech co tu jsme...je to takový naše zlato..viděla jsem video kde se jedna holka s avril setkala,a strávila s ní den..byla z toho uplně vedle *9* ..to já bych byla taky...najedli se,pak se šli vyfotit,pak si šli zajezdit na formule..a ještě šli na avrilcen koncert.. *4* to upplně boží..kéž by se to stalo mně..
  • AVRILKA

AVRIL LAVOGNE JE TA NEJLEPSI ZPEVACKA NA CELYM SVETE...JE TO I DOBRA HOLKA...MA SUPROVY PISNICKY A JE VZDY SAMA SEBOU NIC ZE SEBE NEDELA JE TO PROSTE ROCKERKA. MAM JI MOOC RADA A FANDIM JI JE TO MUJ VZOR. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • KamčaAvril

Máte někdo doma nějaký oblečení Abbey Dawn??????Chtěla bych si to objednat přes net,ale nwm jak drahý je poštovný až z Ameriky..Nevíte to někdo??? *7* *7*
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

Jj já už mám to DVD taky doma a musím říct že se my líbí nejvíc ze všech těch co mám...!!! *14*
  • sharpay1995

Re: Re: Plakát v Bravu

Jj Bravo už mám taky doma a ten plakát je super i ten článek o tom že se s Deryckem nerozvádějí je dobrý a ještě úplně vepředu je Avril taky!!!! *14*
  • jana291995

Re: Plakát v Bravu

Já už ho mám doma *14* to je ten nejlepší plakát avril co jsejm kdy viděla...je krásnej *14*
  • Plakát v Bravu

Dneska vyšlo nový Bravo a je tam plakát Avril a ještě málej článek o tom,že se s Deryckem nerozvádí. *14* *15*
  • angel15

Re: Re: Avril Lavigne - All You Will Never Know (2008)

jj dvd je mrte dobry *3* hlavne,když tam ma pak avril vytlem *1* a ty pisničky už mam staženy a je to cooool *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit