Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Re: Re: reklama

JJ je tam fakt pěkná!!! No a jen doufám že ta reklama bude běžet i na naších televizích!!! *14* *14* *14* *15*
  • avrilie

Re: reklama

jj to znám,to už je i docela dlouho co sem to viděŁa...nwm jestli to tday bude..kéž by...aŁe i tak to mám stáhly z org i to druhý...je tam strašně pěkná Avril jako vždy ji to sluší!!! *15* *14* *3* *14* *1*
  • angel15

Re: reklama

dobry a mylim že to tady bude co nevidět:)
  • reklama

Viděli jste to už? Určo kuknětě, je to pecka, jen škoda, že ta reklama neběží u nás v TV! *9* http://www.youtube.com/watch?v=K1_b_FVOtx0&feature=related *14*
  • Re: Re: avril

Tak co tu teda lezeš? Tohle je fanklub a jen pro fanoušky a ty jím nejsem, takže tu nemáš co dělat!
  • Re: avril

Oná ako skvělá..No ale co se ma nelůbilo bylo jak zpívala na píáno na koncertě..jinak krasna nadherna...a bohatá..l§bim ju *14* "ako nejsom lezba ale kvuli ni bych klidně bola" ne kecam ona je na chlapy..a myslim že ja taktéž
  • Re: Re: Re: Re: Kytara v Ostravě

já myslím že to bylo na mě *1*
  • angel15

Re: Re: Re: Re: avril

takovou krávu svět už viděl!se podivej do zrcadla a uvidíš ji *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Kytara v Ostravě

Já jsem nenaletěla *9* *1* ne a ne *15* ale bylo by to super! Jaaaj proč nebydlím v Praze, to bych ji aspoň viděla.... *3* I když Ostrava je Ostrava *14*
  • jana291995

blog o avril

Ahojky..chci vám ukázat můj nový blog...je jenom o Avril najdete tam samý novinky...www.blogoav.blog.cz *14*
  • jana291995

Re: Re: sakra..

No právě,kdyby alespon ta Miley nebo Katka byli pod avril... *16*
  • avril-nely

avril

nechápu lidi kteří nadávají asi zavidí Avril je prostě Best !!!!!!love avril , má super písničky a hezkyy vypadá je super TAKŽE KDO NENÍ FANOUŠKEM AVRILKY TAK AT DE DO prdelwe *16*
  • zirafaandy

Re: Páni...

a nejen videoklipy,ale i fotky,odkazy a tapety přibyly!!! to je fakt super! *1*
  • sharpay1995

Páni...

Páni to se tam najednou oběvilo videoklipů... Z nějakých 79 najednou 195...fakt super!!! *15* *1* *14*
  • veris-avril

Re: Re: Re: avril

vubec na ty komenty nereaguJ!!Myslím na ty špatný
  • avrilie

Re: Re: avril

To ty seš kráva pitomá!!!co sem wůbec lezeš pizĐo,když ju nemáš ráda tak sem neŁez pičo vypatŁaná,tohŁe je diskuse pro fanoušky Avrilky!!!!!!! AvriŁ je *BEST* a wžĐycky to tak buĐe!!!! *1* *15* *14* *3* *14*
  • erga

Re: avril

dyt je to kráva pitomá a její písničky zaky!!!!takovou krávu svět ještě neviděl *1*
  • avril-nely

Re: Re: Ach jo vy jse fakt paka!!!PS:JEN TY CO NADÁVAJ AVRIL!!! A taky jestli máte něco proti Avril nelezte sem!!!

jojo souhlasím s tebou ! *4*
  • avril-nely

avril

Avril miluju budu jí poslouchat na vždy ! a přeju jí mnoho štěstí v životě ..papa *14* *3*
  • chybí vám tu

odkaz na www.avrillavigne.com

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit