Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Kytara v Ostravě

já ji nenaletela,protoze tomu neverim...ale to sem tam uz psala predtim *1* *1* tak v klidu...jen rikam,ze by to bylo super,kdyby to byla pravda
  • veris-avril

Re: Re: Re: Kytara v Ostravě

a myslím že ti hrabe *15*
  • Re: Re: Kytara v Ostravě

no mylsim,že si ji naletěla *1*
  • Re: Re: Re: Avril je neeeej

ja ji posloucham od ty doby co sem ji poprve zahlidl na MTV *4* myslim,ze to byla pisnicka complicated nebo sk8er boi *3* proste to byla laska na prvni pohled *14*
  • Re: Kytara v Ostravě

Faakt?? jaj jsem ráda, že bydlím upe kousek od Ovy *14* *1*
  • Kytara v Ostravě

Hey slyšela jsem jednu uplně krutou věc.Prej je někde v Ostravě vystavená originál kytara od Avril.Říkala mi to kámoška,ale moc se mi tomu nechce věřit,už ale kdyby ste o tom někdo něco slyšeli tak dejte vědět...Bylo by to uplně super...dotknout se jí,takže jestli to bude pravda tak jedu do Ostravy:-D *15*
  • marw

ujde

ma super pisnicky ale hodne casto si je bere od jinych...teba do metallici nebo simple planu
  • sharpay1995

Re: sakra..

Já vím taky sem s toho byla úplně v šoku, jak se to mohlo stát.... *8* *8* *9* A ještě ktomu jsou na dní Miley, Hilary a Kateřina.... *9*
  • jana291995

sakra..

Holky Avril je už 5 oblíbená osobnost...byla 3 aje 5...musíme s tím něco udělat..jak je to možnýýý...jak může vyhrávat Miley,Hilary a další...vždyt Avril je super *8*
  • avrilie

Re: Re: Re: Avril je neeeej

jj přesně tu rakev bych chtěŁa taky,aŁe Łepší by ještě byŁo mít třeba tu rakev teď a žít ať si to Łíp vychutnáwám žiwá!!!chápete ne jak to mysŁím? *15* *4* *15* *1*
  • avrilie

Re: Re: Re: Avril je neeeej

hm...zajímavý 7Łet??přeĐ sedmi rokama byŁ rok 2001 jestŁi umím počítat a Avrilka vyĐaŁa *Complicated* asi tak v půŁce roku 2002!! *1* *3* aŁe to je jeĐno,hŁawně zhe je nejŁepší a taky to tak buĐe napořáĐ!! *15*
  • wendy123

Avril je NEJ

Avrilko óóóóóó Avrilko jsi ten nejnejnejnejnejnej člověk na světě sanozdřejmě až po mé rodině *1* .Seš super zpěvačka *3* *4*
  • sharpay1995

Re: Re: Avril je neeeej

No já taky jenom asi 2-3 roky, ale každým dnem Avril čím dál tím víc miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* Aq to s tou rakví by bylo asi přání každých opravdových fanoušků Avril- čily i mě!!! *14*
  • jana291995

Já taky 3..ale budu ji mít ráda pořád...a do hrobu si budu přát rakev polepenou s Avril.. *15*
  • veris-avril

já 7 let *1* od roku 2002
  • avrilie

Re: Avril je neeeej

jenom 3?já už 6let!! *1* *15* aŁe kĐyž si tag řeknu zhe ostatní ji začli poslacht až když vydala girlfriend,takže jsi i na tom dobře!! *3* jj a to máš pravdu Avrilka vždycky bude nej!!!!!!!!!! *14* *15* *4*
  • xxx.nika.xxx

Avril je neeeej

Avrilka je néééj!! *14* Zezačátku jsem si myslela že to moe bláznovství stejně jednou skončí a že mě Avril omrzí,ale ne!Fanouškem Avrilky jsem už asi 3 roky a etě mě to nepřešloo *1* Doufám že ani nepřejde... *1*
  • veris-avril

Re: Re: Re: Re: Re: The best

jo ale teď se nerozvádí!!
  • Avril na Halloween party

jo jeste odkaz sem zapomel *1* http://avrillavigne-lennina.blog.cz/0811/avril-na-halloween-party
  • Avril na Halloween party

no teda *9* derick za 1(on i tak vypada ve skutecnosti *3* ,ale avril co to ma no nevim nevim *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit