-
Re: Avril a Deryck
No tak to je úžasný- myslím tím že se Avril a deryck nerozcházejí!!!!No a na ty videa o kterých se tam píše se můžete podívat třeba tady: http://www.youtube.com/results?sear ch_query=avril+lavigne+and+deryck+w hibley+in+too+deep&aq=0&oq=avril+la vigne+and+deryck+whibley+i *1* -
Avril a Deryck
Tak tady jsem vám našla jak to bylo přesně jak jsem říkala *15*
Sum 41 se na svém oficiálním webu a myspace vyjádřili k nedávným bulvárním zprávám,které hovořily o problémech ve vztahu Derycka a jeho manželky Avril. Zde je překlad této zprávy:
National Enquirer vydal nepravdivý článek zahrnující Derycka Whibleyho a jeho ženu Avril Lavigne. Oficiálně prohlašujeme, že popíráme jakékoli domněnky o vážných problémech mezi Avril a Deryckem. Deryck ve skutečnosti cestoval po Asii s Avril, kde společně vystupovali, což dokazují četná videa na Youtube.
Sám Deryck k tomu řekl: "Jsem dost překvapený, že tolik médií tento příběh převzalo. Kdy se vůbec National Enquirer stal důvěryhodným zdrojem novinek?" -
Re: ♥Avril is my life!♥
jj ale má více písniček které nejsou na cédečku a jsou moc pěkný ale avrilka to prostě upe pěkně prožívá je nejlepšejší *14* -
hele
hele ty co jsi to napsala:taková kráva jako je AViril Lavingue se česky ani naučit nemůže.Je na hlavu padlá ta kráva hnusná.....!!!!!!/! *1* -
♥Avril is my life!♥
AhQjky! Adia je Fakt super písnička! I LOféé Avril!!! No prostě Avril je můj život! *14* *14* -
Re: Re: avril
jo,to Adia jsem už slyšela,nádherná písnička,fakt *4* -
Re: nevím teda..
to je super -
Re: nevím teda..
Fakt no to je bomba...!!!! A kde s to slyšela?? *14* *14* -
nevím teda..
Slyšela jsem jednu novinku ale nevím jestli je to pravda..prý že má Avril nové cd a že na to cd dala všechny ty písničky které nenajdete na žádným cd..why,adia..a tak.. *4* -
Re: avril
Úplně úžasné!!!!! *14* *14* *14* -
Re: avril
jo to jo Adia se jí fakt povedla a jak to pěkně prožívala prostě uplně nejlepší no *4* -
avril
to je tak pekny http://www.youtube.com/watch?v=PPZDDX88tVE -
Re: Re: ahojko
a co tam jako napsal špatně *7* -
Re: Re: :-(
Jj pokusím se!!!! *1* *3* *15* -
Re: :-(
mno,zrovna jsem nadávala že tu nejsou new komenty,já sem chodím každý den,ale jak mám psát komentíky (příspěvky) když zrovna nic novýho o Avril newim a neni tu nový příspěvek ne kterej bych reagovala!!! pls, když budete něco novýho vědět,písněte,ať se to tady trochu hejbe *1* *1* *3* *4* *3* *15* -
:-(
Lidičky vy tady vůbec nepíšete!! Nemáte nikdo žádnou novinku o Avril???? *3* -
Re: PRODÁM
A zakolik napíšu ti na mail! *4* -
Re: Chudák Avril jěště že neumí česky!!!Měli bys jsme se stydět myslim ty lidi co avril nadávaj!!
tak si jich nevšímejte...Tímto příspěvkem je zase rozeštvete aby něco napsali!! Když tady uvidíte ňáký hnusný komentář tak se na něj uplně vyserte jako kdyby tam nebyl a začněte se bavit o Avril vubec na to nereagujte!!!
Tak třeba..Myslíte si že to Avril a Deryckovi dlouho vydrží??já jsi mylsím že jo hned jak se rozkřiklo že je jeich manželství v troskách jsem si říkala že je to chujovina a měla jsem pravdu *15* tím se jako necchu vychloubat jenom někd ynechápu lidi co věří bulvárnímu časopisu u kterýho s eještě nikdy neukázalo že by nějaká jeho informace byla zcela pravdivá *13* -
Re: Chudák Avril jěště že neumí česky!!!Měli bys jsme se stydět myslim ty lidi co avril nadávaj!!
*10* Ano to by ste se měli stydět!! Vy co nadávate Avril,*13* člověku kterého vůbec neznáte jste naprostí kreténi, idioti, atd.....! Podívejte se nejdříve na sebe než začnete nadávat někomu jinýmu!!! *5* *16* -
Chudák Avril jěště že neumí česky!!!Měli bys jsme se stydět myslim ty lidi co avril nadávaj!!
Směšně pochybuji o tom že tahle diskuze má smysl je to hrzné nedá se to číst až nake vymky!!TADY NEJSME CHLÍVU POJDTE SI NADAVAT(nevedela jsem jak to nazvat)TOHLE JE DISKUSE O AVRIL!!LIDI UŽ JE RÁNO NENADÁVEJTE AVRIL *8* FAKT MĚLI BYSME STYDĚT!!! *8*