-
PRODÁM
ahoj,prodám velkou sbírku avril.to je asi 40 plakátu,články,fotky,výstřižk y.je to z německa,itálie,chorvatska,slovens ka,a taky hlavně z česka.cena dohodou tak se ozvěte *3* -
Re: Nehádejte se!
souhlasim *3* -
Re: Je to nánánánánáná
Ty asi neumíš číst bo co?Nebudou se tu psát takový kecy... -
Je to nánánánánáná
*8* *8* *8* bléééééééééééééééééééééééééééééééééééé *8* *8* *8* -
jasně šak já už jsem to tady ne jednou říkala :-) -
Naprosto s tebou souhlasím.... *3* *3* *3* -
Nehádejte se!
hele,proč se hádat a dohadovat s těma krávama blbejma co nám uráží naší oblíbenou Avrilku!!! nemá to cenu! poslední dobou je celá diskuse jen nadávky a dohady! mezitím co na ostatních diskusích se normálně baví o svejch oblíbencích,mi se tady hádáme! prostě tyhle ty lidi co píšou že Avril je kdo ví co ignorujte!!! pak je to rychle přestane bavit! když po každym takovym komentáři se tady strhne lavina hádek,tak aby je to nebavio takový hnusný komentáře psát! ignorujte to a změnme tuhke diskusi zpátky na diskusi o Avril a drby kolem ní *3* z týhle tý dohadovny kdo je větší píča! zamyslete se nad tím a napište,jestli souhlasíte!
tohle by se Avril asi nelíbílo!!! *13* -
vy blbci
Nasrat! Nevtírejte!!!!!avril je dobrá! *5* -
BUDU
ASI VĚTŠINĚ Z VÁS SE LÍBÍ BRITNEY A TOKIO HOTEL A ABY TO NEBYLO ANTIFANDŮM AVRIL LÍTO TAK JÁ ZAČNU PSÁT TAKOVÝ KECY K BRITNEY A K TOKIÁČŮM A UVIDÍME KDO SE SEM POTOM ODVÁŽÍ AVRIL NADÁVAT *15* -
Re: Re: mě i otatním
JE NA TOM BLBĚ...MOC BLBĚ *9* -
Re: mě i otatním
to je mi vážně fakt moc líto...a jak je na tom?nebo je to tak vážný že už... -
Re: avril
to bych rád viděl,to její chráněné zvířátko,to musí být hezké *1* -
Re: Rozchod
to jako s tím představitelem hlavní postavy toho slavného seriálu? *1* -
není to pravda..Deryck řekl že to není pravda že ten časopis který to nepsal není pravdivej jenom se trochu prej rafli ale Avril prej miluje...Nneí to pravda ovšem když se přihlásite do teamu avril kde budeme psát aj dopis avrilce tyt novinky vědět budete :-) www.veris-avrilteam.blog.cz..Jedna holka posílala avril knihu o jejím teamu a avril ji na to odpověděla poslala ji dopis kde bylo že píše new písničky pro 4 cd a že do prahy zase přijede a podepsala pro všechny členy fotku tak já chcu mít co nejvíce lidí ať se nám mi toten sen splní :-) -
jo já wím aŁe asig je to kec!!!protože ještě přesně přeĐ týĐnem byŁi spoŁu!!!!koukni se na www.avril-source.com a tam ukázaný nejnowější phota(paparazzi) *3* takže přeju jim vše nejlepší ať jim to co nejĐýŁ vyĐrží!!! *15* *14* *1* *14* *4* *3* *1* -
Re: ahojko
:D HEy nauč se prosím pravopis ty debyle!jako kdyby takhle psala nějaká třináctka aby byla roztomilá tak mi je to jedno,ale jestli seš fakt kořeň,tak je to fakt síla i kdyby ti bylo 8 :D -
Rozchod
Avril s Derickem se asi vážně rozcházejí !!! Všude se o tom píše *9* *9* *9* *9* *13* *8* -
ahojko
Avril je Avril a je peknučká a pekne spieva je super babenka *14* *14* *14* -
britney
MĚLA JSEM NALEPENÝ PLAKÁT BRITNEY NA DVEŘÍCH A S BRÁCHOU JSME SE ONI RVALY(JAKO ZE SRANDY)JENŽE TED SE NEMÁM S KÝM RVÁT O AVRIL...PROTOŽE MI UMÍRÁ BRÁCHA...... -
mě i otatním
MŮŽETE MI NADÁVAT,ŘÍKAT MI KRÁVO ALE PROSTĚ SI NEPOMŮŽETE...
TO UMÍ ŘÍCT KAŽDÝ ŽE SE MU AVRIL NELÍBÍ *8* ALE KDO ŘEKNE DŮVOD?NIKDO.PROTOŽE ŽÁDNEJ NEMÁTE A PÍŠETE TO SEM JENOM ABY JSTE BYLI ZAJÍMAVĚJŠÍ..ALE TOHLE Z VÁS DĚLÁ TUPCE *7* TAKŽE SE NAD TÍM ZAMYSLETE A UVAŽUJTE *7* *7* CHE TO OBČAS ZAPOJIT MOZEK A NÉ JENOM MYSLET NA TO ŠPATNÝ...MĚ SE BRITNEY LÍBILA JEŠTĚ PŘED TÍM NEŽ MI ONEMOCNĚL RAKOVINOU KRVE MŮJ BRÁCHA..MILOVALI JSME JI OBA ALE NEJDENOU MI DOŠLO JE ČAS TO ZMĚNIT...A TAKY SE TAK STAKO *9*