-
Re: Re: Re: Re: The best
nic nevydrži věčne *4* -
Re: Re: blabla
Jj přesně tak- pro mě taky Avrilka je a vždycky bude ta nejlepší zpěvačka na celém světě!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: blabla
jjo přesně,už se tady konečně přestaňme hádat *13* *13* *13* náš názor na Avrilku stejně nezměníte *3* *3* *3*
a pro mě Avril bude taky pořád nej zpěvačka protože hezky zpívá to ty vaše kecy o ní neovlivní *1* *1* *4* *3* *4* *3* *15* *3* Je prostě nej a vždycky bude!!! -
legenda
legendární dubnová lavina -
Re: PRODÁM
Napiš na mail:vejvodovajanca@email.cz
Když tak mi to vyfot aspon pár kousků..já se domluvím s rodiči *4* -
blabla
Ja neverim nicemu co se o Avril.Avril bude vzdycky pro me nej i kdyz se stane cokoliv!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: The best
jo to mas pravdu co o ni pisu evril je proste nejlepsi *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: The best
Avril se s Deryckem nerozvádí :D -
jasně tohle je spíš kráva světová.!!!!!!
je pitomá *15* -
Re: Re: The best
Myslim že nevěří spíš tomu že se z Deryckem rozcházejí, ale to ty určitě víš!!! *1* *1* *1* -
coze?ty tem kecum o avril neveris jo?! to jak o ni rikali,ze je nejlepsi,nejhezci,no proste je super neveris jo? *1* *1* *1* *1* -
The best
Avril je prostě nejlepčí!!!!! *14* *14* a ty kecy o ní, tomu nevěřim!! -
Re: Re: Re: Re: Avril a Deryck
Jj přesně tak!!!! *1* -
Re: Re: Re: Avril a Deryck
no jo tak avril je kočka kdo by ji nechtěl *15* -
Re: PRODÁM
ahoj, napiš mi prosím na meil.. a můžeme se nějak domluvit.. *4* -
Re: ♥Avril is my life!♥
Avrilka je prostě BEST..!! *14* -
PRODÁM
Ahoj,prodam velkou sbírku Avril,plakáty,články,je toho dost i ze zahraničí,hlavně z itálie.asi 30 plakátů....cena dohodou.tak pište těším se *3* -
Re: Re: Avril a Deryck
to je v haji nesnasim derycka,uz sem se videl vedle avril ja:D -
Jo jestli vám to nejde tak jednoduše zadejte do vyhledávače na Youtube - Avril Lavigne and Deryck Whibley in too deep *3* -
Sorry teda tady: http://www.youtube.com/results?sear ch_query=avril+lavigne+and+deryck+w hibley+in+too+deep&aq=3&oq=avril+la vigne+and+der