Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Aehm

Koukáte se na lovce duchu ??? xDD
    • kvatro

Re: Aehm

Lovce duchů? Pokud vim tak teď v TV běží Lovci pokladů. Mimochodem je to můj oblíbený film, teď na to ale nekoukám, prootže sem to viděl už asi destkrát. :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: Aehm

Ne já myslím ten seriál Lovci duchu ten dávají na Prima cool ne teď ale normálně ...
        • kvatro

Re: Re: Re: Aehm

Aha :o) Tak na to taky občas koukám. Takovýhle dobrodužný serály to je římo pro mně.
  • Tak tu mám pár odpovědí..... 1) sem taky blondýna... 2) pochop že Av se změnila, a kdyby to nebyla punkerka tak proč teda nosila věci ve styl,,PUNK"???Mno...?????To by mně teda zajímalo.... 3)Av nemám prostě už ráda.........
  • segovesus

Facebook soutez o kabelky Avril Lavigne

Na facebooku v Avril Lavigne Black Star (cz) je uz 8 holek vyfocenych se svou Black Star *4*

Pokud chcete taky kabelku od Avril Lavigne (rockove psanicko), tak se staci vyfotit s flakonem Black Star *3* Kazdy tyden do konce srpna se posilaji 3 kabelky.
  • jana291995

new song

objevil se další název písně,které by mělo být na 4.cd avril lavigne..písen se jmenuje "Shining Star",a najdete ho i na novém tílku její kolekce abbey dawn..odkaz je tu-http://a-lavigne.blog.cz/0909/ab bey-dawn-tricko-101
    • jana291995

Re: new song

koukněte na tohle...!!
      http://a-lavigne.blog.c z/0909/fanynka-avril-z-avrilbandaid s

Ta holka na tý druhý fotce vypadá upe jak av..když si odmyslíte ten ksicht.. *1* a má pěkně žlutý zuby..xD *15*
      • sharpay1995

Re: Re: new song

jej...vážně ty zuby... *1* no ehm...xD
        • cara

Re: Re: Re: new song

xDD!PěkNý :D
  • puspuspusinka

???

Hele, ještě platí že založíme ten společnej blog?! dyž tak bych šla do toho s váma jj?! *15* *3* *3* *14* ??! *14* *14*

!!!!!!!!!! *14* I LOVE AVRILEČKA *14*´!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bambusanka

Re: ???

Já tky..ale na blogy mo nejseme *1* Se¨m se tam pak vůbec nevyznala *1* Ale bylo by to super *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

přesně já si ho tky udělala a vypadal děsně a navíc sem se tam nemohla vyznat vůbec sem nevěděla nic awe když bude společnej ták vyberem exparta kterej by ho založil a tu se budem radit co tam bude *15* rači !!! *15*
        • fifinka7

Re: Re: Re: ???

mno já mám blog....celkem se vyznám v něm ale newim co tam mám psát :D
  • lilinka007

s

odpovi nekdo na tu otazku
    • jana291995

Re: s

Na tu,jak jsi říkala,že tě tu nechceme?to není pravda..proboha co se s váma děje?jsme jedna velká parta,držíme při sobě,tak hnedka nevěřte každýmu kecu!!! *3*
      • sharpay1995

Re: Re: s

ták, ták...xD
    • bambusanka

Re: s

na jakou? *7*
  • puspuspusinka

Dobrou Noc !!!!!!!!!!!!! :-*

Hele já si du najít nějaký místečko, někde na stromě a du spát, ptže už fakt padám únavou a ta telefonistka nás asi zastřelí, prej hlavně žádný dlouhý slohy, mno vůbec to nejni dlouhý !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* jenom asi 5 stránek !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    Tak dobrou noc !!! =) Jo a Elis nemáš nějakou postýlku v tom svým mega báglu??? *1*
    • xkostex

Re: Dobrou Noc !!!!!!!!!!!!! :-*

to bude mit radost as to bude cist *15* *15* jo mam hned ti ji vyndam *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Dobrou Noc !!!!!!!!!!!!! :-*

Jů a dokonce manželská teda ty se nezdáš !!!!! *1* *1* *1* *1* *1* Tak si poď hajnout ke mě zase tak moc se neroztahuju !!! *1* *1* *1* *1* jůůů a ty máš i plyšáčky, hej dej mi tu malou gorilu,... tu chci já !!! *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Dobrou Noc !!!!!!!!!!!!! :-*

no jasny musim bejt prece vybavena ne *15* *15*a snad se nebudu roztahovas. gorilu si nech ja si beru opicku *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Dobrou Noc !!!!!!!!!!!!! :-*

OKI !!! *1* *1* *1*
            Tak sladké sny, a dobrou noc,...!!!
            Pááááni ty hvězdy jsou ale krásný, že Elis? Elis?,...Elis??? A jejda ty už spíš, mno tak já tě nebudu rušit, dobrou noc,... !!! *14* *14* *14* *1* *14*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrou Noc !!!!!!!!!!!!! :-*

Zzzz! co? jo sou hezky a taky dobrou noc. *14* *15*
      • xkostex

Re: Re: Dobrou Noc !!!!!!!!!!!!! :-*

jo a dobrou noc *4*
  • puspuspusinka

Hawai

Jsem na Hawai a řeknu vám,......nic vám neřeknu přileťte si taky a uvidíte,....... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* !!!! Mno tak jako Elis já si myslím, že se žraloků bát nemusíme (víš proč) *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Hawai

to na hawai prijela i hanca? a sla snima plavat?
      • puspuspusinka

Re: Re: Hawai

Já myslela tu ruku ty pakoni, ale i to je možný !!! *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Hawai

*15* jo aha me to nedoslo
  • vterinka

Hlasování

Ahojky, už vám to tu naposledy, nebo možná ještě zítra, to nevím :D, dávám odkaz s prosbou pro hlas za The Paranoid. Děkuji moc všem za pomoc! :-*
    http://coffeebreaks.sk/starter /hlasovani#close
    • kvatro

Re: Hlasování

Kačko dal sem jim tam teda hlas. Ale když už sem tam tolikrát hlasoval, tak bych chtěl vědět o co se tam hlasuje? *4* Podle oblíbenosti to zřejmě nebude, to by si tu s tim pořád neotravovala. *15*
      • vterinka

Re: Re: Hlasování

Děkuji moc! :-* A je to o tom, že jeden vítěz z Česka a jeden vítěz ze Slovenska + divoká karta od poroty se zúčastní velkého finále v Praze. :-)
  • katuska_love

hi

Ahojky mohu si tu s vámi písat?Miluju Avril *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: hi

Když Avrilku miluješ ... Tak pročby ne ... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit