-
Avril....
Avrilka je proste sqela zpevacka a hezka holka.... Mam rad jeji pisnicky,protoze jsou proste sqely jak melodicky tak i obsahove.... je to jedna z nejlepsich holk sveta.... Zatim cau :) -
Popcorn
Máte někdo novej Popcorn..na leden 09 ??? Prej je tam plakát Avril ! Je to pravda ? A jak velkej ? *7* -
-
Re: Popcorn
No....prostě...MEGA plakát *14* -
Re: Popcorn
Jj je tam a je upe pěknej!!! Doporučuju *3* sice nevím, jestli je na leden, ale neva *1* a velký je docela dost, sice to není ten upe maxi , ale je dost velký, super..a Avril je na něm strašně krásná, určo si ho kupte... *14*
-
-
Madonna vs. Avril
vy ste teda pěkný zmrdi....teda kromě dianny114, co se mnou bude určitě souhlasit, když tu napíšu že vysvětlovat vám že ta vaše avril má vlasy jak z chemlonu, pleť jak prasečí hřbet atd. Kdežto Madonna ta je(teda podle mě)bez menší viditelný chyby *14* *8* *3* -
-
Re: Madonna vs. Avril
Nó nechcu nic říkat, ale bude to asi tím že má Madonna asi 1000000 plastik!!!!(myšleno obrazně)!!!! -
-
plastiky
Jsem hoooodně zvědavá,jak bude ta vaše Avril vypadat v 50. *15*
-
-
jdi do haje i s tou svoji madonou a uz sem laskave nelez *4* -
CHTĚLA BYCH VIDĚT TVŮJ KSICH TY PRASE...TO UŽ TO PRASE VYPADÁ URČITĚ LÍP NEŽ TY *15* A Avril MÁ NEJ PLET NA SVĚTĚ,MA JESTLI VÁM TAK VADÍ,TAK SEM NELEZTE,NEMÁ TO CENU TY PRASEČÍ HŘEBETE..TY MÁŠ POSRANOU PRDEL DĚVKO -
-
Re: Re: Madonna vs. Avril
Je mi tě líto.....udělala sem pro tebe denní plán co bys měla s tvym Iq dodržovat: 1) Vyměň si posraný plíny 2) Zajdi do školy aby ses naučila aspoň něco 3)Podívej se sama do zrcadla a před tim si vem blicí sáček 4) Začni nad sebou uvažovat.....pokud tohle uděláš povýšíš se na člověka- s úrovní bezdomovce -
-
Re: Re: Re: Madonna vs. Avril
No strašně smněšné!!!! *9* Nic proti tobě, nemůžu tě soudit protože tě neznám, ale ráda bych věděla na jaký úrovni jsi ty když tohle píšeš o někom jiným!!! *13* -
('--')
*15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* maddy,to se ti fakt povedlo!!!!!!!!! *3*
-
-
-
:-)
Avril-plet' jako prasečí hřbet? *7**1**1**1**1**1**1**1**1**1*No,ta k její plet' se mi zrovna zdá celkem pěkná,ale má divnou pusu a kdo tvrdí,že je A. hezčí,než Madonna,asi by potřeboval brýle...... ale snad tady nebudeme řešit jejich vzhled,nebo jo???????????????????????????? -
-
Re: :-)
JDI DO HAJZLU
-
-
-
Autogramkarty a sbíka
Mám hodně věcí s Avril a tak sem se rozhodla něco prodat pokud byste měli zájem takse mrkněte www.littlebuffy.blog.cz ´je tam sbírka a autogramkarty -
-
Re: Autogramkarty a sbíka
tady od tíhle jsem si objednala 3 plakáty a včera jsem Avril odeslala dopis :) jinak stčaí vám na to mezinárodní odpovědka a zajít si na poštu a tam se vás zeptají jestli to chcete letecky a letecká známka stojí 18 kč!
-
-
hlasujte!!!
Pls hlasujte pro Avrilku zde: http://maatessss.blog.cz/0910/5-son c-posledni-kolo *3* -
OBLUDA
TAKOVÉ OBLUDĚ NENÍ CO ZÁVIDĚT. *1* .JO A KDE MÁTE TU PUŠKU? *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: OBLUDA
MOc ti děkujem že Avrilce přidáváš na náštěvnosti :-) *3* A jestli máš něakej problém tak vypadni , ta Přezdívka Divočaák je ták trapná , to nepumíš psát jiný slova ? Pořád jen Váš 101 letý Divočák.The End
-TRAPÁRNA TRAPNÝÝ , Jdi do p**** debile -
-
Re: Re: OBLUDA
A TY TO NEUMÍŠ ZASE SPRÁVNĚ NAPSAT. *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: OBLUDA
No a ? si trapnej s tou dementní debilní přezdívkou Divočák , omg ! trapák !!! Patříš do dovočiny divočáku :-D *1* *15* a je vidět že ti jde přírodopis *15* -
-
Re: Re: Re: Re: OBLUDA
to víš ten nick má asi proto,že stoji v posteli za prd,tak si musi dokázat,že je divokej tady:D....jak říkam tohle je psychicky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OBLUDA
Přesně tak, přesně tak...xD
-
-
-
-
-
Hele ty idiote...Pwostě odejdi!Nebo tady klidně zůstaŇ mi ti na tvoje příspěvky už příště odpovídat nebudeme...Ono tě to přestane bavit,chlapečku!Počkej až něco napíšeš a my ti neodpovíme...Ha! *1* *1* *1* -
-
Ty DEbiLE kouKej jít do p**** LasKavě A neLeZ jseM AvRil NikDO urážET neBudE!! -
-
Re: Re: Re: OBLUDA
NO JASNÝ. *1* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: OBLUDA
ach bože,ty jsi vymaštěnec,čeho si myslíš že dosáhneš?tím že píšeš nějaký kidy,kterej sotva někdo rozumí?si fakt exot twl..smrdí ti hnětka.. *1* *15* -
-
jj...dyť je to upe zbytečný...sem zvědavá jestli ho naštve když mu budu všechny ty jeho kidy tady z dizkuze mazat..co myslíte...?xD *7* *1* -
hele holky nebudte sprosty ,že vám za to soji..je to hold psychicky narušenej člověk co potřebuje někoho naštvat a ukázat jakej je ( "blbec" )když to řeknu polopatě....už to,že si dal nick jakej si dal svědčí o tom,že je narušenej... *3* *3* -
TY SMRDÍŠ CELÁ. *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
HA HA. *1* *15* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
heh takovyhle lidi mě fascinujou..ani se nepředstavěj svym jmenem,chovaj se jak kdyby zrovna vylezli ze školky,dělá mu dobře,když uráží lidi ktery ani nezna...heled by sis mě zajit k psychoušoj tohle je už važny!!váš 205 lety angel z nebe.Konec *3*
-
-
avril
pěkný písničky a super styl -
-
Re: avril
jj Avril je moje náplast na špatný dny !!! *14* *14* *14* -
Re: avril
Správně....;)
-
-
Avril
Liďičky má Avril nějaký děti a nebo ne?? *7* -
-
Re: Avril
Ne! Avril byla jenom vdaná za největčí opici na týhle planetě *1* , ale to jak koluje že byla těhotná atd. je kravina !!! Avrilka je už o5 svobodná a žije jenom pro nás !!! *14* *14* *14* *14* Už se moc těším na tu desku lidičky,.... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Avril
No kdyby byla těhotná podle těch časáků,co pořád psali že čeká dítě,tak by těch dětí měla..hooodně mooc *1* -
-
Re: Re: Re: Avril
já myslím že by měla už tak 2-3 školky *1* *1* chudák Av a my sme pak naštvaný že nemá čas na CD kdo se má divit když má tolik dětí !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Avril
přííímo...xDDD
-
-
-
-
-
Hádky xDD
Ale ty naše hádky nejsou hádky ale hlazeníčko, kdežto tohleto je trhání srdíčka *9*
U těch našich mám výtlemy ale u tohohle ... *9* *9* *9* -
??
Hey která česká zpěvačka Vám nejvíc příde jako Avrilka, taková prostě úplně nejvíc super jako Avrilka???
A neže všichni řeknete Farnou *9*
Podle mě je to Lucinka Vondráčková ... jako dřív měla také dlouhé vlasy a hlavně byla taková klučičí typ jako Av chodila taky tak oblečená ... a tak ... ale možná že Anetka by se k ní taky dala přirovnat že je taková spíš klučičího typu oblékání ale když už se má vyfiknout tak všem vytře zrak, ale nikdy by mě nenapadla Farná, rposím Vás možná má pár hezkých songů ale co má společnýho s Avrilkou proboha??? *7*
Nejlepší ČR zpěvačky jsou prostě Lucinka a Anetka ... tečka... *15*
Jo a lidi kdo milujete Anetku jako jáá (doufám že tu nikdo neřeší její lezbický vztahy *8* ) tak prosím pošlete taky do SD hlas aby vyhrála, protože tančí přímo božsky ... *14* *3* *3*
P.S. Sorry to SD sem nepatří ale já musela *15* -
-
Re: ??
Tak já se ktomu už dávno vyjádřila..:) Ale jenom k té Ewě, oni ji k Avril přirovnávali hlavně proto, že v té době Av byla asi nejslavnější zpěvačka, která se proslavila jako teenager(v té době aktuální) a Ewa jako mladá zpěvačka byla u nás prostě novinka..:D No a k Anetce a jejim lesbickým vztahům... nechápu jak to může někdo řešit... dyť je to krásný..:D :D :D :D A ano, tančí skvěle..:) -
-
Re: Re: ??
Tak ja jsem o Ewe řeksl svoje ale Lucka a Aneta jsou taky dobré ale koho bych přirovnal k Avril ?? Toť záludná otázka :D
-
-
Re: ??
Tak já z českých zpěvaček miluju Lucinku V. a možná máš pravdu, nad tím sem nikdy nepřemýšlela. *3* -
-
Re: Re: ??
nejlepsi z ceskych spevacek je proste Lucka!!!!!!!!!!!! a at si kazdy rika co chce *14* *14*
-
-