-
6.....xDDDDD
Jůůůů...Avrilka se nám v žebříčku posunla na šesté místo...xDDD -
-
Re: 6.....xDDDDD
Jo a ani ste nešli na anketu ... v životopise o Avril mám anketku tak tam děte okamžitě kliknout !!! *1* *8* -
-
Re: Re: 6.....xDDDDD
Já hlasovala v jinejch anketách, ale tak jak chceš mno...xD
-
-
Re: 6.....xDDDDD
JoJo *14*
Hele a líbí se wám můj dess? *7* *14*
-
-
Zarach ... už ZASE !!! :'(
Jooo a lidičky mám zase zaracha, protože sem blbá ... a neučím se vychází mi mooooc 3 a jednou 3/4 takže abych to vytáhla na ty dvojky a tak 4 trojky tak mám zaracha SORRY MANŽÍÍÍLKOOO... a ... SORRY ZLÁÁÁ HOLČIČKOOO *1* *9* .... a ... SORRY ... vy ostatní ... MILUJU VÁS VŠECHNY DO JEDNOHO ... *1* *1* *1*
A nechcete mi někdo pomoct??? Baruu? Haní??? *14* *14* *14* -
-
Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
a s čím bys chtěla pomoct? do jaký třídy chodíš??? já bych ti občas mohla helpnout,když to budu vědět =o) -
-
Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
Jůůů,... to je od tebe hezký (sem sem vlezla na 5 minut tatka je ve sprše)
Mno chodím do 8. třídy na Gymnáuzium, a dcl i se vším xDD
Jako je chemie, němčina, ájina, fyzika, IVT a ty další docela zatím zvládám ... *14* A matika ... občas i když teď mi to zrovna de ... rovnice a slovnáky na ně už chápu a geometrie je lehká *14*
A děkuji moooc ... Chodíš na ICQ? Dyžtak mi ho napiš ... tam by to bylo asi nejlepší ... už sme se domlouvali S baruškou, že by sme se takle učily ale asi nemám moc čas semka chodit *9*
Seš Zlatííínko Janiiiičkoooo *14* -
-
Re: Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
Je přípustné že bych ti taky byla ochotna pomoct...z doučkem přes ICQ mám za poslední týden až dost bohaté zkušenosti... kdyžtak potom napiš... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
No jasně, čím víc chytrých mozečků tím líp pro ten můj zárodek *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
ja bych ti taky klidne pomohla ale s matikou nemcinou ajinou a fyzikou ti moc nepomuzu:D sama bych potrebovala pomoct:D
-
-
-
-
-
Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee proc proc proc zase kurva tenhle dejden nemuze byt horsi! *9* *9* *9* prosimte zlepsi se nebno to bude peklo bez tebe! jak dlouho musis mit zaracha?
-
-
New song
Tak mě napadlo že by mohla Avril natočit videoklip před CD co si o tom myslíte vy ??? -
-
Re: New song
Tjn..To je skvělý nápad! *3* -
Re: New song
No... to by mohla..:D -
-
Re: Re: New song
To by bylo super *4* -
-
Re: Re: Re: New song
jo to by bylo -
-
Re: Re: Re: Re: New song
no ja si o tom myslim OMG...každopadně je to slovo do pranice a budem o tom dlouze diskutovat..jdu si pro kafe ahned začnem:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New song
Skvělý..:D
-
-
-
-
-
-
What the hell
jako lidi k ty pisnicce je naprosto nadhernaaaaaaaaaaaaaa ji tu posloucham do kola jak magor!!!!!! *14* *14* *14* a jinak si ze me delate srandu den tu nejsem protoze mi nesel net a pak pridu a 7 stranek? tak to je moc! *15* -
-
Re: What the hell
Jako já jsem večer Míše říkala, že bysme měli trochu přibrzdit(důkaz na FB), ale jako... no však si to přečti..:D :D -
-
Re: Re: What the hell
Hele jenom sem si chtěla užít Silvestra a řekni sama ... byla prča byla... *15* *15* *15* Až sme z toho ze židle padaly... *15* *15*
-
-
Re: What the hell
Nejseš sama kdo jí poslouchá stále do kolečka... *15*
Ale tak mi už máme Bohnice jistý, takže nám to neublíží ... *15* *15* *15*
-
-
xD
Kačko ty už seš vážně postižená ... Tys mi napsala na všechny účty co mám ať hlasuju por Paranoid ... už sem hlasovala... tak klííídek ... *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Jak na všechny účty? Já se na to vykašlu! Proč nemáš jeden! :-( Chjooo ... jinak děkuji za hlasy! :-* -
-
Re: Re: xD
Prosimtě Míša má všeho víc. Tady na soobnostech má minimálně účty dva. ICQ má taky minimálně dva, stejně jako email schránek. To bude souviset s tou její nemocí. *15* -
-
Re: Re: Re: xD
aha, asi jo xDDDDDDD
-
-
-
Re: xD
Kačka má hlasovací syndrom, už v pokročilém stádiu. Ještě že to v neděli skončí. *15*
Slyšel sem že vyvěsila po celé obci plakáty s tim aby občané hlasovali pro Paranoid. *1* -
-
Re: Re: xD
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
neni těhotná !
ona neni těhotná ! přestantee stema krawinama ! vzdyt nemáte pořádný důkaz ... třeba prostě jen přibrala :-) *4* jo a neberte to jako uřázku , já jsem taky fanynka avrilka -
-
Re: neni těhotná !
Sorry...ale tady někdo teď tvrdí že je těhotná??? -
-
Re: Re: neni těhotná !
jo,je to napsaný v novinkách..taky mě to tam pěkně štve!! -
-
Re: Re: Re: neni těhotná !
no jo já vím že je to v novinkách, ale tak proč to nenapíše tomu člověku co to tam dal.... -
-
Re: Re: Re: Re: neni těhotná !
newím mno...ale zase je to nějakej kec..točí new cd,ted new abbey dawn,black star..myslíš že Avril přišla o hlavu?má načnutejch spoustu věcí,a ted určo neotěhotněla,by musela být padlá na hlavu..vždyt určo ted stíhá tak tak,a ještě kdyby měla být těhotná!!bože bože!!už je to trapnýýýýý *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: neni těhotná !
jen aby sis nemyslela že já tomu věřím.....to fakt ne!!! mám na to stejnej názor jako ty!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: neni těhotná !
kec to neni....ona jen hrála na paparazi,že je v tom...byly domluveny s Ashtonem Kutcherem ...kterej je známej těmahle vtipkama na celebrity a ted se rozhodl to udělat na paparazi:)
-
-
-
-
-
-
Prosím o info:)
Prosímvás nevíte jestli bude nějaký koncert Avril v čechách v roce 2010? thx moc byl bych moc vděčný za odpověď:-)
šťastný a veselý Vánoce všem:)
*4* -
Kouření
Michale co si myslíš o kouření?? Ptám se protože dneska kouří snad všichni ... Ja osobně to odsuzuju ... Pro me je to něco hnusnýho ... Sem ráda že nekouřím a rozhodně nikdy nehodlám začínat a ani to skotšet mám svůj život ráda ... -
-
Re: Kouření
Míšo, takže jsme se opět dostali ke stejnému názoru. *14*
Kouření nesnášim, za celej život sem se cigarety ani nedotknul. *13* Stejně jako nesnášim samotný kuřáky a zahulený putiky. A začínat s tim taky nikdy nebudu. *3* -
-
Re: Re: Kouření
Já t věděla že máš mozek ... *14* Anoo jakmile někam prídu a je tam zakouřeno tak je mi zle ... Aa ja sem asmatik takže tyhle kouře snáší dcl těžko ... Víš pro me je tohle hrozne dulezity vědet tvůj názor ... Protože ja se netajim a kritizovanim kdyz vím že někdo kouří ... -
-
Re: Re: Re: Kouření
Mám mozek, ale ten co kouří ho pravděpodobně opravdu nemá. Nebo si ho těma cigárama už zkurvil. Obličej kuřáka taky potom vypadá jako vyschlý pomeranč.
Náš soused kouří třeba tak, že si zapaluje jednou o druhou. Vadí mi taky kouření na zastávkách nebo na nádražích, to sem schopnej se i ozvat a někomu to vysvětlit že mi to vadí. Odezvy ale bývají občas hodně negativní. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Kouření
J uz se rači neozyvam akorát slyším sklapni Di do ... Atd. XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kouření
Já to teda tak často neslyšim, to doprdele nebo podbný. Většinou si to nikdo nedovolí. *15*
Ale nemá cenu se s nima rozčilovat, tak jsem od určité doby radši zticha.
-
-
-
-
-
-
Sakra...
A teď mi jako poraďte co sem Vám chtěla důležitýho oznámit, protože sem to zapoměla ... SAKRIŠ SAKRA ... -
-
Re: Sakra...
No, minule si to totiž taky zapomněla.
To bude už tim věkem. V 556 letech co by si chtěla? Už to neni jako za mlada. *15* -
-
Re: Re: Sakra...
ták, ták..:D -
Hele co mě urážíš ... já náhodou ještě nemám sklerózu ... *15* *15* Jenom mi to nějak vypadlo z hlavy ale až to najdu ... tak něco uvidíš ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Sakra...
To je tim že si nepořádná, vědomosti sis kopla někam pod postel. A teď je nemůžeš najít. *15*
-
-
-
Re: Sakra...
jupííí už ses vrátila do normálu xDDDDDDD -
-
Návrat do normálu? To nehrozí! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Sakra...
tím sem myslela, že už není chytrá xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Sakra...
To nám došlo...:D Teda.. panu nevzdělanci asi ne, ale tak..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra...
Já ale sedím ve předu....! :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra...
Hanka! Ticho tam vzadu !
-
-
-
-
-
-
???
Lidičky, co se to tu děje?? Kde ste všichni proboha??? To je děsný tohleto ... *7* -
-
Re: ???
Tak teď už tu sem. *3* *3*
-