Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

6.....xDDDDD

Jůůůů...Avrilka se nám v žebříčku posunla na šesté místo...xDDD
    • Re: 6.....xDDDDD

Jo a ani ste nešli na anketu ... v životopise o Avril mám anketku tak tam děte okamžitě kliknout !!! *1* *8*
      • sharpay1995

Re: Re: 6.....xDDDDD

Já hlasovala v jinejch anketách, ale tak jak chceš mno...xD
    • Re: 6.....xDDDDD

JoJo *14*
      Hele a líbí se wám můj dess? *7* *14*
  • Zarach ... už ZASE !!! :'(

Jooo a lidičky mám zase zaracha, protože sem blbá ... a neučím se vychází mi mooooc 3 a jednou 3/4 takže abych to vytáhla na ty dvojky a tak 4 trojky tak mám zaracha SORRY MANŽÍÍÍLKOOO... a ... SORRY ZLÁÁÁ HOLČIČKOOO *1* *9* .... a ... SORRY ... vy ostatní ... MILUJU VÁS VŠECHNY DO JEDNOHO ... *1* *1* *1*
    A nechcete mi někdo pomoct??? Baruu? Haní??? *14* *14* *14*
    • jana291995

Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(

a s čím bys chtěla pomoct? do jaký třídy chodíš??? já bych ti občas mohla helpnout,když to budu vědět =o)
      • Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(

Jůůů,... to je od tebe hezký (sem sem vlezla na 5 minut tatka je ve sprše)
        Mno chodím do 8. třídy na Gymnáuzium, a dcl i se vším xDD
        Jako je chemie, němčina, ájina, fyzika, IVT a ty další docela zatím zvládám ... *14* A matika ... občas i když teď mi to zrovna de ... rovnice a slovnáky na ně už chápu a geometrie je lehká *14*
        A děkuji moooc ... Chodíš na ICQ? Dyžtak mi ho napiš ... tam by to bylo asi nejlepší ... už sme se domlouvali S baruškou, že by sme se takle učily ale asi nemám moc čas semka chodit *9*

Seš Zlatííínko Janiiiičkoooo *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(

Je přípustné že bych ti taky byla ochotna pomoct...z doučkem přes ICQ mám za poslední týden až dost bohaté zkušenosti... kdyžtak potom napiš... *1*
          • Re: Re: Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(

No jasně, čím víc chytrých mozečků tím líp pro ten můj zárodek *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(

ja bych ti taky klidne pomohla ale s matikou nemcinou ajinou a fyzikou ti moc nepomuzu:D sama bych potrebovala pomoct:D
    • xkostex

Re: Zarach ... už ZASE !!! :'(

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee proc proc proc zase kurva tenhle dejden nemuze byt horsi! *9* *9* *9* prosimte zlepsi se nebno to bude peklo bez tebe! jak dlouho musis mit zaracha?
  • kladik

New song

Tak mě napadlo že by mohla Avril natočit videoklip před CD co si o tom myslíte vy ???
    • avrilka-aja

Re: New song

Tjn..To je skvělý nápad! *3*
    • sharpay1995

Re: New song

No... to by mohla..:D
      • Re: Re: New song

To by bylo super *4*
        • xkostex

Re: Re: Re: New song

jo to by bylo
          • angel15

Re: Re: Re: Re: New song

no ja si o tom myslim OMG...každopadně je to slovo do pranice a budem o tom dlouze diskutovat..jdu si pro kafe ahned začnem:D
            • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Re: New song

Skvělý..:D
  • xkostex

What the hell

jako lidi k ty pisnicce je naprosto nadhernaaaaaaaaaaaaaa ji tu posloucham do kola jak magor!!!!!! *14* *14* *14* a jinak si ze me delate srandu den tu nejsem protoze mi nesel net a pak pridu a 7 stranek? tak to je moc! *15*
    • sharpay1995

Re: What the hell

Jako já jsem večer Míše říkala, že bysme měli trochu přibrzdit(důkaz na FB), ale jako... no však si to přečti..:D :D
      • puspuspusinka

Re: Re: What the hell

Hele jenom sem si chtěla užít Silvestra a řekni sama ... byla prča byla... *15* *15* *15* Až sme z toho ze židle padaly... *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: What the hell

Nejseš sama kdo jí poslouchá stále do kolečka... *15*
      Ale tak mi už máme Bohnice jistý, takže nám to neublíží ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Kačko ty už seš vážně postižená ... Tys mi napsala na všechny účty co mám ať hlasuju por Paranoid ... už sem hlasovala... tak klííídek ... *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: xD

Jak na všechny účty? Já se na to vykašlu! Proč nemáš jeden! :-( Chjooo ... jinak děkuji za hlasy! :-*
      • kvatro

Re: Re: xD

Prosimtě Míša má všeho víc. Tady na soobnostech má minimálně účty dva. ICQ má taky minimálně dva, stejně jako email schránek. To bude souviset s tou její nemocí. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: xD

aha, asi jo xDDDDDDD
    • kvatro

Re: xD

Kačka má hlasovací syndrom, už v pokročilém stádiu. Ještě že to v neděli skončí. *15*
      Slyšel sem že vyvěsila po celé obci plakáty s tim aby občané hlasovali pro Paranoid. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

*15* *15* *15* *15* *15*
  • neni těhotná !

ona neni těhotná ! přestantee stema krawinama ! vzdyt nemáte pořádný důkaz ... třeba prostě jen přibrala :-) *4* jo a neberte to jako uřázku , já jsem taky fanynka avrilka
    • sharpay1995

Re: neni těhotná !

Sorry...ale tady někdo teď tvrdí že je těhotná???
      • jana291995

Re: Re: neni těhotná !

jo,je to napsaný v novinkách..taky mě to tam pěkně štve!!
        • sharpay1995

Re: Re: Re: neni těhotná !

no jo já vím že je to v novinkách, ale tak proč to nenapíše tomu člověku co to tam dal....
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: neni těhotná !

newím mno...ale zase je to nějakej kec..točí new cd,ted new abbey dawn,black star..myslíš že Avril přišla o hlavu?má načnutejch spoustu věcí,a ted určo neotěhotněla,by musela být padlá na hlavu..vždyt určo ted stíhá tak tak,a ještě kdyby měla být těhotná!!bože bože!!už je to trapnýýýýý *16*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: neni těhotná !

jen aby sis nemyslela že já tomu věřím.....to fakt ne!!! mám na to stejnej názor jako ty!!!
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: neni těhotná !

kec to neni....ona jen hrála na paparazi,že je v tom...byly domluveny s Ashtonem Kutcherem ...kterej je známej těmahle vtipkama na celebrity a ted se rozhodl to udělat na paparazi:)
  • Prosím o info:)

Prosímvás nevíte jestli bude nějaký koncert Avril v čechách v roce 2010? thx moc byl bych moc vděčný za odpověď:-)
    šťastný a veselý Vánoce všem:)
    *4*
  • puspuspusinka

Kouření

Michale co si myslíš o kouření?? Ptám se protože dneska kouří snad všichni ... Ja osobně to odsuzuju ... Pro me je to něco hnusnýho ... Sem ráda že nekouřím a rozhodně nikdy nehodlám začínat a ani to skotšet mám svůj život ráda ...
    • kvatro

Re: Kouření

Míšo, takže jsme se opět dostali ke stejnému názoru. *14*
      Kouření nesnášim, za celej život sem se cigarety ani nedotknul. *13* Stejně jako nesnášim samotný kuřáky a zahulený putiky. A začínat s tim taky nikdy nebudu. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Kouření

Já t věděla že máš mozek ... *14* Anoo jakmile někam prídu a je tam zakouřeno tak je mi zle ... Aa ja sem asmatik takže tyhle kouře snáší dcl těžko ... Víš pro me je tohle hrozne dulezity vědet tvůj názor ... Protože ja se netajim a kritizovanim kdyz vím že někdo kouří ...
        • kvatro

Re: Re: Re: Kouření

Mám mozek, ale ten co kouří ho pravděpodobně opravdu nemá. Nebo si ho těma cigárama už zkurvil. Obličej kuřáka taky potom vypadá jako vyschlý pomeranč.
          Náš soused kouří třeba tak, že si zapaluje jednou o druhou. Vadí mi taky kouření na zastávkách nebo na nádražích, to sem schopnej se i ozvat a někomu to vysvětlit že mi to vadí. Odezvy ale bývají občas hodně negativní. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Kouření

J uz se rači neozyvam akorát slyším sklapni Di do ... Atd. XD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Kouření

Já to teda tak často neslyšim, to doprdele nebo podbný. Většinou si to nikdo nedovolí. *15*
              Ale nemá cenu se s nima rozčilovat, tak jsem od určité doby radši zticha.
  • puspuspusinka

Sakra...

A teď mi jako poraďte co sem Vám chtěla důležitýho oznámit, protože sem to zapoměla ... SAKRIŠ SAKRA ...
    • kvatro

Re: Sakra...

No, minule si to totiž taky zapomněla.
      To bude už tim věkem. V 556 letech co by si chtěla? Už to neni jako za mlada. *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Sakra...

ták, ták..:D
      • puspuspusinka

Hele co mě urážíš ... já náhodou ještě nemám sklerózu ... *15* *15* Jenom mi to nějak vypadlo z hlavy ale až to najdu ... tak něco uvidíš ... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Sakra...

To je tim že si nepořádná, vědomosti sis kopla někam pod postel. A teď je nemůžeš najít. *15*
    • vterinka

Re: Sakra...

jupííí už ses vrátila do normálu xDDDDDDD
      • kvatro

Návrat do normálu? To nehrozí! *15* *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: Sakra...

tím sem myslela, že už není chytrá xDD
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Sakra...

To nám došlo...:D Teda.. panu nevzdělanci asi ne, ale tak..:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Sakra...

Já ale sedím ve předu....! :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Sakra...

Hanka! Ticho tam vzadu !
  • puspuspusinka

???

Lidičky, co se to tu děje?? Kde ste všichni proboha??? To je děsný tohleto ... *7*
    • kvatro

Re: ???

Tak teď už tu sem. *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit