Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Taková Normální Rodinka xDD

Michal - Taťka
    Míša - Maminka
    Elis - Černá Ovce rodiny
    Hanka - Ta INTELIGENTNÍ ČARODĚJNICE
    Kačka - Rodinná Donaldka Pradlenka
    *15* *15* *15* *15*
    No povedly sme se ... *15* *15*
    • kvatro

Re: Taková Normální Rodinka xDD

Ještě by tam mohli být ten chovanec blázince z Opavy Kuba.
      A ten mnich Jakub z kláštera na Marsu.
      Ale ti sem nechodí, takže jsou to hodně vzdálení příbuzní. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Taková Normální Rodinka xDD

No oni tam byli ale pak zmizely ... svou kouzelnou hůlkou sem je rači vymázla protože ty sem opravdu moc často nechodí ... takže sou to sakra vzdálení příbuzní
        • kvatro

Re: Re: Re: Taková Normální Rodinka xDD

A kdo to vlastně je tem Jakub ten angel15? Já ho teda vůbec neznám, vykašlal se tady na to těsně před tím než sem přišel já.
          Elis jednou psala, něco že tady psal něco podobnýho jako já, doslova že sem vám ho nahradil. *7* To mi musíte vysvětlit.
          • Re: Re: Re: Re: Taková Normální Rodinka xDD

Jo už ho to tu nebavilo ... ale neboj nenahradil ... ty seš lepší tebe máme radši ... už kvůli tomu že na nás máš čas a baví tě to tu ... *14*
        • vterinka

Re: Re: Re: Taková Normální Rodinka xDD

jo to jsou, lae jinak jsme povedení xDDDDDD
  • puspuspusinka

xD

Nojoo ... naše PROTESTANTKA KAČKA by nejradši proti všemu furt jenom protestovala ... a sepisovala petice ... *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: xD

a máš s tím nějaký problém?? :D:D:D .. já protestuju vždy, když je důvod! :D
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Neee v pohodě ... nojonoo ... to já račin držim hubu a podřídím see ... *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: xD

dobře děláš! xDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

No nevím nevím ... pak toho každej využívá si myslí, já si nechám vvšecko líbit .... a to zase nee ... to já se občas taky ozvu ... ale když už se ozvu tak je to pěkný MAČO *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

no tak to je fajn, aspon víme jak na tom seš :D:D:D
  • puspuspusinka

...

No nic,... já se vrátím v 18:30 ... tak doufám, že tu někoho najdu ... !!! *14*
    • vterinka

Re: ...

já tu jsem ... jen nebyl čas odpovědět ....
      • kvatro

Re: Re: ...

Tak to je jako kdyby si tu nebyla. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

no promin, že si píšu s x lidmi a nestíhám vše najednou ...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

"x lidi" to jsou nějaký mimozemšťani, nebo kdo? *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

*15* *15* *15*
  • XD

Já věděla, že tu teď budeš xD Vždycky se buď vrátíš v 20:15 nebo vůbec xD
    • kvatro

Re: XD

No to víš Antifacebukář kterej vypadá na víc než 19. Se tady se zase objevil. *15*
      Na tom Facebooku se dozvim o sobě věcí.
      • Re: Re: XD

Promiň... Zlobíš se??? *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: XD

Já se nezlobim *1* *15* Ale našel sem tam ještě něco od Hanky. Psala tam něco že se to nesmim nikdy dovědět. Já si to najdu a to ještě uvidí. *16* *1*
          • Re: Re: Re: Re: XD

Jo vím co myslíš xD A děkuju ... Ale fakt jako seš si jistej že je ti skoro 20? XD Ja bych ti taky asi zdola víc xD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: XD

jéé..:)
            • kvatro

Fotka je na FB *3* *1*
            • sharpay1995

Néé... prosíííím...:)
            • kvatro

Zase budete to toho rejpat. *1*
            • sharpay1995

jó... my chcem fotku..! :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: XD

No tak posílej xD
            • kvatro

Pokud vim tak na tej fotce co sem ti poslal mám vousy, to vypadá každej starší. Ale můžu tam dát fotku ze včerejška, tam vousy nemám. *15*
            • sharpay1995

ájaj... já taky vím co myslí... to je to co se neměl nikdy dozvědět..:D :D
      • sharpay1995

Re: Re: XD

Sakra... žy my to nesmazaly co..:D
        • vterinka

Re: Re: Re: XD

njn :D ale tak nic tak hrozného sme mu tam nepsaly xD
  • Avril Lavigne

Komu se moooc líbí Avril Lavigne tak ten je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • http://www.avrillavigne.cz/

http://www.avrillavigne.cz/ super stranky
  • A

Jestli chcete jeko uražet Avril, tak to tu nemusíte chodit!!! Nenadávejte na její vzhled!! Sami nejste nic moc!Pro někoho je třebe Avril nejlepší!! *4*
    • Re: A

DETE DO PIČE VI PIČE Z PIČENÝ *16* *16* *5* *5* *15* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *16*
      • dianna114

Re: Re: A

Drž hubu!!!! Ty jdi do háje! *1* *1* *4* *4* *9* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *8* *8* *8* *1*
  • andrea3518

ROZVOD

mám news avril se prej bude teď opravdu prý rozvádět - nevim jestli to je vážně tak ale dala to sama av na my speace takže asi plsky co si myslíte??
    • jana291995

Re: ROZVOD

hmm..rozvádí se..!já už to vím..a nevím kdo z nich dvouten rozvod navrhl,ale jestli deryck tak ho chápu..viděli jste nový fotky?avril tam má zeleno červené květinové šaty a zase tu rudou rtěnku...sorry že jsem tak sprostá,ale vypadá tam jako štětka..avril se mi přestává líbit.. *9*
      • sharpay1995

Re: Re: ROZVOD

no...upřímě...i když avri miluju, tak ten její new vzhled se mi moc nezamlouvá... opravdu s tou rtěnkou vypadá trochu jako štětka... *9* *9* *9* Ale uvidíme...já si počkám na nový Album...doufám že se s Avril nestane druhá Paris Hilton....to bych asi těžko rozdýchavala... *9* *9* *13*
        • angel15

Re: Re: Re: ROZVOD

tak jestli to je fakt pravda jedu do ameriky:D....ale holky..hold chtěla něco zkusit,tak když uvidi,že se to nelibi,tak to už nezkusí,ale zase nesmite mit pořád avril danou v mozku v tom vzhledu,jak začínala...každej se mění...já kdybych chtěl se změnit třeba abych vypadal jako Hugh Jackman tak to udělám a kašlu na názory:)...ja přestanu mit rád avril pokud mě odmítne až přijedu do ameriky ji požádat o ruku *1* *1*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: ROZVOD

ale víš co!mně se nelíbí tahle ta nová avril..oblíká se už moc draze,přehání to s rtěnkama..představ si,kdybych avril v roce 2002 nebo když měla hnědý vlasy řekla,že z ní bude blondýna,a že se bude kámošit s paris..vysmála by se mi do očí..!!vidíte co se z ní stalo?proč?copak ji nejsou fanoušci dost dobří,že nás pořád musí takhle trápit?...počkám si na nové cd,a jestli se mi nebude líbit,s avril končím.. *9* nechce se mi,ale chci avril jako drsnačku,ne dámičku v šatičkách a rudý rtěnce...to ne
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: ROZVOD

to je haliwodem spíš....kdyby se onlíkala furt jako když začínala..tak by sme četl články neni avril kluk? z avril bude matilistka:D...vy mit prachu tolik,tak taky si splnite sny a kupujete plno hadru:D
            • xkostex

ja bych ji taky raci videla s evanem. skvele se k sobe hodily
            • andrea3518

podle mě i kdyby chodila z derykem a dál chtěla bejt ta drsnačka a né dámička tak by se ji to povedlo a nezáleželo by na tom s km žije atd prostě by taková bya
            • sharpay1995

jj...Deryck na tom má určitě nějakou tu vinu... já bych radší Avril viděla s evanem- kdyby chodila s ním tak by určitě nebyla to co je teď... *9*
            • xkostex

muj nazor na to vse je stejnej jako vas a myslim si ze za to ze se avril zmenila muze deryck.od ty doby co ho zna je jina chova se jako dama a obleka se tak a myslim si ze kdybi ho nepotkala tak by nejspis byla porat stara dobra avril ktrerou sme meli vsichni radi. tohle je muj nazor
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ROZVOD

tak to pozor...pro mě není hlavní jak Avril vypadá ale jak zpívá...! Jo a doufám že nás pozveš na svadbu... *14* *14* *14*
  • angel15

hmmm

dneska sem si přečetl o tom rozvodu Avril *14* s tim blbcem a přečetl sem si ,jak chce pulku majetku a to i platinovy desky i podil z jeji kolekce...jestli tohle je pravda,tak vám říkam holky ,že si zajedu do USA a trochu mu opravym obličej *16*
    • puspuspusinka

Re: hmmm

Jůůůůůůů Angeli, jako good idea !!! *15*
      Třeba bude i po tý tvojí plastice hezčí !!! awe musíš mu ho upravit pořádně jasný? klidně zajdi i do místní nemocnice a puč si nástroje !!! *15* *15* *15*

Awe jako jestl ito je pravda, tak je to pěknej debil, páč takle se k ní chovat eště po tom co jí udělala je fakt hnusný, tkže doufám že je to jenom vymyšlený !!! *16*
      • angel15

Re: Re: hmmm

jen doufam že nemá ochranku:D..ale je to fakt magor..znat ho,tak mu fakt natahnu..takovy přátelsky gesto bych mu řekl..teda udělal:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hmmm

ty vole...tak to jestli je pravda tak jedu s tebou a taky mu něco poupravím...ale obliej to nebude...ten nechám tobě...xD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: hmmm

jůů tak já teda jedu s váma a půčím si od Mileynky bodygárda =D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: hmmm

Lol....xDDDD tak to jo... *1* *1* *1* *1*
            • puspuspusinka

bože *lol* tak tohle je fakt už no coment, já měla táááák velkej výtlem jako fakt *lol* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
              Tak jjodtedka heslovitě !!!
              Awe když tak na to koukám tak sem psala tky heslovitě, dyt je to pravda jenom mu ukážeme jak se natáčel seriál Plastická chirurgie s.r.o., aby měl představu jak je úžasně zábavný natáčení !!! *15* *15* *15* Awe na tě nemám prej pohladíme a namalujeme opičku v Ughahaně bo jak to bylo *15* *15* *15* *15* *15* *lol* *lol* *15* *15* *lol* *lol*
            • angel15

heh vidět tohle policie,tak nas obvině z domlouvani se na napadeni:D...,takže mluvte heslovitě:D...pojedem do ugandy a pohladime tam opičku a krásně ji namalujem obličej a pak se stavime u Avril:D...chápete?:D
            • xkostex

dobrej napad stim prstinkem to dost boly. kdyz nam uca predavala vyzo tak me stiskla ruku tak ze se mi ty ostny zabodly malem do prstu *4*
            • fifinka7

nebo místo boxéru prstýnek z black star :D *1*
            • sharpay1995

myslíš paralizér??? jo tak ten berem sebou určitě...já mám jeden doma tak ho už du hledat...xDDD A pěkně ho domlátíme...xDD
            • xkostex

ja pojedu svama:Dsrac jeden nejraci bych mu nakopala prdel *16*
            • angel15

vezmem zakladni vybavu:D...boxer,pepřák a ten no jak se to menuje,jak to dáva elektřinu:D
  • puspuspusinka

isisisisisisisisisisisis

isisisisisisisisisisisisisisisisisi sisisisisisisisiimimimimimimimimimi mimimimimimimimimimimmimimimimimimi pipiipiipipiipiipipipipipipipiipipp iippiipipipipipipipipipipipippiipip ipipdiddididididididididididididiim imimiifiwefififjoifjididididdiriufr uruureíeeoeoeofkjfkkfkffkkfkfkflsl slsllslsllsslsslsllslslslskfkkffkkf kfkffkududududusjjsjsjjsjjsjsjsjs

P.S. Zkuste si to slovíčko vyslovit,....jak dlouho vám to bude trvat schválně? *1* *1* *1* *1* *1* Teda jestli to vůbec byslovíte *1* *1*
    • antidicaprio

Re: isisisisisisisisisisisis

twl,lol sem pako že si to čtu *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: isisisisisisisisisisisis

mno to seš cvok jestli čteš něco jako po mě (sem ten největší cvok že ano lidičky *1* ),....pardon jenom sem měla akutní záchvat nudohrabavosti *1* *1* *1* *1* a za to může Elis (protože tu nebyla) a Hanča (protože se jí nechce na Hawai) *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: isisisisisisisisisisisis

uz ti zas hrabe? *15* to se neda prelozit co to ma bejt *7*
      • puspuspusinka

Re: Re: isisisisisisisisisisisis

Jóóóóó to kdybych tušila co to znamená tak vám to sem nebudu dávat na přeložení !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit