Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Hančooo

Hančooo,... já se nudííím,... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Hančooo

Já taky...to je taková nuda doma když se ti nechce do školy...xDD
      • Re: Re: Hančooo

Jéé,vy jste taky doma?? A copak vám je? Já se nemůžu hnout ptž mam modřinovatej zadek *1* *1* *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Hančooo

*15* *15* *15* Copak skákalas o prázkách balíky do bazému? *15* *15* *15* Já sem doma, protože sem nemocná a mám antibiotika a Hanča, protože se jí chtělo simulowat !!! *15* *15* *15*
          Zlá holčička to jéé !!! *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Hančooo

Ty víš cooooo....xDDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hančooo

*15* *15* *15* *15* lepší vtip sem dneska neslyšela *15* *15* *15* *15*
            • sharpay1995

No jen počkej...to příde....a smete tě to jako přívalová vlna...xDD
            • puspuspusinka

všecko??? *7* čekala sem že se zmůžeš na víc, ale asik ne mno... *15* *15*
            • sharpay1995

já ti dám ty zlý chlapečku...xDD
            • puspuspusinka

Mno co co ... co mi zase powíš? *7* ... *15* *15* *15* zlá holčičko ... *15* *15*
  • avrilka-aja

WTH

Jsem si stáhla WTH a poslouchám to pořád .. Šílený a krásný!
  • xkostex

konkurz!

takze pro ty kteri tu jeste nechcipli vyhlasuju konkurz na myho osobniho ridice ale musi mit svoje auto *15* nehlaste se vsichni
    • vterinka

Re: konkurz!

auto je v garáži, ale nevím jak daleko a hlavně KAM bych s ním dojela xDDDD
      • xkostex

Re: Re: konkurz!

ja chci dojet nejdriv do krepic a pak do LA *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: konkurz!

aha, tak si pořid letadlo :D *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: konkurz!

tak jo kdyz mi ho cvaknes tak klidne *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: konkurz!

Jasné a kdybys viděla kolik jich mám nevylepených! To by stačilo n potapetování baráku! *15* *15* *15* .. tak to máš blbé *15* *15*
            • xkostex

*15* *15* to jako fakt? taky zavislak? ja uz polepila dzdi dvere skrinky premejslim i o oknech ale ty raci ne a na strop nemuzu mam ho zateplenej *9* *15*
            • vterinka

To mi povídej! Já už je lepím na strop a je z poloviny plný! *9* *15*
            • xkostex

uz vim co chci!!!!! veci pokuj doslo misto na plakaty:( *15*
            • vterinka

o jéje :D
            • xkostex

ne jako bonus chci no to jeste domyslim
            • vterinka

a zlatého martana jako bonus bys nechtěla? *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

o skveli *15* nebo staci letenka do LA a pak odvoz pred Evankuch barak *15*
            • vterinka

nejsme charita :D řekni Míšovi, třeba se na tbe složíme :D
  • puspuspusinka

Páááá <3

Tak už je to tu musím jít ... tak páááá ... I Love You ... *14* *14* *14* Zítra se tu o5 k večeru zjevím ... páááá ... *14* *3* *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: Páááá <3

Tak Ahoj Míšo, denska to tu bylo s tebou fajn. *14* *14* nazdar zítra *3*
  • puspuspusinka

..

Víte co udělám ... vyseru se na tu posranou češtinu ... ještě z ní vyletím z kůže ... Prostě to zase všechno opíšu ... na tohle já fakt nemám buňky ... stačí že teďka chápu matiku a to je můj osobní rekord ... a sem za to ráda ... takže češtinu opisuju!! *15* *15* Jinak díky mooc ... že ste se mnou měli trpělivost a snažily se, ale já to asi nikdy nepochopím ... *9* *15*
    • vterinka

Re: ..

Míšo, to nemusíš chápat, my s tím na střední vůbec neděláme a v životě ti to je na dvě věci, takže si s tím nedělej hlavu! ;-) ... jen doufám, že aspon tohle si opíšeš do toho úkolu, když sme se s tím piplala!! :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ..

Opsáno ... *15* No nám úča říká zase že bez toho se na střední až do maturity vůbec nehneme že to je úplně to nejdůležitější ... tve to sou takový kecy ... děsná husa ...
        • vterinka

Re: Re: Re: ..

super! :D .... cooo?? Prdy zlaté vrby!! Na střední jede hlavně litoška, pak slohové styly, psaní životopisu, žádosti .. to co se ti bude v životě hodit a ne tohle!!
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

To sem ráda, jenže naše úča úplně sere na sloh a litošku ona s náma bere jenom mluvnici *8*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

u nás to na základce bylo tež tak, že nejvíce kladla na mluvnici ...
  • sharpay1995

Další videa z walmartu

http://soundcheck.walmart.com/avril -lavigne
    • vterinka

Re: Další videa z walmartu

super! :-)
  • sharpay1995

recenze

Věřím, že každý z vás už četl, nějaké ty recenze na Av's alba a tak..., ale zkoušeli jste někdy přečíst všechny 4 za sebou... fakt se o těch prázdninách dost nudím tak..:D
    http://musicserver.cz/clanek/5314 /Avril-Lavigne-Let-Go/

http://mu sicserver.cz/clanek/9085/Avril-Lavi gne-Under-My-Skin/

http://musics erver.cz/clanek/18307/Avril-Lavigne -The-Best-Damn-Thing/

http://mus icserver.cz/clanek/33631/Avril-Lavi gne-Goodbye-Lullaby/

Když jsem četla třeba takové UMS nebo LG tak se mi ale neskutečným způsobem zastesklo po "staré" Avril...
    • sharpay1995

Re: recenze

http://musicserver.cz/clanek/7892/A vril-Lavigne-My-World/

nebo u téhle jsem se celkem pobavila...D
      • sharpay1995

Re: Re: recenze

http://musicserver.cz/clanek/24188/ Avril-Lavigne-The-Best-Damn-Tour-Li ve-in-Toronto/

A tohle je už stará klasika od toho blbýho Parkana...:D asi první rezence, co sem na Av kdy četla no a jako...:\
        • kvatro

Re: Re: Re: recenze

Ty recenze píše vždycky nějakej chytrák. No aspoň že se u toho dá pobavit. *15* Oceňuji že si svůj názor nenechává pro sebe, ale já si vždycky udělám vlastní. A taky nemám rád jakýkoliv náznak kritiky na adresu Avril. *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: recenze

http://musicserver.cz/clanek/22753/ Avril-Lavigne-Imodium-O2-Arena-Prah a-8-7-2008/

NEMÁŠ RÁD KRITIKU VŮČI AVRIL... TAK JESTLI SE CHCEŠ POBAVIT A TROCHU ROZZUŘIT, PŘEČTI SI TOHLE... RECENZE NA AVRILIN PRAŽSKÝ KONCERT... NO NĚKDY MĚ TO FAKT DOSTÁVÁ..:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: recenze

Ale co je nejlepší.. že to co je tam psáno z pohledu fanynky se tak strašně shoduje s jeho názory..:D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: recenze

Ten chlap co to psal to musí bejt úplnej kretén. *15* *15*
              Zeřjmě měl špatnej den a odskákala to Avril se svým koncertem. *15* Ta jeho kritika a některý ty jeho výrazy. Normálně by mě to naštvalo *10* ale tady mi připadá spíš legrační. *15* *1*
  • Avrilka

Miluju Avrilku *14* *14* je překrásná *8*
  • nick.love

:) GOOOOOD!!
  • jana291995

nové fotky+rozhovor+tracklist

No našla jsem nový rozhovor-

Avrilina hvězda je na na vzestupu.

Kanadská zpěvačka kráčí zpět do světel reflektorů s novou vůní a nahrávkou.Punk princezna Avril Lavigne si podrobila hudební svět a vypustila svou vlastní modní kolekci Abbey Dawn.Nyní směle vstupuje do krásné arény s Black Star, její první vůní, která vyšla 16 srpna.Co ji inspirovalo při výrobě parfému? Avrilino osobní moto je "Je dobré být odlišný, a je důležité věřit v sebe".24-letá přidala svůj vlastní styl na design lahvičky. "Lahev je jedna velká hvězda", říká Avril " A já je miluju, jsem její velký fanoušek-vždyt mám taky 7 tetování ve tvaru hvězdy!" řekla pro časopis OK!

Jak by jsi popsala svůj parfém?
    Black star je ostrá, s dotekem bohatým na vůni čokolády, přidaným ke květinové a ovocné části z růžového ibišku a černé švestky.Black Star je mladá, hravá, ženská a čerstvá.

Máš nějaký speciální tip pro aplikování parfému?
    Mám ráda když mi voní vlasy, takže si parfém stříknu na ně. Ted když mám svou vlastní vonavku, nemůžu ji přestat nosit.

Co je ted tvůj oblíbený trend?
    Nikdy jsem moc nenosila rtěnku, ale ted velmi ráda experimentuju s červenou rtěnkou.Také mám ráda punčocháče nošené pod dlouhou košilí nebo pod rozrtrhanými džínami. Přicházím s mou vlastní verzí tohoto stylu v mé modní kolekci Abbey Dawn.

V čem tvá značka ukazuje tvůj styl?
    Nejlepší část navrhování je dohlížení na celý kreativní proces-kresbu na papír, výběr palety barev (moje oblíbená je černá spojená s jasnými barvami a kostky) a vybírání vzorů.

Řekni nám něco o tvé nové desce, která vyjde tento podzim a jak se liší od ostatních tří alb?
    Moje poslední album The Best Damn Thing, byla rockerská a s hodně energií a s hlasitými kytarami.Tahle bude celá o pocitech a emocích. Jsem hodně vzrušená protože je to opravdové, otevřené a upřímné.Jsem to já.
    • jana291995

Re: nové fotky+rozhovor+tracklist

Objevil se další NEOVĚŘENÝ tracklist, s tím předešlým má společné pouze 3 písně a to Darlin, Everybody Hurts a Black Star
      Dále potvrzená písen je Fine, ostatní písně jsou zatím asi jen spekulace, protože ty názvy nejsou potvrzené.
      Bonusovou písen Adia, už Avril kdysi nazpívala, ale pokud vím neobjevila se na žádném CD.

01. Black Star Interlude (Avril Lavigne)
      02. Black Star (Avril Lavigne)
      03. What Remains To Say (Avril Lavigne, Butch Walker, Kara Dioguardi)
      04. So Silently (Avril Lavigne)
      05. Where I Belong (Avril Lavigne)
      06. Everybody Hurts (Avril Lavigne, Evan Taubenfeld)
      07. Darlin (Avril Lavigne)
      09. I Gotta Go (Avril Lavigne, Butch Walker)
      10. Don't Hurt Me (Leave A Note) (Avril Lavigne)
      11. (If) You Were The Wrong Reason (Avril Lavigne, Evan Taubenfeld)
      12. Crazy Things (Avril Lavigne, Butch Walker, Deryck Whibley)
      13. Fine (Avril Lavigne)
      14. Adia (Bonus Track) (Sarah McLachlan, Pierre Marchand)
      *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit