-
nové fotky (nakreslený obrázky)
ták, sem sem dala nějaký fotky (nakreslený obrázky) tak by tu měli za pár dní nebo hodin bejt *3* *4* *3* -
-
Re: nové fotky (nakreslený obrázky)
Jj SOu HEZKí!
-
-
SOrry
aHoJKY
Sorry že jseM tU nEbyLA NebyL čaS VůůbEC nEbyL čas! :(!! mooc sTe mi ChyběLY!! =))) -
NOVÉ FOTKY
Angelovi bych to nedoporučovala,pokud je žárlivej a výbušnej!!xD
http://a-lavigne. blog.cz/0912/avril-on-holiday-in-sa int-barth-23-12-2009#comment6984123 3 -
-
Re: NOVÉ FOTKY
Ach ano Angílku....na tohle by ses neměl dívat...pokud tedy ten chlap na fotká nejsi ty....xD Možná jedna z vašich dovolenek???xD -
-
Re: Re: NOVÉ FOTKY
no tak nevidim že by se libali nebo objimali nebo drželi za ruce a je to kuřák,takže je to kámoš *1* -
-
Re: Re: Re: NOVÉ FOTKY
*1* *1* *1*
-
-
-
-
co se dějé?:-O
čoveče se tady stoho stal spiš chat než debata o avril:)..žádny novinky ze světa avril?žádny flákáni zpátky do prásce jo:D...sem našel rozhovor avril s evanem na twitteru..nebo udajnej kousek pisničky s novy desky...a že ji nějako přibejvaj tetovani:D -
-
Re: co se dějé?:-O
No nevěřím svím očím...nevěřím tomu kdo se tu objevil...ale musím souhlasit...stává se tady z toho cat Míši a Elis... -
-
Re: Re: co se dějé?:-O
hey jako! no tak nezavid -
-
Re: Re: Re: co se dějé?:-O
není co závidět...:) -
-
Re: Re: Re: Re: co se dějé?:-O
fajn jak myslis
-
-
-
-
Re: co se dějé?:-O
Kubíčku kdyby si víc četl tak tohle všechno už tu dáááávnooo máme ... rači ty zapracuj a často nás navštěvuj !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: co se dějé?:-O
a hele kubicekk se nam vratil z mlecne drahy *15* -
-
Re: Re: Re: co se dějé?:-O
no tak ja sem koukam že joa,el když vidim na prvni strance jen jak se bavite mezi sebou a žadny novinky,tak zase du:D...nějak se mě nechce mezi tim všim hledat co je novinka a co je rozhovor:D..a nepřišel sem proto,aby ste se hadali ,ale jen jak to vidim:P:D... -
-
Re: Re: Re: Re: co se dějé?:-O
zní to neuvěřitelně..., ale souhlasím s Kubou......:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co se dějé?:-O
no ja asi taky souhlasim *15*
-
-
-
-
-
-
:-///
No to si děláte srandu???
Jak může někdo takhle vtipkovat o tomhle ... to je hnusný ... kdyby se něco takového stalo, tak bych no nevim musela se zabít nebo já nevím ... tohle bych nepřenesla přes srdce ... puklo by mi smutkem po Avrilce na milion kousků, teda jako jestli tohle jako no já nemám slov sem tak zděšená ... *8* *8* *8* *9* *9*
Takové lidi by měli chcípnout co se nudí a vymýšlí kraviny ... *8* *9*
Sem nasraná ... až to je k nevíře... *16* -
-
Re: :-///
Ani netušíte jak mám zkaženou náladu z toho kreténa, stát se něco takového Avrilce tak skočím z okna !!! *13* *9* -
-
Re: Re: :-///
Míšo klid, chápu tvé rozhořčení! Měli by ho zastřelit nejlépe, ale už se tím nebudeme zneklidnovat! *3* Máme jenom jedny nervy! *3* Mě poslední dobou sere tolik lidí, že tenhl už mě z míry nevyvede, i když to byl ten nejhorší vtip jaký sme kdy slyšela a na nový rok pěkné přivítání. -
-
Re: Re: Re: :-///
Vemu si na něj vidle z kůlny. *16* *16*
Kdyby mu každej fanoušek Avril poslal jednu po tlamě tak to nerozchodí. *13* *10*
-
-
Re: Re: :-///
presne! takovychle dementy by na net poustet nemely! jako me nasraly jak nevim co! kdyby se ji fakt neco stalo tak by asi probehla hromadna sebevrazda! -
-
Re: Re: Re: :-///
Nooo ještě že to není pravdaa... protože díky Elis, teď si mi zlepšila náladu, vybavyla jsem si jak bysme všichni skočily ze skály jako lumíci ... *15*
Jinak přesně ... na novej rok by to bylo to nejhorší ...
-
-
-
-
Písnička xD
Zase mě jednou trefil text a ja psala az sem tohle napsala vím je to fakt totálně uhozený a praštěny ale co ode mě mužete chtít víc? XD
Chci svůj svět
Každý den se ptám
proč poslouchat musím
Svět svůj žít si chci
životní příběh si psát chci
Já hlavu svojí mám
a ztrácet čas nehodlám
Chci žít život na plný pecky
Chci si koupit super kecky
A chci si žít svůj svět svůj život
Když v tmavé noci oči zavřu
Do světa svýho se ponořím
Ztrácím se ve snech a představách
A chci žít tenhle život napořád
Pak budík zatracenej mi zazvoní
A já vězím v nekonečných obavách
Nebaví, mě realita nebaví
já chci si žít svůj svět praštěnej
A problémy hodit za hlavu
Tak jako mizím v davu
Můj svět je to co mám
Můj svět je to co nikomu nedám
Je to jen můj kouzelnej květ
Je to jen můj praštěnej svět
Můj svět je pro mě to nejkrásnější
Můj svět je Hvězda nejjasnější
Princezna malá jsem bývala
Když děda mě na klíně houpal
Teď už velká jsem a svou hlavu mám
Je to jak maják který mi na mozek šplouchal
Ale já už princezna nejsem
Na svého prince už nečekám
Není to jak to bylo všechno je složitý
Proto realitu opustit chci
A svůj svět svůj život žít si chci
Můj svět je to co mám
Vyrůstala jsem v lásce a štěstí
Někdy však i špatně chvíle byly
Proto chci svůj svět
Někdy do kouta jsem se v pláči choulila
Pod tíhou zrady a klamu jsem se hroutila
Proto chci svůj svět
Vím že je realita i fantazie
Vím že je horor román i poezie
Vím že život jednoduchý není
Proto chci svůj svět
Můj svět je to co mám
*15* *15* *15* -
-
Re: Písnička xD
Dobře ty! :D Fakt se ti to povedlo! ;-) Se zdokonaluješ! ;-) -
-
Re: Re: Písnička xD
Skvělý Míšo *3* Povedlo se ti to, ostatně jako vždycky. *3* Jen tak dál. *3* Mě se právě taky líbí jak dokážeš napsat někdy smutnej text, a někdy zase takovej optimistickej. *4* -
-
Re: Re: Re: Písnička xD
Vážně moc děkuji ... *14* *3* To je hned lepší nálada, když vím, že to není úplně ztracenej čas ... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Písnička xD
To si piš, že to není ztracený čas! ;-)
-
-
-
-
-
Kájuš. Kolik strávíš času, ráno před zrcadlem? *5* Neptej se proč se ptám, brzo se to dozvíš. *15*
-
-
Ehm ... půlhodiny a tedy proč? *1* *1* *1* *1*
-
-
Pak bych doporučoval před to zrcadlo vůbec nechodit, nebo se ti něco stane. *15*
Víc se dočteš tady. *15*
http://crazy-pribehy.blog.cz/1207/kocici-kralovstvi -
-
ten konec :D
Až někdy pojedete vlakem do Mikulova, rozhlédněte se po nádraží. Možná tam zahlédnete Kájuš v podobě bílého kocoura se zrzavými pruhy. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Mě se teda nejvíc líbí začátek, ale každopádně jsem se na tom vyřádil. :D Příběh vzniknul během jedné noční směny kolem půl čtvrté ráno a to výplodem mé choré mysli. :D
-
-
*15*
-
-
-
ježiši :DDD *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Ještě zbývá s těmi plakáty polepit strop a nezůstane jedna stěna volná. *15* No ve skutečnosti to plakáty nejsou ale jednotlivé měsíce z kalendáře Avril 2012. Který bylo umění sehnat. *15* A když už jsem si ho našel a šel koupit, tak mě ještě v tom Musicshopu opravili, že to není Avril Lavín ale Ejvril Laviň. *15* Ten panáček za kasou asi poslouchá akorát rádio a opakuje tu špatnou výslovnost po nich. *15*
-
-
panebože Ejvril Laviň,nějaký ťamanec ,když to tak řekl ne?? *15*
se máš taky si budu muset koupit ten kalendář ... *14* doufám že mě někdo neopraví,jinak ho nakopu *16* *15* *15* -
-
Nebyl to ťamanec, číňanec ani japonec ale blbec. *15* A jako Ejvril Laviň, řekne každej druhej. *1*
No a k ťamancům opravdu kalednáře Avril, kupovat nechodim. *15*
Na rok 2012 ho už asi neseženeš, a na 2013 si budeš muset ještě počkat. *6*
Když tě opraví, tak mu oprav ciferník *16* *15* -
-
mají určitě na netu ještě kalendáře ;)
-
-
-
-
cau
cau!asi uz to vite 4te album avril se ma jmenovat Living in the stars.krasnej nazev jako vzdy!!!!!a avril je nej zpevacka na svete.I love you avril!!!!! *14* -
JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
Hele,tak jak se bavíte o té av,a o tom blogu,tak já bych ho založila,a mám upe kráásný desingy,takže bych tam mohla hendka jeden šoupnout co?je to na Vás,jak budete chtít,můžu to udělat hnedka tedka,ale potřebuju vaše svolení!!jo a adresu vymyslet..prosim Vás, ne aby některýho z vás napadlo tam dát avrilka291995 (jako jana291995,to ybch asi nerozdejchala *15* )tak napište,a já ho kdyžtak založím! -
-
Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
No docela mně mrzí,že s tím blogem to byl můj nápad.A taky mně mrzí,že Jana říká,že by chtěla blog o Avril když ho mohla mít a nemusela ho dělat o Miley Cytrusce! *5* -
Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
já si teda myslím že by bylo nejlepší kdyby ho založila Janči...!!! Ale s tím názvem neporadím...xD -
-
Re: Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
ja myslim že už by sme se mohli dohodnout na názvu *3* .....třeba ja nwm avril-fan-osobnosti nebo něco takovýho *4* -
-
Re: Re: Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
Já si taky myslím,že by ho měla založila Jana..A ten název fifinko celkem sedí :) S tim souhlasim *3* -
-
Re: Re: Re: Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
ooo děkuji *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JÁ ZALOŽÍM BLOG O AVRIL JU?
www.avrilky-fan-osobnosti.blog.cz tj fakt dobrý a bude to avril bo avrilky ?! *7* *14* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-