-
Avril o 4.albu
Tohle jsem někde našla..
Avril v rozhovoru prozradila: "Je to hodně odlišné od všeho co jsem doposud dělala. Není to pop-rocková deska. Je více o emocích a cítění".
Na albu má být celkem 12 písniček a z toho produkoval Avrilin bývalý manžel Deryck Whibley 8 songů a polovinu si Avril napsala úplně sama. Na dalších písních pracovala se svým bývalým členem kapely Evanem Taubenfeldem a Butchem Walkerem, který s ní spolupracoval již v roce 2004 na hitu My Happy Ending.
"Black Star je úplně první píseň, kterou jsem pro tuto desku nahrála" a dále řekla: "Hodně lidem se to líbí. Je to trochu jako ukolébavka".
Avril doufá, že pojede příští rok v únoru turné po Severní Americe a tentokrát nebude mít při vystoupeních žádné tanečnice! "Chci udělat skvělé divadelní turné po Americe, protože to přesně vystihuje tuto desku" řekla.
PS.Nejsem si jistá,jestli to sem někdo už dával,tak kdyžtak promintě x *4* -
-
Re: Avril o 4.albu
ale jestli je to pravda,tk Avril pojede jen po Americe..néé *9* -
-
Re: Re: Avril o 4.albu
páni tak to jsem na tu desku hrozně zvědavá....ale teda zároveň se dost bojim toho, že to bude jenom nějakej blbej popík podle toho co tu píše....doufám teda že ne....a děkuji za novinky o albu *3* *4*
-
-
-
AVRIL
AVRIL = JE MOJE NÁPLAST NA VŠECHNY ŠPATNÝ DNY !!!! *14* *14* *14* *14*
CO JINÝHO DODAT JE TO MOJE ZÁCHRANA *15*
BEZ AVRILKY V MP4 ANI KROK *14* FAKT!!!!
A NEJVÍC LOWUJU: ANYTHONG, BUT ORDINARY, KISS ME, GIRLFRIEND, HOT, WHEN YOU'RE GONE !!! THERE ARE BEST !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: AVRIL
ty ty profilovy obrazky měniš,jak ponožky čoveče:D -
-
Re: Re: AVRIL
to víš tj moje velká nemoc, přímo můj osobní mor bacha at se nenakazíte !!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: AVRIL
to nehrozí....xDDD V tomle jsem přesný opak...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: AVRIL
*15*
-
-
-
Re: Re: AVRIL
viť pořád jich je málo !!! *15* *15* *15*
-
-
-
Album..!!!:D :D :D
Facebook- New Avril Lavigne Album "Goodbye Lullaby" Coming March 2011...
Takže jsme se asi dopátrali k tomu názvu... Žádně The bad Lullaby ale opravdu to je Goodbye Lullaby...:) -
-
Re: Album..!!!:D :D :D
jupííí, takže můj poslech byl správný *1* *1* .. už se na něj moc těším! *14* *3* -
-
Re: Re: Album..!!!:D :D :D
A já už se těšila až ti v metu do tváře že seš hluchá ... škodaaa ... *9* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Album..!!!:D :D :D
a máš to! :P *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Album..!!!:D :D :D
:D :D :D :D
-
-
-
Re: Album..!!!:D :D :D
Supeeer ... tak když už je to oficiálně na FB všechno tak bysme mohli říct že už budeme mít v březnu konečně CD ... *14*
-
-
:d
La la, La la la la la la, La la, La la la la la la la
tak a ted se predvedte *15* -
-
Re: :d
What The Hell -
-
Re: Re: :d
beru zpět, je to tam xDDD *15* *15* -
tam ale žádné la la la ... není není! *1* když už, tak je tam prodloužené whoa -
-
Re: Re: Re: :d
to mas stesti! *15*
-
-
twl ty vis snad vsechno
-
-
-
:)
jak se tady o Vás, o něžném a křehkém pohlaví nepíše jak jste krásné a jak Vám to sluší. Tak je zle. *15* *15* Rázem je oheň na střeše. *1* -
-
Re: :)
Too zase nee.. to sou lži a s těma tě pošlem někam ... žádný takový to si povídej nějaký natržený ... my chceme čistou pravdu, ale to neznamená urážky ... upřímnost anoo a lichotky také ale nic víc... *8* *15* *14* -
-
Re: Re: :)
Nějaký natržený? To nevim co tim autor myslel? :)
Urážky když nechci tak neřikám a přehnaný lichotky ode mně taky nečekejte, nemám to ani ve zvyku. *13* *3* -
-
Re: Re: Re: :)
*15* *15* *15* *15* Noo že ooo ty si krásná a milá a roztomilá ... tohle nám řekneš jen jednou a letíš ze dveří to je pěkně trapný to totiž poslouchaj jenom nadržený holky ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Já vim že je to trapný, proto to tady na váš nezkoušim. Ani na někoho jinýho. *13*
Sem tady už dlouho, a kdybych chtěl tak to tu píšu už od začátku. *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Nooo a co já s tím? *15* Já to vím se nebooj ... já ti vysvětlovala tu natrženou *15*
-
-
-
-
-
-
Páni :-*
Jaá nevím asi sem teď no nwm... Ale s tebou se mi tak dobře povídá fakt jko mám pocit že ti muzu říct všechno a že ti muzu věřit ... Vážně že mám moc ráda ... -
-
Re: Páni :-*
Míšo,
Tohle co si napsala je od tebe vážně moc pěkný. *14* Něco ti řeknu, ještě nikomu sem neřikal co to tady tobě, a to protože ti věřím.
Zatim s nikým sem si nepovídal takhle krásně jako s tebou. O svých zájmech, prostě o všem. Několik hodin v kuse.
Jsem rád že tě mám, že sem chodíš, miluju tě. -
-
Re: Re: Páni :-*
Tohle vážně miluju když si píšeme jak jeden druhýho máme rádi... Mužů ti říct že já si taky nikdy s nikým nepsala jako s tebou hlavně o citech ... Hrozně těžko se mi vyznává k někomu něco jako láska ale k tobě sem prostě upřímná a všechno je to s tebou tak nějak lehčí... Taky sem ráda že sem tě poznala... :-* ... A taky Tě Miluju ... Ani nevíš jak ...:-) *14* Jsem vděčná téhle stránce díky ní mám přátele, které mi muže každý závidět ... Takový ty pravý a nejlepší bez kterých bych nemohla žít a jedním takovým přítelem pro mě na kterého nedám dopustit jsi i ty *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Páni :-*
To je moc hezký, nezbývá mi nic jinýho než sdílet tvoje nadšení a radost s tebou. Jsem rád že seš ráda. *14*
Ale jak vidíš tak moc nevynikám v tom co na to napsat, trochu mě to totiž zaskočilo. -
-
Re: Re: Re: Re: Páni :-*
Zasločilo?? Jak jako?? V tom že seš pro mě tak důležitý ??? :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Páni :-*
No právě, to taky. Protože mi to zrovna moc lidí neřiká. A celkově co si tam o nás napsala.
-
-
-
-
-
-
xD
Neboj, se já na tebe svoje modrý oči nebudu upírat slibuju ... *15* *15* Hele to nevíš, že modrý oči jsou plný citu?? Jakmile se na někoho roztomile podíváš tak je to v ... *15* *15* *15* Já sem děsně ráda, že mám modrý ... miluju svoje oči ... *14* Ale mám hroznou slabost pro hnědý ... *15* *15* Takže budeme na tom stejně ... *15* *15* *15* Takže žádný pohledy roztomilý jasný ... *15* *15* -
-
Re: xD
Že modré očijsou plné citu to jsem nevěděl. *1*
A čeho jsou teda plný hnědý oči? To abych věděl čeho mám plný oči. O tom sem nikdy nepřemejšlel.
Oukej Oukej, žádný roztomilý pohledy *14* *15* -
-
Re: Re: xD
Já nevím, ale člověku s modrýma očima každej uvěří aspoň tak mi to říká mamka, a že prej já jsem děsně citlivá, protože mám modrý oči já tohle fakt nechápu, ale že prej modrý oči mají takový ty holky co jsou romantický, citlivý, milý, hodný ... tak jako nevím lae já nejsem snad kromě toho citlivýho ani jedno *15* *15* *15* možná trochu mám smysl pro tu romantiku ... a hnědý oči fakt nevím ... mě když upoutaj hnědý oči tak bych řekla asi vášeň a čokoláda *15* *15* *15* *15* Hele teď už ale fakt žvaním nesmysly ... *15* *15* *15* Rači to nečti ... říkám nečti to ... fakt jakooo vůbec to nečtěte ... *15* *15*
-
-
-
Avril je nejlepší
-
avrilinka
já avril miluju je upne nejlepší!!! *1* Akorát mam radši taky tu starší.byla postě lepší.měla hezčí písničky který vo něčem byly.jestli si myslíte že girlfriend je nejlepší tak se podívejte na překlad a srovnejte to třeba s písničkou nobodys home.jinak já avril ouplně zbožnuju *14* ale ta starší prostě byla lepčí *15* *9* -
přeji
Nepatřím mezi ty kdo by avril nepřál ale mně se líbí víc Miley Cyrus *14* *14* *1* *1* -
-
Re: přeji
JO myley je lepšíííííí *3* *3*
-