Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro
    Jsem normálně letos zapoměl že jsou nějaký velikonoce. *1*
    jeden chlap mi tu povídal, "Nashledanou, hezký svátky" Já povídám. "Nashle Vám taky" Pootm si ale řikám. "Sakra, jaký svátky. Vždyť žádný svátky nejsou." Nakonec mi to došlo. *15*
    • kajuska4
      *15* Tož velikonoce *15*
      • kajuska4
        na ty se zapomenout občas dáá *15*
        • kvatro
          A nebo se dá zapomenout i na Vánoce. *15* ty se poznaj podle tooh. Když si říkáš. "Kam ten chlap táhne ten stromek?" nebo "Co to tady na ulici skáče za tlustoprda v červenobílých hadrech?" Ještě se zvoncem. *15*
          • kajuska4
            *15* *15* *15* *15* *15*
            • kvatro
              No jo no *15* Já za to nemůžu. *15* *15*
            • kajuska4
              *1* *1* bože .. kdyby si mě viděl ,se tu chlámu *15*
            • kvatro
              V anglii Vánoce se poznají tak. Že když se zazvoní u Mr.Beana, tak má hlavu zaraženou v krocanovi. *15*
  • KC-Andy
    Ahoj, prodávám sbírku Avril.

http://avril-collection.blog.cz/
  • avril-nely

blog !!!!!!!

Homen všichni hlasujte na mim blogu - nelinkaavril.blog.cz !!! je tam veliká anketa : madonna vs . avril !! avrilka má 9 hlasů a madonna 8 !!!!!!!!!
    • dianna114

Re: blog !!!!!!!

avril-nely:Tvůj hlas se nepočítá!
    • dianna114

Ještě jeden hlas pro Madonnu a je to vyrovnaný!
    • avrilka279

tak a už má Avril 10 hlasů *3*
  • rad0vka19

avrilka

avrilka je pstě nej spěvačka..mam jí nejradši,ptž se krásně oblíká,má svůj styl,skládá krásný písničky...mam jí rada.. :D *1*
    • Re: avrilka

jé to máš teja naprostou pravdůů......je opravdu nejky... *4* *4*
  • Rozvod a těhotenství?

Avril to oznámila na svém blogu že se rozvádějí *9* a že zůstanou navždy prátely.Více o rozvodu a těhotenství zde spidercat.blog.cz
    • andrea3518

Re: Rozvod a těhotenství?

hele jestli je av obravdu těhotná a deryk se s ní rozchází tak je teda fakt hajzl teda ale nedivila bych se (možná to bude znit jako urážka a taky asi bude ale já jenom uvažuju tak mi hned za to nezačněte nadávat) ale jak má av ten new vzhledík tak bych se nedivila i (kyby opravdu byla nevim jestli je) ale kdyby to rpostě třeba nebylo někoho jinýho ne derikovo protože já nevim ale ten new vzhled av je divnej a vipadá jak děvka ... no nevim jak vy mám av taky ráda ale sice to je její soukromí ale neco takovýho by celkově změnilo můj pohled na ní...
      • sharpay1995

Re: Re: Rozvod a těhotenství?

Bohužel...je to smutný...ale mě se taky teď dost mění pohled na Avril...Měla sem jí táda jako drsňačku, milovala sem ji když se nechala obarvit na blond, ale teď...no uvidím jaké bude to CD...doufám že bude dobré-což myslím že ano-ale pokud se jí nepovede, tak nwm jesli ji budu mít ještě tak ráda... *9* *9* Snesla sem řeči že je Av Byrbie, ale to že je děvka...to už asi nerozdýchám...A je mi to celkem líto...protože Avril sem poslouchala celé své dětství...newím jestli ještě někdy budu někoho tak obdivovat... *9*
        • andrea3518

Re: Re: Re: Rozvod a těhotenství?

no já doufám že se to celé nák ujasní a že se to nák zlepší ale jediný na co se teď jako asi všichmi upínám je do new cd a já doufám že no ... prstě doufám...
          • cara

Re: Re: Re: Re: Rozvod a těhotenství?

Mám stEjný NízOR Jako VY HoLKY!
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Rozvod a těhotenství?

helec kdyby nyůa těhotná,tak se ji zvětší dekolt nemyslíte:D..a možny je že přibrala..to vite stres a nespavost dokáže hodně...uspěch v práci a neuspěch v životě člověka trochu vykoleji:)...a kdyby byla těhotná,tak to americky paparazi sjistěj na to dejte jed:D
      • andrea3518

Re: Re: Rozvod a těhotenství?

http://celebrity-of-world.blog.cz/0 909/avril-lavigne-tehotna

takže podle tadyctech fotek to vypadá že je asi těhotná nebo hodně přibrala pokud je pravda to 1 tak mě docela zaráží že se avril nesnaží zachránit manželství ovšem pokud ji deryck opravdu nepodváděl nebo pokud to dítě neni někoho jineho co by zapadalo do mé teorie výš co myslíte??
  • cara

AvRiL V bRAVu

AvRILKA je BRAVu!! zíTRA SI ho Letím KOUpIT :DD a PLus Mám V mé SkříNce VE šKOLE DVA PLAK8TY AVRiLKY(NalePEné :D)ASPOn se TrošKU víC těšIM DO šKOLY SkUTSE TO ATKY :D(daLA jseM TAM pLAGoše Co JSEm mělA víCKR8T Hodně KámošEM MI To dáVA ve tříDě SEM jEDIná KDO mILUJU AVril :D)
    • jana291995

Re: AvRiL V bRAVu

jo,já mám taky ve skřínce plakát...a ve třídě sem taky jediná fanynka Avril..ale taková mega fanynka,není na škole člvoěk co by ji neznal..ale taky ji hodně lidí,hlavně holek poslouchá,ale takovej blázen jako já tam není!!xD *1*
      • fifinka7

Re: Re: AvRiL V bRAVu

tjn, taky se k vám přidávám, jsem ve třídě jediná kdo jí poslouchá, a v osmičce a v devítce mi pak řikali EVRIL *1* ne že by mi to nějak vadilo jo ale zznáme to*3* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: AvRiL V bRAVu

taky se k vám přidám děvčata...v naší třídě sem taky jediná...teda ještě jedna hoolka tam více poslouchá Avril, ale není takový blázen jak já..po škole je vyhlášený že sem blázen do Avril...xD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: AvRiL V bRAVu

Ja se taky pridavam.ve tride ji sice posloucha asi vic lidi ale ja sem jednina kdo ji miluje *1*
  • jana291995

mááám zase novinky

No naždáárek,mám novinku,nevím jestli jste to už neviděli,vzpomínáte jak sem mluvila o reklamě s av na t-mobile?..tak sem našla první fotku..odkaz-zde-http://avrrrilllka .blog.cz/0911/t-mobile-commercial-2 009

další fotky z videa najdete-zde-

http://cinderellka. blog.cz/0911/t-mobile-mytouch-3g-an imated-captures
    Tak snad aspon něco..

Jinak se mě hodně lidí ptalo a psalo mi,proč sem tu tak dlouho nebyla,měli sme rozbitej počítač,něco s nějakou destičkou,tak sme to dávali do opravny,a mám ho od předvčerejška..xD..
    dneska v hudebce sme zpívali ze superstar tu spol.písen..pribeh nekonci..xD *1*
    • sharpay1995

Re: mááám zase novinky

Jj...ale hlavně že už jsi zpátky...xD byla tady bez tebe celkem nuda...no ikdyž sme se tady za tu dobu stihly i trochu "pohádat"...xD ale všechno je zas OK..new rádio od angela, nový společný blog...xD Všechno v nejlepším pořádku..xD
    • cara

Re: mááám zase novinky

Jj To cháPU u nás MéMe DOma 2 CoMPY + 2 notebooky TAK neMáM STracH že Když SE jeDEN rozBIje že NeBUDU moc NA NEt :)
  • xkostex

co ted?

lidi co budem delat?sme na hawai a je sobota vecer pudem parit? *15*
    • puspuspusinka

Re: co ted?

mno já nwm, ale jako slyšela sem že nějaká holka tu vyplašila 3 bary jako nwm kdo to je, awe furt říkala, že se na Hawai hrne čarodějnice s hranatou rukou a všecky je uškavaří nějaká blbka tak co budeme děla? teda? *7* *1* *1* *1* a co třeba plavání za měsičku? =D *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: co ted?

*15* *15* *15* *15*twl zrovna sem pila a malem to blbe dopadlo! jo a muzem jit plavat vsechni vyplasis takze budem mit klid *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: co ted?

Elis!!! *1* *1* *1* *1*
          Copak jsem ti neříkala nepí a nejez u toho kompu? Co si o otbě na tom Hawaii pomyslí, *1* *1* *1* *1* nějaká čarodějnice bez koštěte s hranatou rukou a cvok s chlastem??? *1* *1* *1* Myslím že si nás zamilujou jako *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: co ted?

*15* *15* *15* promin ja vim zes mi to rikala ale ja chcipala zizni takze to jinak neslo *9* a koste ti muzu udelat z bambusu snad bude fakcit *15* jo a chlastam jen nekdy hlavne nesmim smichat redbull a pivo toje pro me uspavadlo *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: co ted?

jo ja vim *15* *15* po zejtri me bude neco prez 20 *15*
            • puspuspusinka

páni ty teda stárneš to ti je zejtra 15 tvl holka ty se máš *1* *1* *1* *1* pěkně rychle ti to bůh zařídil *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* tak za 1. zuby uz mam vsechny za 2. nedam ti jeji cislo jeste bys ji zavarila mobil smskama a za 3. uz mi je 7 a pul!
            • puspuspusinka

óóóóó tak s palečkem i ty naše malé didnko jakpak se máš? *7* A co zoubešky rostou, ale jako dej mi číslo na tvou mámu jí musím vysvětlit že nemluvněti se chlast nedává!!! *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

no ale jako fakt jednou sem vypila jen klenicku a v 8 vecer sem spinkala s palcem v puse v siti *15*
            • puspuspusinka

mno dobrý a teď to zase seklo málem se mnou prej redbull a pivo je pro mě uspávadlo ty seš teda fakt ........ drrrr.....grrrr.....drrrr.....!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* víš co seš ne? *1* *1* *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

BLOG !!!

Takže mám pro vás pár důležitých připomínek ohledně mojeho blogu!

1) Hledám spolumajitele (někoho, kdo mi bude pomáhat hledat infa (Barčo a Lucko) *14*

2) Každý den přidávám něco new, ale nejde to všecko najednou takže budte na mě hodní Hančo !!! *1*

3) Hledám dalšího spolumajitele, který je šikovný na grafiku (dessy, tapety atd. Elis, Hančo a Jani *14* )

Tak a to je všecko a jestli nikdo nechce, tak newadí mno ... *1*
    Potřebuju jenom menší pomoc v grafice, a jestli nechcete být spolumajitely *1* tak si budu brát fota a tapety a infa odtud *1* a mám to *1* a nebo se zabiju eště lepší *1*
    • sharpay1995

Re: BLOG !!!

Zabij, zabij, zabij.....jéjej sory ono se to tak nějak napsalo asama to já ne...rozhodně stím nesouhlasím...xDDDDDD
      • Re: Re: BLOG !!!

*9* *9* *9*
        Seš na mě hrozně zlá a zrovna dneska když nemám dobrou náladu a sem nemocná !!! (protože sem si nezměnila už tejden obrázek, takže musim bejt nemocná nebo divná) a ty mě chceš zabít, vrahu !!! *9* *9* *9* *9*
        Abys věděla tak sem smutná !!! *9* (kdyby si nepochopila ty smajly) !!! *9* *9* *9* *9*
        • xkostex

Re: Re: Re: BLOG !!!

ty zla holcicko jako co proc mi chces zabit manzelku? to je moje prace! *15* jako nech mi ji napokoji nebo ti nakopu! du si nabrousit kosu jestli mi primrzne k rameni tak si me neprej! zbohem vase smrtka
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: BLOG !!!

oukej...xDDD Tak si ji zabij sama...já to někak už přežiju...xD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: BLOG !!!

no fakt
            • sharpay1995

jasný...
            • xkostex

hey jako to sem rekla jen abys ji nechala byxt jasny
            • sharpay1995

Tak to pozor...cituji tě: Proč mi ji chceš zabít? To je moje práce...takže jí chceš někdy zabít sama a basta...xDDDD
            • xkostex

jen proto ze sem smrtka neznamena ze ji chci zabit i kdybych chtela tak ty des prvni! *15*
            • sharpay1995

No vidíš a tady to máš...to ona tě chce zabít...xDDD
            • xkostex

jo to by metaky zajimalo a nekradte mi praci jako smrtka sem tady ja!
            • sharpay1995

Tak jako co to měleš, to ona psala že si tě zabije sama!!!!xDDD
            • xkostex

hey jako tak ja te necham zabit od hanci jak chces ale na gauci nespim tam se blbe spi
            • Re: Re: Re: Re: Re: BLOG !!!

Elis dobrá řeč, ale spíš na gauči *1* *10*
              A Hano ty mě neser !!! Nebo si tu kosu pudu nabrousit taky !!! *10* *16* *1*
  • vterinka

Míšo

Míšo ten příběh mě dostal! *15* *15* *15* *15* *15* Fakt dobrý. *1* a jen tak pro připomenutí, nezapomeňte prosím hlasovat pro The Paranoid. http://coffeebreaks.sk/starter/hlasovani#like Děkuji moc všem! :-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit