Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

toto neni od Avril

Things go wrong, sometimes we fall.
    The world turns and we move along, and that's what makes us who we are.
    So just be strong, 'Cause life's not long.
    Before ya know it we'll all be gone,
    and this will be the last today.

mala napoveda v teto pisnicce je jedna veta z Avrilini pisnicky
    • kvatro

Re: toto neni od Avril

Řikám si co to může být? Proč by tam měla být jedna věta od Avril?
      Napadá mně Rihanna, Sum 41. Na Sum41 nesedí text a Rihanna to taky nebude. Pootm mně napadlo že by to mohl být Troubafeld. A kamarád Google mi to potvrdil. *15*
      • xkostex

Re: Re: toto neni od Avril

jo je to Evan ja doufala eze vas to napadne kdyz tu o nem porad melu *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: toto neni od Avril

jo a konkretne je to pisnicka Evan Way a tu vetu It's so beautiful it makes you want to cry. tam Avril sama spiva
    • xkostex

Re: toto neni od Avril

fajn koukam se ze nikdo nevi tak jeste jedna napovada ta veta je It's so beautiful it makes you want to cry.
  • anett96

ahojky

Hele mužu se zeptat?..proc si píšete zrovna v duskuzi o Avrilce?..od toho jsou prece vzkazy ne??..:D :D :D :D *1*
    • vterinka

Re: ahojky

Jenže vzkazy jsou jen mezi dvěma lidmi a tady na diskusi DISKUTUJEME všichni navzájem. Sice si tu všera psal převážně Míša s Míšou, ale jinak tu diskutujeme všichni společně. Vymýšlíme vtipy, ryjem do sebe ..... to už tady tak prostě bylo, je a bude *3*
      • kvatro

Re: Re: ahojky

Kačka, teraz si to vystihla naozaj presne. Toto už dávno nieje diskúzia len o Avril. *15*
        Veď to snáď nikomu nevadí, že sa tu rozpráváme lahce mimo téma. *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: ahojky

Keby len lahce xD Ale čo, tu rovnako nikto nechodí okrem nás :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ahojky

Ich chyba, nevie o čo prichádzajú. *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

tak tak! :D
  • Mrs.Wesley
    Prosím prosím prosím*9**9**9**9**9**9**9*
    Jděte na Paul WESLEY a jestli se vám bude líbit please přidejte se do Fanklubu!!!!!!!!!!!!!!!!
    • nelíbí se mi a nepridám se
      • Mrs.Wesley
        A co?*6*
    • Ty s tim paul wesley už dej pokoj,všude píšeš ať se každej přidá do fanklubu jo a nechápu jak ho muže mít někdo rád.Vždyť je hnusnej!!
      • Je sexy jak 2 keksi *1*
      • Mrs.Wesley
        Tuk,ťuk *6*
      • podle tebe je hnusnej? zajdi k doktorovi :))
  • kvatro
    Tady už měl někdo strach, že dostane BAN *15*
    Prej "vy přijdete o návštěvnost" *15* *15*
    • vterinka
      Ty na tu blbou srandu raz dojedeš .. poštvat si mě proti sobě není jen tak ;-)) ... a ban jako ban ... mi šlo o kámošky a ne o tuhle podělanou diskuzi, víš .. ale na to možná sám přijdeš, že takové blbé srandy se nedělají ;-))) ... nebo se spíše modli, abys na to nepřišel a měl kliku ;-)))
      • kvatro
        nemusíš být hned tak naštvaná. *3*
        • vterinka
          Pozdě. ;-)
    • kajuska4
      *15* *15*
  • avrilenečka

já když sem poprvé poslouchala under my skine tak nejvíc na mně zapůsobila a dojala mě nobodys home.ta je taková...prostě taková *4*
  • Suprová

Lidiii! Avril je prostě boží!!! Jestli někdo znáte nějakej fáák tobrej ČESKEJ web o ní, napište!!! Já chodím na www.avril-images.cz a tam to je fakt paráda akorát ne česky:-((( Tak dyštak někdo sem písněte!! Díky moooooc! pp *4*
  • jana291995

hejky krása...

http://www.youtube.com/watch?v=DLEn nMfa8aE
    Mrkněte na to,je to ze Stardance,a Avril tam zpívá písničku Complicadet,a pár přitom tančí,ale upe krásně..fakt se kukněte... *14*
  • avril-nely

nový cd

tešíte se na jeji nový cd ?? kdy má vijít ? *3*
  • nikolletka

xD xD

hojky přátele newíte náhodou kdy bude avril zase v praze_?_?sem něco slyšela že bx měla tenhle rok nějak přijet_?_?hmm nwm nwm
    to sou asik zase nějaký keci co xD xD
    • jana291995

Re: xD xD

no já sem psala na sazkaarena nebo tak nějak,tam kde se prodávají lístky,a říkali že koncert avril zatím neplánují,takže to asi bude nějakej kec *1*
      • angel15

Re: Re: xD xD

marja gota vždycky,když zpěváci nebo zpěvačky vydaj nove CD tak pak chystaj turne ne?tak si poškejte na CD a pak bude i trune:D
        • jana291995

Re: Re: Re: xD xD

se nerozčilou hnedka *1*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: xD xD

jasny...jak jsem byl rozčíleny,tak jsem psal nějako divně:D
  • avrilka-aja

Thááákk já nevím!

Furt se tu rozhoduje jestli je Av rozvádí aneb ne.Takže rači budu čekat co se tu bude vyvíjet a pak budu hodnotit! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit