Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veris-avril

Avril Team

Ahojte lidi prosím přihlašte se do fanklubu Avril ale jenom fanoušci jo?nebo s ena to aspoň odívejte tady : www.veris-avrilteam.blog.cz
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz
  • angel15

jo a

vesele vanoce a štastnej novej rok vám přeje Angel *4* *3* *4* *14*
  • lilinka007

j

http://myspace-webgraphics-software .net:8080/glitters/a/9/e/a9ea4993a4 aea725d2529ac747a65f6a.gif
    • bambusanka

Re: j

jo to teda je *14* *14*
      • jana291995

Re: Re: j

jůů,to je pěknoučký!! *14*
  • sharpay1995

Víííííííídejkoooooooo....xD DDD

http://www.youtube.com/watch?v=Sj0P CYqT9wA

Videjko ze soboty 8.5. 2010....Avril zpívá jakousik písničku, ještě z někým....bohužel neznám...xDDD
    Ale dávám to sem protože tam má av upe nádhernou kytaru..xDDD
  • sharpay1995

Héj...! :D

Míšo a Míšo..:D no jenom počkejte... já vám dáv takovou palačinku že se stoho pose*ete..!!! :D :D :D
    • kvatro

Re: Héj...! :D

Hanka, Len počkaj zajac! My si na teba počkáme keď budeš spáť, ty jeden havírovský škrietku. Zlakneš sa tak že Katarína bude mať plnú práčku od teba zamazané bielizně. *15* *5*
      • vterinka

Re: Re: Héj...! :D

Nevyhrážaj! Rovnako sa na nič nezmožeš! *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Héj...! :D

Tým bych si nebol tak istý. *13* *1*
  • Hovno titulek

Kačko, před chvílí nebo kdy já nevim, si mi poslala tohle:

"Tak to je drsné! :D Jsou dobře vychcaní! :D:D:D

oo dobře ty! Pošleš mi ji pak prosím? .... Jéé tak to je bezva! :-)"

Už si ale nepamatuju o čem jsem ti vlastně psal, v odeslaných vzkazech to nemám. *10* Takže ani nevim na co si odpovídala. *1* Co ti mám pak poslat? a co je bezva? *15* *8* Do vzkazů ti psát nemůžu, protože mně to vždycky odhlásí.
    • Re: Hovno titulek

Míšo, tys psal, že skládáš další hudbu tak to bylo na to. :-) ... Jiank máš ode mě mejla a můžem si psát na fb, páč tu se dostanu jen zázrakem! :-/////
      • Re: Re: Hovno titulek

Kačko, aha už vim. To jsem psal že skládám, ale moc jsem se k tomu zatim nedostal *1* Učil jsem se ten průvodcovskej text. A ještě k tomu jse byl včera na výletě *3*
        V neděli jdu na Svatou Horu, budu mít druhou premiéru, takže mi držte palce, abych se neztrapnil :D
        Potom ti to pošlu, to je jasný. *3*
        • Re: Re: Re: Hovno titulek

Aha, tak až to budeš mít, tak pošli. :D Děkuji! :-*
          Se někdo má! :-) U nás je ted pout, tak tu bude kámoška na noc, se těším! :-))) ... Držím ti všechny pěsti a palce co mám! xDDD ... jo a ty tvé nadpisy nemají chybu! xDD
          • Re: Re: Re: Re: Hovno titulek

Všechno bude. *1*
            Kačko, když tam bude u tebe kámoška přes noc, to můžete vyvolávat duchy. *15*
            Jo díky, a ty nadpisy, to je teprve začátek. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hovno titulek

S kamárádkou přes noc, to se vyvolávání duchů přímo ponuká. *15* Ale co já vim, co máte za plány. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hovno titulek

Fáájn xDDD
              Proč bychom měly vyvolávat duchy?! :D:D:D
  • vterinka

:-)

Čauky bando! Jak se tu máte? Je něco nového u vás? :-)))
    • kvatro

Re: :-)

Ahoj Kačko, já se mám dneska dobře. Před hodinou jsem přijel od tety z vesnice, Byli jsme tam na návštěvě celej den, takže fajn. Co si prováděla dneska ty? :D
      Jinak asi nic novýho ti nepovim :o) Zítra jsem doma a v sobotu a v neděli jdu zase na Svatou Horu.
      • vterinka

Re: Re: :-)

Tak tos měl fajn. :D ... No dneska jsem nic extra nedělala ... jen si dělám úkoly a takové věci a připravuju se na zítřejší koncl. :-)
        To si užij na Svaté Hoře. :-)
        • kvatro

Re: Re: Re: :-)

Tak to nám potom povíš jakej byl koncert. :o) To bude zase slohovka.
          Jak to děláte, že k vám jezdí Miro tak často? :D

K nám třeba za 14 dní přijede ten kojot Rytmus, to mu snad "jebe" :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :-)

Dobře, takže já ti to pošlu do zprávy :D už sme to psala kámošce, slohovka jak prase! :D Takže si počteš! xD .... Na fb mám foto a dávám tam odkazy na videa, takže se pak můžeš kouknout. :-))
            Jak to děláme? Normálně, on miluje Moravu a nejvíc severní, takže tak :D:D:D .. a kdybych mohla, tak jsme ted byla každý týden na koclu ... 14.5. v Novém Jičíně, 21.5. v Ostravě, 29.5. v Karviné a ted v Česlkém Těšíně ..... kdyby v Ově nebyl tak pozdě, tak bych tam byla! :-((( .... No tak toho kojota vám nezávidím! :D Ale šla byhc na něj, i s nadílkou šutrů! :D:D:D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

S tim Rytmusem to je dobrej nápad. :o) Zajdu si na pole pro pár šutrů a Rytmus dostane kameňom po kebuli.
  • nej

NEJ!!!!NEJ!!!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ !!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ!!!AVRILAVR ILAVRIL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • supééér

nejsuprovějšíííííííííí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit