Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ahoooj :-)

Lidi, já se probrala ze zlýho snu, a chci s Vámi zase trávit svůj volný čas ... mezitím sem si prošla doslova hororem, Kačko jak se Vám vyprávěla o tom klukovi co má ty problémy tak se s ním začla chodit, jenže on na mě házel ty svoje mindráky a já už to neunesla nechala sem ho a už ho nechci vidět !!! A omlouvám se Vám, ale já vzpomínala na ty časy ... jak sme tu všichni byly ... a slibuju, že už nikdy nebudu se chovat jako TOTÁLNÍ KRÁVA !!! Odpusťe mi ... ale já sem prostě chci zase psát s váma ... i když mě tu nebudete chtít, stejně se mě asi nezbavíte *15* *15*
    • Re: Ahoooj :-)

Ahooojky! Tak to je super! Jestli je tohle všechno pravda a myslíš to vážně, tak to jen uvítáme! Mám pravdu Míšo? Nic jiného, než aby se to vrátilo do starých kolejí jsme si nepřáli! :-) Takže vítej! :-*
      • Re: Re: Ahoooj :-)

Ahooj Míšo, to je vážně skvělý. *3* Že si chceš opět s námi psát a chodit sem. Kačko, máš pravdu, my jsme si stejně nic jinýho nepřáli. *3* Vítej mezi námi.
  • puspuspusinka

Jako

Hele neže bych se Opičila po Avrilce nechci být stejná ani být nemužu ale podobat se jí chci a ty vlasy má tak dokonalý že moje střeštěnost mě nutí skusit to taky líbí se mi i ty Pink proužky xDD
    • kvatro

Re: Jako

Než budeš dělat ty pokusy s barvama, zkus si obarvit vlasy na fotce v malování. :o)
    • vterinka

Re: Jako

No pokud má odvahu jít na blond, tak prsím, já bych to nikdy nedělala, připadala bych si nesvá, že bych to nebyla já, prostě jako debil, ale když ráda experimentuješ, tak prosím.
      • kvatro

Re: Re: Jako

Kačko, vždyť tomu taky ani nerozumíš. :o) Ale v něčem máš jistě pravdu, já si třeba připadám jako debil už když si zkrátim vlasy.
        • vterinka

Re: Re: Re: Jako

No hlavně že ty jsi na to odborník! ... To už bych šla raši na černo .. na blomnd jde tež hooodně lidí .. vlastně snad všichni v mém okolí ...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Jako

Kačko, že ty si něco bumbala? Děláš chyby jako když si já přihnu. :o)
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Jako

Víš co?! :D Ty pomlč! :D To jsou pouze dva překlepy v celém textu, tys jich tam měl mnohem víc! :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Jako

Já si přídu jako debil ve všem !!! xDD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Jako

Tak to potom můžeš experimentovat jak chceš. Modrá, fialové proužky do blond...což by taky zrovna nemuselo být špatný :o)
            • kvatro

Ještě nějaký jiný kombinace?...:o) Blond s hnědou, půl na půl, to by bylo dílo. :D
            • puspuspusinka

Fialová by mohla být taky hezká v hnědých xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Jako

Bože diť jsou to jenom vlasy vždycky se to dá vrátit a já nikdy neměla nic jinýho než blond proužek co je na tom že chci skusit něco jinýho?? Já bych zase nikdy nešla na černo !!! Tu si dává každej a je to dost trapný :((
  • vterinka

Něco málo na počtení. :-)

http://www.t-music.cz/magazin/bep-v -brazilii-avril-na-ulici-jak-a-kde- se-natacely-novinky-aktualni-t-musi c-chart--4002/
    • kvatro

Re: Něco málo na počtení. :-)

Po dlouhý době zase nějaký odkaz, ale na čtení tam toho opravdu moc neni :o) Díky za poslání. :D
      • vterinka

Re: Re: Něco málo na počtení. :-)

To není, ale co už. :D ... Za nic. :D
  • kajuska4
    http://www.facebook.com/pages/Lavigne-nowblogcz/340509745993864 kdo má fb a chce sledovat i můj blog na fb takk mě lajknite dík
  • kuk

Koukam ze sem davate hezky prispevky.....No Avril je hustá,dobrá a umí zpívat.
  • jana291995

britney

MĚLA JSEM NALEPENÝ PLAKÁT BRITNEY NA DVEŘÍCH A S BRÁCHOU JSME SE ONI RVALY(JAKO ZE SRANDY)JENŽE TED SE NEMÁM S KÝM RVÁT O AVRIL...PROTOŽE MI UMÍRÁ BRÁCHA......
  • emaili,icq,vily

http://spidercat.blog.cz/
    • angel15

Re: emaili,icq,vily

hele a sehnala si to kde???od pentagonu ne? *1* *1* ..jestli ji to někdo sežere,tak je asi na hlavičku *3* ...už vidim ,jak Avril si udělá icq a ještě si dá nick Avril Lavigne *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: emaili,icq,vily

hej.......no tak jako......hej asi by si tam dávali na ICQ normální jméno, ne.....to muselo toho člověka, co ty ICQčka dělal, napadnout že mu na to skočí snad jen úplnéj blázen..... ty vole dyť ani třeba naši učitelé si dávaj na icku úplně nesmyslný přezdívky, aby si je nikdo nenašel....a natož taková hvězda jako je Avril, Ashley...atd....dyť by je každý den otravovali miliony lidí...!!!!
        • angel15

Re: Re: Re: emaili,icq,vily

souhlas *4* *3*
  • jana291995

TELETON 2009

Avril Lavigne se skutečně na koncertě s názvem "TELETON 2009" ukáže.Je to koncert, který jde na charitu "Boj Proti Rakovině". Jak již z předešlých informací víme, Avril se tam chystá jet 4.12. a vrací se 5.12.2009. Více na webovkách www.teleton.org.mx

Fotografie osobností,kteří na koncertu budou vystupovat najdete - zde -

http://teleton.org.mx/images/s tories/prensa/elenco_dia2gk.jpg
    • cara

Re: TELETON 2009

Jdu SE hnED kouKNot :-)
  • dianna114

..............

Koukali jste se na Československou SuperStar? Viděli jste ten díl, jak tam Dominika Stará zpívala Complicated od Avril?
    • sharpay1995

Re: ..............

Jasně...kdo by si to nechal ujít...
  • fifinka7

dementííí :D

http://www.youtube.com/watch?v=V6LL Sgyd7Cw ----> jako co na toto říct prostě...no coment :D:D:D:D:D *1*
    • sharpay1995

Re: dementííí :D

Ty wolw...co to jééééé????????????? héj tak to teda fakt NO COMENT
      • bambusanka

Re: Re: dementííí :D

twlee..tak to je teda něco *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit