Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

hezkej obrázek

http://blingee.com/blingee/get_code s/103885458-avril-lavigne?offset=1& list_type=1040
    • sharpay1995

Re: hezkej obrázek

jj...je fakt hezkej...xD
  • LOWE!!!

ahojiQ mam blogísh o AVRILINCE tak jukněte jstli chcete... www.avril38.blog.cz
    LOWE AVRIL LAVIGNE FOREVER!!! *14*
  • nickeysunset

totální bomba

http://www.youtube.com/watch?v=79h0 2uggfA0 klip na alice... ♥♥♥
    • nickeysunset

Re: totální bomba

vim, že už to tady jednou je :)
  • Hňa

Tvl vy ste normálně jeblý obě dvě ... nebo už fakt nwm ... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Hňa

jo a proc jako? co sme zase udelaly?
      • sharpay1995

Re: Re: Hňa

No...????
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Hňa

jaký noooo??? se na sebe jukněte, a že ste jeblý mi za pravdu dát musíte ... *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Hňa

ts sme jen trosicku mimo ale jinak naprosto normalni
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Hňa

Výmečně stebou souhlasím...:D:D:D:D
  • puspuspusinka

Avrilkaaaa

Takže lidi už se to blíži už to klepe na vrátky přichází den D a nám se nenarodily kotátka ale doufám že se nám zrodí konečně někdy ted na podzim CD Avrilky protože už mám z toho čekání pomalu nervák *15* *14*
    • xkostex

Re: Avrilkaaaa

nenapdi sem nam 4 nova mala kotatka ale narodi sem nam 4. nove malinke uzasne CD! se tesim jak nevim co twl
      • vterinka

Re: Re: Avrilkaaaa

to nejsi sama, já se taky moc těším! Cítím v kostech, že bude bestovní! *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Avrilkaaaa

joo takhle se těšíme už dlouho *1*
          Ale teď už snad bude... a určitě skvělý *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Avrilkaaaa

SNAD... to je to důležité slovíčko..:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Avrilkaaaa

to teda je *3*
  • puspuspusinka

:'(

Lidičky, táta mě vzal kompa a vrátí mi ho až 1.7. ... *9* *9* *9*
    Já sem v háji ... jinak díky Michale za tu smsku ... *14*
    Noo, a teďka jsem tu jen na skok, a ta pohádka no ta neměla chybu já tu schípala ... *15* *15* *15* *15* Ta je jako fakt božíí ... prej furt peru Kikemu posraný spodky ... *15* *15* *15* *15* *15*
    Jinak moc se mě po Vás stýskáá ... *9* *9* *9* *9* Nevím, jak to zvládnu ... celý půl rok ... bez všý techniky, prostě takhle se ani nemůžu pořádně učit ... *9* *9* *9* Bez kompa ... je to v háji ... *9* *9*
    • sharpay1995

Re: :'(

Ale tak na kompa se dostaneš třeba ve škole, ne? :) No a aby se neřeklo tak ti taky sem tam něco napíšu..:)
    • vterinka

Re: :'(

Ty bláho, tvůj tata je vážně magor!! :-((((( To snad není pravda :( Tak já ti taky někdy napíšu at ti je veseleji. ;-)
  • puspuspusinka

Dobrou noc :-*

Tak ja musím na kutě tak dobrou noc ... <3 ... Miluju Tě ... *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: Dobrou noc :-*

No takže jdu za chvíli taky, jako obvykle. *1* Taky tě miluju. *14* Ahooj Míšo.
  • AVRIL IS THE BEST!!!!!!!!!
  • sharpay1995

Rozchod

Avril s Derickem se asi vážně rozcházejí !!! Všude se o tom píše *9* *9* *9* *9* *13* *8*
    • Re: Rozchod

to jako s tím představitelem hlavní postavy toho slavného seriálu? *1*
    • veris-avril

Re: Rozchod

není to pravda..Deryck řekl že to není pravda že ten časopis který to nepsal není pravdivej jenom se trochu prej rafli ale Avril prej miluje...Nneí to pravda ovšem když se přihlásite do teamu avril kde budeme psát aj dopis avrilce tyt novinky vědět budete :-) www.veris-avrilteam.blog.cz..Jedna holka posílala avril knihu o jejím teamu a avril ji na to odpověděla poslala ji dopis kde bylo že píše new písničky pro 4 cd a že do prahy zase přijede a podepsala pro všechny členy fotku tak já chcu mít co nejvíce lidí ať se nám mi toten sen splní :-)
    • avrilie

Re: Rozchod

jo já wím aŁe asig je to kec!!!protože ještě přesně přeĐ týĐnem byŁi spoŁu!!!!koukni se na www.avril-source.com a tam ukázaný nejnowější phota(paparazzi) *3* takže přeju jim vše nejlepší ať jim to co nejĐýŁ vyĐrží!!! *15* *14* *1* *14* *4* *3* *1*
  • jana291995

pochopte to už konečně

Hoy,píšu tohle,ptž už mě štve a urážímě to,když sem přijdou cizí lidi,a začnou z ničeho nic na Avril nadávat..je to divnej pocit..když se nad tím zamyslíte,tak vám nic neudělala..vy ji vlastně nenávidíte jenom kvůli tomu,že se vám nelíbí její muzika,styl,vzhled...ale ona za to nemůže,nemůže se líbit každýmu...ZKUSTE najít na Avril něco,co by se vám na ni líbilo,já vím že pro antifandu je to složitý,ale zkuste to..možná by znás mohli bejt kamarádi...nemusíme se hádat jenom kvůli Avril,je to vlastně cizí člověk,ale je to náš vzor..miliony lidí by chtělo bejt jako ona...tak to prosím respektujte...já nemám ráda Briney,ale dokázala bych na ni najít alespon 2 věci,co by se mi na ni líbilo..zkuste to taky...není to hrozný..ale prosíííím pochopte jednu věc...:KDYŽ NA AVRIL NADÁVATE URÁŽÍ NÁS TO,PTŽ AVRIL JSME SI VYBRALI,ŽE JE PRO NÁS TA NEJ NEJ NEJ...PROSÍÍÍM pochopte to,a už ji neurážejte....doufám,že budete rozumní,a spřátelíme se...a taky doufám,že fanoušci avril semnou budeou souhlasit:)dííky
    • sharpay1995

Re: pochopte to už konečně

jo mš naprostou pravdu!!!! A dianna114: Sorry za všechny ty urážky proti tobě a madonně, ale skus mě taky pochopit- někdo sem příjde a začne tady nadávat na nej člověka kterýho "znám" .....tak sorry a já bych taky na Madonně našla 3 věci co se mi na ní líbí: písnička 4 minutes, že i přesto kolik jí je vypadá vcelku dobře a že i přesto kolik jí je dokáže vytvořit šou!!!!
    • dianna114

Re: pochopte to už konečně

Taky jsem už našla na Avril 3 věci,který se mi na ní líbí:její písnička My Happy Ending,to,že si váží svých fanoušků a není nafoukaná. Tak co,chceš se spřátelit?  *1*
      • jana291995

Re: Re: pochopte to už konečně

No vidíš..bezva,můžou z nás být kámošky...doufám,že názor nezměníš..a ty písnička MY HAPPY ENDING je skvělá to máš pravdu..super,takže jsem KÁMOŠKY??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit