Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bambusanka

Avril je nej!!!

AhojQy všichni,jukněte se plís na moje sránky o avril: www.avrilkala.estranky.cz :) budu vám vděčná i za komentář :o) *3*
  • pavlusqa

SELAWARD

Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
    http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar
    • andrea3518

Re: SELAWARD

přihlásila jsem tam avrilku
  • jana291995

PŘEKVAPENÁ

Jsem tady jenom,abych shrnula něco co mě docela překvapilo a dcl mě to i mrzí!Víte jak jsem semka dávala ten odkaz na ty názory,jak tam někdo Av nazval čůzou?TAK TO JE TEN PROBLÉM!!!Zklamal mě tam jeden člověk,o kterým sem si myslela že je rozumný,a že Avril má rád aspon trochu..a víte co je ještě horší?ŽE JE Z TÝHLE DISKUZE!objeví se tu 2x za rok,a pak má ještě keci,já myslím žeten člověk ví o kom mluvím,a dcl mě to zamrzelo,ptž když sem chodil ten člověk ještě dřív,tak jsme se tu taky hádali kvůli ní a BRITNEY a občas i MADONNĚ,pak se znás staly kámošky,já myslela že bude všechno v poho,ale ne,najednou zmizela,ted se zjevila,a bude Av nadávat jenom kvůli tomu že jsem já řekla že BRITNEY NEUMÍ ZPÍVAT,a nadávej si AVRIL jak chceš,ale za tím já si stojím!!!!! *13*
    • sharpay1995

Re: PŘEKVAPENÁ

Zjevně vím o kom mluvíš, ale nechceš to objasnit...i pro ostatní...
  • jana291995

s tím názvem

Já bych dala avrillavigne.cz
    anebo jak říkala fifi!!! *14*
    • jana291995

Re: s tím názvem

anebo weheartavril.blog.cz
      anebo we-heart-avril.blog.cz

Tak ale vybírejte!!ted už to dělat nebudu,asi až zíítra!!tak dobrouu! *15*
      • bambusanka

Re: Re: s tím názvem

mě se líbí ten první best-team-avril a pak to co říkala fifinka *14*
        • fifinka7

Re: Re: Re: s tím názvem

mě taky :D:D:D:D *1*
    • jana291995

Re: s tím názvem

jaj,to avrillavigne.cz už je,takže to ne..tak třebáá...héééj ted mě napadla SUPROVÁ ADRESÁÁÁÁ KUKEJTÉÉÉÉ!!

best-team-avril .cz
      Co tomu říkáte?jako nejlepší tým Avril!!hm?hm?jo?jo?
      • fifinka7

Re: Re: s tím názvem

jjj to je taky fajne *14* *1* *3* *3*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: s tím názvem

JJ...tak to se mi líbí!!!!xDDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: s tím názvem

jo good nazev
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: s tím názvem

ježiši kdo tě tady ztrapnuje?mluví snad o tobě?mluví o blogu!!! *13*
            • avrilka-aja

Paráda viď?Úžasně mně strapňuješ.. *16*
            • angel15

o čem tu je řeč *7* ...ne mě to je jedno *1* *4* dejte třeba avrilasedmtrpasliku *3*
  • andrea3518

Alice undergraund

ahoj nevim jestli o tom víte ale mám nějaké novinky kdybych to sem měla celý psát tak by to bylo nadlouho takže to skrátim avril bude na svym novym singlu ,,spolupracovat" no prostě by to měl bejt sountrack k novému filmu tima burtona Alice undergraund podle některých zdrojů by měla avril představovat Alice ale ještě se pokusim zjistit víc takže více na mym blogu zde http://celebrity-of-world.blog.cz/1001/avril-alice-underground *3*
    • fifinka7

Re: Alice undergraund

mno o tom soundtracku jsme se tu už bavili a řikali že ho maj hrát v rádiích už tejten tejden.....už mě fakt začíná štvát jak vždycky někdo někde něco napíše, že to má bet v ten a ten den a stejně to neni *16* *16* *16*
    • andrea3518

Re: Alice undergraund

ne tak ji hrát nebude ale navrhla abbey dawn kolekci k filmu http://www.youtube.com/watch?v=cS_O HzFAcaM
  • puspuspusinka

už sem v tryskáči xDD

Jako řeknu vám už sem jako 3x zvracela ty tryskáče sou tak nepohodlný a navíc děsně rychlý xDDDDD awe za 3 hodiny sem ve Vencouveru *1*
    • brad-pitt

Re: už sem v tryskáči xDD

no stihacka je rychla dost zalezi jakou mas znacku jinak bys v canade byla jeste driv nez za 3 hodiny hihihih akorat problem je to ze bez povoleni te nepustej takze se pak automaticky letadlo sestreli jako narusitel prostoru

no avril alice pecka
      tady mam rovnou 3 minimalne a vice *15* *1*
    • xkostex

Re: už sem v tryskáči xDD

ja se ted hadam s Harrym svina mi nechce pucit koste *9* tak tu na vojenske letiste slohnout stihacku pokud se sni nevysekam tak tam budu do 2hodin snad *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: už sem v tryskáči xDD

a ty se mu dívíš??? *1* *1* *1* *1* jako kdyby si mi vzala koště a já to nevěděla a pak poštou zaslala na 3 kousky k tomu eště s tak pitomou omluvou ako: Harry sorry, awe vezl sem gorilu!
        Tak bych ti ho ž taky nepůčila !! *1* *1* *1*
        Mno a když tě sestřelí "zase" tak si opět zaplaveš nn??? *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: už sem v tryskáči xDD

no co zaplatila sem mu opravu tak o co de? *15* jinak me tentokrat nesestrelily ale doslo mi palivo nastesti sem byla nad New Jorkem tak sem tam budu zachvili pucila sem si od Obami limuzinu *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: už sem v tryskáči xDD

mno tvl ani rači nemluv limuzínou z NY do Vencouveru??? *1* *1* *1* *1* Já myslím, že tak za 20 hodinek tu seš !!! teda pokud ta limuzína nemá trysky *1* *1* *1* *1* to tu budeš dřív *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: už sem v tryskáči xDD

jo uz tam sem jen ji tak trochu nemuzu zastavit *9* zavolejte supermana at ji zatavi! *15*
  • puspuspusinka

Super xD

No díky vám si dneska pravděpodobně pustím sám doma... *15* *15* *15*
    A budu si tam představovat Mě a Elis ... jžě to bych chcípla ... nee já chci bejt Keviin ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Super xD

Já zase myslel že si pustíš plyn.
      Taky mě teď napadl vtip. Víte proč se Hitler zastřelil, protože mu přišel účet za plyn.
      • xkostex

Re: Re: Super xD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* uz dost prosim
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Super xD

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: Super xD

ja bych si ho taky pustila ale vyhorelo video:D jo vem si kevina a nech mi marva!
      • kvatro

To video sis koupila od nějakejch. Pán nerosuměla šesky. Ne?
        • xkostex

Re: Re: Re: Super xD

*15* *15* me do toho netahej to kupovala mama a ja si zrovna poustela Harry Pottra a najednou to neslo a to mi ranilo srdicko:(
      • puspuspusinka

Tobě jako nevadí že tě nakopu do prdele v obou dílech??? *15* *15* *15*

Nejlepší ... úsměv pánové ... "nejsem rozcuchanej??" *15* *15* *15*

Nojonoo ... výhoda DVD ... *15*
        Si je stáhni nee??? *15*
  • puspuspusinka

Děkuji Vám :-*

Michale Elis a Kačí, děkuji Vám mooc ... *14* *9*
    Jste moji nejlepší přáteléé, moje rodina, moje vše ... MILUJI VÁS ... a že jsem se s nimi pohádala mě mrzí, ale pochybuju, že se semnou budou někdy bavit? Nejdřív mi křivdí a teďka mě úplně ignorujou ... *8* *9*
    A já je považovala za kámošky... děkuju Ti Kačenko že jsi se mě zastala, a Elis tobě též, jset báječnéé ... *14* *3*

Vážně jste se vyznamenaly ani sem nevěděla že pro Vás tolik znamenám ... jste vážně ohromní a úžasní ... *14* *4*
    • vterinka

Re: Děkuji Vám :-*

Dyt to nic nebylo Míši! *14* *3*
    • xkostex

Re: Děkuji Vám :-*

Pro tebe cokoli!
      • puspuspusinka

Re: Re: Děkuji Vám :-*

Díkys ... *4*
  • puspuspusinka

Ááááááááá

Co to tam máš za teplouše??? *7* *7* *7* *15* *9*
    Když teda jako nebudu ti mluvit do profilovky to je tvoje věc ale napíšeš si tam ty jména že anoo ... *7*
    • vterinka

Re: Ááááááááá

jááá ti dám teplouše, že ti zle zabude!! :D:D:D Zkoušela sme jaká fotka tu bude nej! :D A doškal jsem k té, kterou jsem chtěla :D ... jo jména budou! Co stresuješ? ted sem s tím začla!
      • puspuspusinka

Re: Re: Ááááááááá

Sorry ale stres a panika to je moje zlato ... *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Ááááááááá

no, to vidím :D:D:DD ... ale už to bude xD Už tam dopisuju jména :D
  • puspuspusinka

Klavír ...

Pokud jde o klavír ... tak totálně miluju když hraje na klavír Avrilka ... to je prostě táák krásný ... no a potom ... co mě vážně dostane ... Robert Pattinson ... to je vážně skvelý klavírista ...

http://www.youtube.com/watch?v= -wPlwwSlyEw

a moje nejoblíbenější od něj ...
    http://www.youtube.com/watch?v =zsGZR7HXj5U&feature=related
    To je prostě ... na tuhle krásu nedám dopustit ... to je něco vážně krásnýho ... *14*

No nejsem já praštěná? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit