-
vy dvě...
jako Míšo a Elis...já vám řeknu aŤ tu nepíšete žádný slohovky a vy tohle....no já vás asi...EHM...xDDD To je strašný.... Já si du nachvilku zatelefonovat s Ashley a vy tu toho tolik napíšete....xDDD -
-
Re: vy dvě...
promin ale jinak to neslo *15* si nemela vykecavat a raci hladit gorily *15* -
-
Re: Re: vy dvě...
já si je pohladila až dost narozdíl od někoho...xDD -
-
Re: Re: Re: vy dvě...
ja snima litala a Misa tancovala a pak sme je i pohladily *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: vy dvě...
JNo...to sem si taky četla...Míša snima tancovala tango, a ty si tam lítala na koštěti od Harryho Pottera...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vy dvě...
*15* *15* co sme mely jiniho delat kdyz si tu nebyla?
-
-
-
-
-
-
Já du papíQ =)
Tak já pádím tak ve 12 sem tu myslím ... *14* tak papapa *14* a hančo nezlob !!! znáš se ... *15* *8* *14* -
-
Re: Já du papíQ =)
Ano já se znám a uhlídám se, ale stebou je to horší...xDDD -
-
Re: Re: Já du papíQ =)
Cssss.... já sem zlatíško úplný andílek,... za to ty seš pěknej ďáblík,...!!! *15* *15* *8*
Víšš,...??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Já du papíQ =)
jj...já to vím...sem ďáblík...stejně jako naše všemi milovaná ***** ( to snad víte koho mxslím)...xDD
-
-
-
-
Manžílko mojee
Elis pojď prosím na ajskoo... *14* -
-
Re: Manžílko mojee
uz tma sem *15* a koukam ze sis zas zmenila fotku ja vedela ze to nevydrzis *15* -
-
Re: Re: Manžílko mojee
hele s touhle už určitě jo *15* -
-
Re: Re: Re: Manžílko mojee
jo jasne pokud to vydrzis tak ja budu kralovna nilska! -
-
Re: Re: Re: Re: Manžílko mojee
ale bacha, pořád je to Avril! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Manžílko mojee
Avril to sice je ale jina fotka *15*
-
-
-
-
-
-
Test
http://testy.nanic.cz/testy/pisnick y/pisnicky-2000-2010/
Zkuste tohle, já sem z toho dal 100% *15* -
-
Re: Test
kruci jen 90% -
-
Re: Re: Test
já mám 95, to neřeš :D ..... tys věděl i Kikeho jo? xDDD -
-
Re: Re: Re: Test
Jo, poznal sem i Kikeho. Ale ty by si radši měla pomlčet.
Zkoušíš tady na mně No Name a sama to nepoznáš. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Test
a kdo říká, že sem nepoznala No name? Já je poznala, ale byli tam i tací o kterých sem v životě neslyšela! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Test
jo to sem potom zjistila, když sem dala správné odpovědi xDDDDD ale to bylo trochu později to zjištění xDDDDDDDDD ... jak to víš? už mě začínáš štvát, že všechno víš!! *15* *15* *15* -
ja to taky nevim jak ro vis? *15* -
Pro Kačku zase určitě nerozluštitelná záhada. Jak můžu vědět jaké odpovědi zaškrtla v testu? *15* *15* *15* -
Do testu si napsala že Čím To Je a Lekná zpívají Elán. Správně je No Name. *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Test
Čím to je? *15* -
-
Re: Re: Re: Test
za to muze Sum 41! -
-
Re: Re: Re: Re: Test
Sum 41 a sousedi ze Slovenska *15* -
-
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
AVRILKA
avril duc duc duc avril *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5* -
Koncert
Nevite nekdo kdy bude mit Avri koncet v Praze ? *3* -
-
Re: Koncert
Bude mit 8.7.08 a listek stoji od550 do 790 *4*
-
-
je těhotná:?
Ahoj lidi věříte tomu že Avril je těhotná???já moc ne že to píšou v jejím životopisu *4* -
-
Re: je těhotná:?
ne není těhotná..
-
-
Písně k new albu!
01. Lose Control
02. Cry
03. Everybody Hurts
04. Without You
05. Heal My Broken Heart
06. Darlin
07. Black Star
08. Oh La La La
09. Let`s Fly Away
10. Again
11. Only You
12. True Love
13. I`m Alive -
-
Re: Písně k new albu!
To není pravdivej tracklist,ale vymyšlenej -
-
Re: Re: Písně k new albu!
no a?lepší než nic!!!ale písnička od Black Star tam bude,to je potvrzený,takže 1:13 je pravda!! *1* -
-
Re: Re: Re: Písně k new albu!
no to jo....xD
-
-
-
Re: Písně k new albu!
jj vyapdají docela dobře =) -
-
Re: Re: Písně k new albu!
mě zajímá jak bude znít ta písnička od black star!!ten refrén je krásnej!! *14* -
-
Ano přesně tak! *3* -
přesně =)
-
-
-
-
soutěž
http://parketa.blog.cz/0908/nejhezc i-zpevacka-4-kolo
4.kolo soutěže o nejhezčí zpěvačku, určitě dejte Avril hlas, moc jí to tam sluší =) -
-
Re: soutěž
Mam jí ráda ale poslední dobou se nějak skazia.Nemá už vůbec hezký písničky.Třeba THE BEST DAMM THINK,GIRLFRIAND nebo DONT HAVE TO TRY sou děsný.Furt samý HEY.Dřív byla lepší. -
-
Re: Re: soutěž
Kdyby jsi si o ní zjišťovala informace, tak bys věděla, že CD The Best Damn Thing napsala hlavně k vyblbnutí na pódiu a proto se trochu od předchozích CD liší. V listopadu vyjde její 4. album a to by mělo být opět v tom starém stylu.
V jednom rozhovoru: "Best Damn Thing bylo určené pro zábavu", vysvětluje. "Všecko co jsem měla ve své mysli se promítlo v mých živých vystoupeních, běháním po pódiu, kdy jsem byla obklopena davem. Tuto desku chci opravdu, ale opravdu zpívat. Začali jsme nahrávat songy a některé z nich jen s akustickou kytarou a vokály. Miluju takové vystupování, takže jsem opravdu cítila, že je čas natočit desku v tomto stylu. Prostě se to všechno točí kolem akustiky, vystupování, vybrací a emocí."
Celý rozhovor zde: http://avrilsmusic.blog.cz/0908/avr il-lavigne-ve-studiu-exkluzivne-s-e w -
Re: Re: soutěž
no já ji začala fandit,až od blond vlasů,takže nemůžu posoudit kdy a v jaký době byla lepší,ale nemůžeme ji nakazovat jak má vypadat,co má nosit a o čem zpívat!Avril asi je ráda "blondýnou"!
To neznamená že když je slavná,že musí poslouchat fanoušky,Av je taky jenom obyčejná holka,akorát má trošku divočejší život!!Jinak podlě mě,je jendno jaký má vlasy,ikdyby měla zelený,pro mě je to pořád Avrilka!
No a k písničkám,CD se mi hrozně líbí,ikdyž je poslouchám pořád dokola!!!
Její song jsou hitlavý!!A moc se mi líbí! *1* -
-
Re: Re: Re: soutěž
Nemám co dodat...vystihla si to skvěle...! -
-
Re: Re: Re: Re: soutěž
*1* dík *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: soutěž
No když sme u toho jak se jí daří, tak se mrkněte do sekce " Napsali o mě" na poslední 3 články... -
musíte to brát tak,že píše pisničky o tom ,jak se ji daří a všechno ji skvěle vychází.....takže to bude pořád takovy veselejší a barevnější:D -
jo napsalas to hezky, ale stejně se mi víc líbí ta avril s hnědejma vlasama.. teda hezčí je s blond ale s hnědejma měla hezčí písničky, ty starý písničky jsou hezčí, jako nobodys home, my happy ending, losin grip...
-
-
-
-
-
-
avril podala žádost o rozvod.
jj,avril se nám rozvádí..!no a tady je důkaz..!
http://a-lavigne.blog.cz /0910/avril-podala-oficialne-zadost -o-rozvod-s-deryckem#komentare
Je mi to líííto! *9* -
-
Re: avril podala žádost o rozvod.
no a musíte si vymazat ty mezery..!aby vám to šlo! *1* -
-
Re: Re: avril podala žádost o rozvod.
njn život de dal:) -
-
Re: Re: Re: avril podala žádost o rozvod.
Přesně tak...!
-
-
-